JetCan Space Free Ovi Store'da

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
JetCan Space Free Ovi Store'da
Link :
Bedel : Ücretsiz
Fotoğraflar :

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve asigsasi

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Imanli Studios'a hayırlı uğurlu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Amin :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
oyunda hata var galiba iki ucu topuz şeklinde nesneler var onlara takılınca adam yerde sürünmeye başlıyor uçmuyor oyundan çıkış düğmeside yok

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
oyunda hata var galiba iki ucu topuz şeklinde nesneler var onlara takılınca adam yerde sürünmeye başlıyor uçmuyor oyundan çıkış düğmeside yok
Aslında çıkış düğmesi yaptım ama Ovi'nin kabul ettiği halinde çalışmıyor.Bir de oyunu yatay ekranda açamadım her nedense...Ve de o topuzlu nesnelerşn menziline girmeden uçmak gerekiyor :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
tamamda ona takıldık diyelim oyundan çıkmadan baştan başlama imkanı yokmu çok saçma oluyor yani takılıyorsun yere yapışıyor anca durmadan sürünüyor bişey yapamıyorsun

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
tamamda ona takıldık diyelim oyundan çıkmadan baştan başlama imkanı yokmu çok saçma oluyor yani takılıyorsun yere yapışıyor anca durmadan sürünüyor bişey yapamıyorsun
Aa evet aslında var da bir türlü kabul etmedi nokia 2 hafta oldu yaklaşık güncellemesini gönderirim Nokia'ya inşallah bir haftaya :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
windows'u etkinleştir bir ara :D

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
win 7 activator yaz google a sürüsü ile çıkar :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı ilerliyor 42 indirme :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
vay be :D bekle ben sürekli indirip siliyim sayı çoğalsın :ehe

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
hayırlı olsun cihanım

• Beğen

akinorta

Üye
hayırlı uğurlu olsun bir arkadaşımız daha mağazada yayıncılığa başladı..

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
ben de su milyoneri gelistirip yayinlasam iyi olacak aslinda akinorta sana versem dosyalari credit e adini yazayim free yayinla duzgun yarisma yok bu da duzgun degil aslinda ama gelistirilebilir. En onemli olan 30000 soruluk veritabaninin sifrelemesini cozup dahil ettik son surumunde telif hakki istemezlerse yayinla bence.

• Beğen

akinorta

Üye
ben de su milyoneri gelistirip yayinlasam iyi olacak aslinda akinorta sana versem dosyalari credit e adini yazayim free yayinla duzgun yarisma yok bu da duzgun degil aslinda ama gelistirilebilir. En onemli olan 30000 soruluk veritabaninin sifrelemesini cozup dahil ettik son surumunde telif hakki istemezlerse yayinla bence.

seve seve yayınlarım :) telif hakkı vs sorun olmaz. Olursa da en fazla kaldırılmasını isterler. biz de kaldırırız.

• Beğen

Üst Alt