JetCan Space Free Ovi Store'da

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi

Güncelleme ovi'de.Eğer geçmezse burdan veririm.Ovi'nin kabul etmeme sebebi oyun yatay ekrandan dikey ekrana geçince kilitleniyor.Sadece oyun da kilitlenmiyor.Telefon da kilitleniyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
:hmmm magazadamı bunlar

akinorta

Üye
:hmmm magazadamı bunlar

item: published olanlar mağazada.

Diğerleri incelemede.

- - - Eklendi - - -

Güncelleme ovi'de.Eğer geçmezse burdan veririm.Ovi'nin kabul etmeme sebebi oyun yatay ekrandan dikey ekrana geçince kilitleniyor.Sadece oyun da kilitlenmiyor.Telefon da kilitleniyor.

talking tom cat e izin gelmeyebilir. Lisanslı bir isim ve resim kullanmışsın.

- - - Eklendi - - -

ayrıca hill can racing yayınlanırsa HCR ismi ile yayınlanacak. Çünkü sen öyle yazmışsın.

fatih54102

fatih54102

Üye
ben cevaplayayım.

1 euro mağazaya kayıt olurken ödenecek ücret. Kredi kartı yoksa sanal kartla da yapılabiliyor.

Ücretli içerik için banka bilgileriniz gerekli. Burayı her zaman düzenleyebiliyorsunuz. Euro hesabı da şart değil. Bilmiyorum ama garanti bankası para euro cinsinden gelince otomatik olarak euro hesabı oluşturmuştu. Belki diğer bankalar da böyledir.

Sonrası forumda konu açmak gibi...
o zaman eğer kredi kartı bulamassam milyoneri bir güncellemeyle adam edeyim dosyaları atacağım sana yayınlarsın.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
item: published olanlar mağazada.

Diğerleri incelemede.

- - - Eklendi - - -

talking tom cat e izin gelmeyebilir. Lisanslı bir isim ve resim kullanmışsın.

- - - Eklendi - - -

ayrıca hill can racing yayınlanırsa HCR ismi ile yayınlanacak. Çünkü sen öyle yazmışsın.

zaten sorun değil toma hiç uğraşmadım resmen :ehe hcr de geçmedi flash app yapınca sis istiyor symbian signed filan hiçbir şey anlamadım wgz yapacağım nasipse :)

akinorta

Üye
o zaman eğer kredi kartı bulamassam milyoneri bir güncellemeyle adam edeyim dosyaları atacağım sana yayınlarsın.
öm attım

- - - Eklendi - - -

zaten sorun değil toma hiç uğraşmadım resmen :ehe hcr de geçmedi flash app yapınca sis istiyor symbian signed filan hiçbir şey anlamadım wgz yapacağım nasipse :)

Flash app paketleme işi nokia tarafından ve adobe tarafından durduruldu nokia artık imzalamıyor onları.
Wgz en iyisi swf için.

sis uygulamalarda uygulamayı eklerken "requesting free nokia signin" seçeneğini seçmelisin. Ama flash uygulamalarda bu var mı bilmiyorum. Qt uygulamalarında biz uygulamayı imzasız gönderiyoruz nokia ücretsiz olarak imzalıyor. Ya da kendin trust certificates den yıllık 200$ karşılığında sertifika satın alıyorsun... Bu da durdurulmuş olabilir...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
öm attım

- - - Eklendi - - -

Flash app paketleme işi nokia tarafından ve adobe tarafından durduruldu nokia artık imzalamıyor onları.
Wgz en iyisi swf için.

sis uygulamalarda uygulamayı eklerken "requesting free nokia signin" seçeneğini seçmelisin. Ama flash uygulamalarda bu var mı bilmiyorum. Qt uygulamalarında biz uygulamayı imzasız gönderiyoruz nokia ücretsiz olarak imzalıyor. Ya da kendin trust certificates den yıllık 200$ karşılığında sertifika satın alıyorsun... Bu da durdurulmuş olabilir...
Requesti seçmiştim ama kabul etmediler.Bence de wgz en iyisi.Swf2go diye bir program var işimi rahatça görecek ama onun da indirme linkini bulamadım.

fatih54102

fatih54102

Üye
eskiden kuneri gibi bir suru embed swf into sis yapan projeler vardi hepsi kapandi.
En mantikli sey symbian c++ ile ayni windows daki shellexecute api ina benzer swf i actirmak. Fakat pek duzgun olmaz.

Bu yuzden bence de wgz cok guzel bir secim sistemi sis paketi kurulurken ki kadar agirlastirmaz.

---

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
eskiden kuneri gibi bir suru embed swf into sis yapan projeler vardi hepsi kapandi.
En mantikli sey symbian c++ ile ayni windows daki shellexecute api ina benzer swf i actirmak. Fakat pek duzgun olmaz.

Bu yuzden bence de wgz cok guzel bir secim sistemi sis paketi kurulurken ki kadar agirlastirmaz.

---
Evet kuneri swfpack.com çalışmıyor :ağlarım: Tekbir swf2go var onun da linki yok :(

- - - Eklendi - - -

Nokia güncellemeyi kabul etmiş ancak oyun sadece E6-00 için aktif...

Üst Alt