JetCan Space Free Ovi Store'da

Sponsorlu Bağlantılar

semihguney

semihguney

Üye
3 boyutlu oyun işine de gir :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
java öğren güzel oyunlar çıkartırsın :oke:

• Beğen
semihguney

semihguney

Üye
Yapamıyorumki :( Çok denedim ama Adobe Flashla olmuyor :) Alternatif dilleri de öğrenecek sebaatim yok :D

ileride iyi bir tasarımcı programcı olabilirsin böyle devam et sen :) flash oyunlarda iyidir facebookta patlama yaptı bir çok yerde flash var devammm helal olsun :)

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Hayırlı olsun sultanım.Ücretli olmuyor mu?

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun sultanım.Ücretli olmuyor mu?
Çok sağol üstadım :) Ücretli olması için Euro hesabı gerekiyormuş.Ve de satış 100 Euro'yu geçtikten sonra hesaba yatırıyorlarmış.Ben de hmm dedim geçtim :)

hatırladım :D tamam dediğimi unut :D
:D
ileride iyi bir tasarımcı programcı olabilirsin böyle devam et sen :) flash oyunlarda iyidir facebookta patlama yaptı bir çok yerde flash var devammm helal olsun :)
Eyvallaaah :oke:

fatih54102

fatih54102

Üye
Çok sağol üstadım :) Ücretli olması için Euro hesabı gerekiyormuş.Ve de satış 100 Euro'yu geçtikten sonra hesaba yatırıyorlarmış.Ben de hmm dedim geçtim :)

:D

Eyvallaaah :oke:

uygulama yayinlamak icin neler gerekli? Kredi kartizorunlu mu? 1 euro para mi istiyor?

• Beğen

akinorta

Üye
uygulama yayinlamak icin neler gerekli? Kredi kartizorunlu mu? 1 euro para mi istiyor?

ben cevaplayayım.

1 euro mağazaya kayıt olurken ödenecek ücret. Kredi kartı yoksa sanal kartla da yapılabiliyor.

Ücretli içerik için banka bilgileriniz gerekli. Burayı her zaman düzenleyebiliyorsunuz. Euro hesabı da şart değil. Bilmiyorum ama garanti bankası para euro cinsinden gelince otomatik olarak euro hesabı oluşturmuştu. Belki diğer bankalar da böyledir.

Sonrası forumda konu açmak gibi...

• Beğen
Tepkiler: fatih54102 ve Cihanî Sultan
M@cros

M@cros

Üye
sanal kart nasıl alınıyor.İnternetten alınabiliyor mu?

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Keşke kartsız yapılsa.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
ben cevaplayayım.

1 euro mağazaya kayıt olurken ödenecek ücret. Kredi kartı yoksa sanal kartla da yapılabiliyor.

Ücretli içerik için banka bilgileriniz gerekli. Burayı her zaman düzenleyebiliyorsunuz. Euro hesabı da şart değil. Bilmiyorum ama garanti bankası para euro cinsinden gelince otomatik olarak euro hesabı oluşturmuştu. Belki diğer bankalar da böyledir.

Sonrası forumda konu açmak gibi...
Sağolasın nadir89 euro hesabı olması gerekir demişti o yüzden öyle yazdım :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
doğru para tl cinsinden gelmiyor sonuçta
Nasipse ben direk euro hesabı açtıracağım ama ne zaman bilmiyorum bu ay olacaktı ama :(

- - - Eklendi - - -

Bir de uygulamaya yazılan yorumlar da mı onay istiyor?

akinorta

Üye
Nasipse ben direk euro hesabı açtıracağım ama ne zaman bilmiyorum bu ay olacaktı ama :(

- - - Eklendi - - -

Bir de uygulamaya yazılan yorumlar da mı onay istiyor?
Yok yorumlarda onay durumu yok. Şuan mağaza sorunlu ve belirli tarihten sonra yapılan yorumlar görünmüyor. Yalnızca sayısı görünüyor. Nokia ya bildirdim ama henüz cevap gelmedi.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Yok yorumlarda onay durumu yok. Şuan mağaza sorunlu ve belirli tarihten sonra yapılan yorumlar görünmüyor. Yalnızca sayısı görünüyor. Nokia ya bildirdim ama henüz cevap gelmedi.
Benim derecemi kim üçe düşürmüş öğrenmem lazım :D

Üst Alt