Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
arkadaşlar romu kuralı 4 gün falan oldu herşey gayet hoş muhteşem diyebilirim ancak karşılaştığım sorunlardan biri resetleme sorunu şimdiye kadar birkez yaptı durduğu yerde baktım kanıp açıldı ve müzük dinlerken donmalar var video izlerken de bu ufak tefek sorunlar dışında görsellik özellikle de şarj çok güzel

marmarali80

Üye
mesajlarda mesajı göndermeden yazdıklarımı göremiyorum. mesaj yazılıyor fakat ne yazdığımı gönder butonuna basınca ancak görebiliyorum.mesajı yazarken yazdığım kelimeler gözükmüyor.romu ilk yüklediğimde böyle bir sıkıntı yoktu bugun oldu. bunun çözümünü bilen varmı acaba? yardım lütfen. rom çok güzel değiştirmek iştemiyorum:)

be-cool

Üye
Mesaj programı kullanılabilir (çoklu gönderim yok ve rehbere girilmiyor) değil ayrıca albüm google+ fotoğraflarını senkronize etmiyor. Bunların dışında görsellik, performans ve şarj açıısından gayet stabil bir rom

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar romu kuralı 4 gün falan oldu herşey gayet hoş muhteşem diyebilirim ancak karşılaştığım sorunlardan biri resetleme sorunu şimdiye kadar birkez yaptı durduğu yerde baktım kanıp açıldı ve müzük dinlerken donmalar var video izlerken de bu ufak tefek sorunlar dışında görsellik özellikle de şarj çok güzel
kardeş bendede böle sorun vardı playdan es task manageri yükle telefona at widget halinde kullan sorun düzelir...

- - - Eklendi - - -

mesajlarda mesajı göndermeden yazdıklarımı göremiyorum. mesaj yazılıyor fakat ne yazdığımı gönder butonuna basınca ancak görebiliyorum.mesajı yazarken yazdığım kelimeler gözükmüyor.romu ilk yüklediğimde böyle bir sıkıntı yoktu bugun oldu. bunun çözümünü bilen varmı acaba? yardım lütfen. rom çok güzel değiştirmek iştemiyorum:)
kardeş wipe dataları yap yeeğini al romu yeniden düzenli şekilde kur düzelir..

en-sel

en-sel

Üye
peki kardeşim v8 nasıl sizce onumu kurmalıyım v7 mi sizce hangisi

murat_3230

murat_3230

Üye
peki kardeşim v8 nasıl sizce onumu kurmalıyım v7 mi sizce hangisi
kardeş v8 de s3 statüs bar dişinda herşey çalişiyo ekran parlakliği v8 de yok statüs barda yani sen bilirsin..

en-sel

en-sel

Üye
kardeş v8 de s3 statüs bar dişinda herşey çalişiyo ekran parlakliği v8 de yok statüs barda yani sen bilirsin..

o zaman v7 ye devam aynı sorunla karşılaşmaktan korkuyorum ama müziklerde donma oluyor videolar da da onun dışında görsel ve stabil şarjı vs de güzel şimdi kurum task manager indirip öyle denicem peki müzik açmadan önce açık uygulamaları kapatcaz dimi ozaman

murat_3230

murat_3230

Üye
o zaman v7 ye devam aynı sorunla karşılaşmaktan korkuyorum ama müziklerde donma oluyor videolar da da onun dışında görsel ve stabil şarjı vs de güzel şimdi kurum task manager indirip öyle denicem peki müzik açmadan önce açık uygulamaları kapatcaz dimi ozaman
kardeş es taskı kurdunmu....

Podcast

Üye
v8 de barı açmadan parlaklığı ayarlayabilirsiniz üzerine basılı tutulup sağa sola kaydırıncı oluyo zaten :S

Qubar12

Üye
Hocam Sd Swap İşlemini Nasıl Yapabilirim v7 yüklü araştırdım ama çok karışık yardım edermisin

basri111

basri111

Üye
Hocam bu s3_statubar yükleyince sist arayüzü durdu diyo ne yapmam gerekiyo?

en-sel

en-sel

Üye
v8 i kurdum ancak müzik dinlerken donmalar yapıyor daha önce v7 yi de kurdum aynı sorunu yapmıştı :hmmm

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu s3_statubar yükleyince sist arayüzü durdu diyo ne yapmam gerekiyo?

kendine ait statu bar var yüklemenize gerek yok bunda. romu tekrar kurun diğer scripitleri yükleyebilirsin. novayı unutma.

- - - Eklendi - - -

v8 i kurdum ancak müzik dinlerken donmalar yapıyor daha önce v7 yi de kurdum aynı sorunu yapmıştı :hmmm

müzik playeri tamamen kaldırıp walkmanı kurdunmu ? bende hiç bir sorun yok ayarlar> geliştirici> en alta in arka plan işlem 1
animasyonları 0 yap.

en-sel

en-sel

Üye
müzik playeri tamamen kaldırıp walkmanı kurdunmu ? bende hiç bir sorun yok ayarlar> geliştirici> en alta in arka plan işlem 1
animasyonları 0 yap.[/QUOTE]

Walkman ı kurdum eve t denedim öyle de peki siz şuan sorunsuz kullanıyormusunuz nasıl tavsiye ediyormusunuz tekrar kurup denicem sağolun

proxy_33

Üye
Bi Allah in kulu v8 in ekran görüntülerini çekip atabilir mi şuraya özellikle Status barı ni

en-sel

en-sel

Üye
Bi Allah in kulu v8 in ekran görüntülerini çekip atabilir mi şuraya özellikle Status barı ni

Buyur dostum:

proxy_33

Üye
Buyur dostum:

Oo eyvallah dostum çok teşekkürler. Peki kullanimi nasıl v7 den gecmeye değer mi geçim mi gecmiyim mi sence?

en-sel

en-sel

Üye
ya ben v7 yi kurmuştum çok güzel ancak müzik calarken donmalar oluyo müzikde çok sık değil ama olsun rahatsız edici gene bugün de v8 i kurdum aynı sorun var ama çözdüm gibi gayet güzel kullanımı falan ama çok fark yok gibisen bilirsin

cadde19

cadde19

Üye
Şarkı nasıl arkadaşlar peki bu rom yüklemeyi düşünüyorum da

Üst Alt