Eyvallah
Mağazadada yorum yaptım 5 yıldız verdim
oyun aslında 10 numara 5 yıldızdı ama nokia numara verme yerini koymayı unutmuş![]()

Aslında çıkış düğmesi yaptım ama Ovi'nin kabul ettiği halinde çalışmıyor.Bir de oyunu yatay ekranda açamadım her nedense...Ve de o topuzlu nesnelerşn menziline girmeden uçmak gerekiyoroyunda hata var galiba iki ucu topuz şeklinde nesneler var onlara takılınca adam yerde sürünmeye başlıyor uçmuyor oyundan çıkış düğmeside yok

Aa evet aslında var da bir türlü kabul etmedi nokia 2 hafta oldu yaklaşık güncellemesini gönderirim Nokia'ya inşallah bir haftayatamamda ona takıldık diyelim oyundan çıkmadan baştan başlama imkanı yokmu çok saçma oluyor yani takılıyorsun yere yapışıyor anca durmadan sürünüyor bişey yapamıyorsun

windows'u etkinleştir bir ara![]()

Nasıl yapacağımı bilmiyorumkiwindows'u etkinleştir bir ara![]()

Yazık bana
koskoca Cihan Sultanı Can Ahmet windowsu etkinleştirmeden kullanıyor![]()

Nasıl yapacağımı bilmiyorumki
Yazık bana![]()

ben de su milyoneri gelistirip yayinlasam iyi olacak aslinda akinorta sana versem dosyalari credit e adini yazayim free yayinla duzgun yarisma yok bu da duzgun degil aslinda ama gelistirilebilir. En onemli olan 30000 soruluk veritabaninin sifrelemesini cozup dahil ettik son surumunde telif hakki istemezlerse yayinla bence.
telif hakkı vs sorun olmaz. Olursa da en fazla kaldırılmasını isterler. biz de kaldırırız.