Yapamıyorumki3 boyutlu oyun işine de gir![]()
Çok denedim ama Adobe Flashla olmuyor
Alternatif dilleri de öğrenecek sebaatim yok 
Ama java da Flash gibi.obje sayısı arttıkça kasılıyor.JetPack Soldier'ı hatırlasanajava öğren güzel oyunlar çıkartırsın![]()

YapamıyorumkiÇok denedim ama Adobe Flashla olmuyor
Alternatif dilleri de öğrenecek sebaatim yok
![]()
flash oyunlarda iyidir facebookta patlama yaptı bir çok yerde flash var devammm helal olsun 
hatırladımAma java da Flash gibi.obje sayısı arttıkça kasılıyor.JetPack Soldier'ı hatırlasana![]()
tamam dediğimi unut 
Çok sağol üstadımHayırlı olsun sultanım.Ücretli olmuyor mu?
Ücretli olması için Euro hesabı gerekiyormuş.Ve de satış 100 Euro'yu geçtikten sonra hesaba yatırıyorlarmış.Ben de hmm dedim geçtim 
hatırladımtamam dediğimi unut
![]()

Eyvallaaahileride iyi bir tasarımcı programcı olabilirsin böyle devam et senflash oyunlarda iyidir facebookta patlama yaptı bir çok yerde flash var devammm helal olsun
![]()

Çok sağol üstadımÜcretli olması için Euro hesabı gerekiyormuş.Ve de satış 100 Euro'yu geçtikten sonra hesaba yatırıyorlarmış.Ben de hmm dedim geçtim
Eyvallaaah![]()
uygulama yayinlamak icin neler gerekli? Kredi kartizorunlu mu? 1 euro para mi istiyor?
sanal kart nasıl alınıyor.İnternetten alınabiliyor mu?
Sağolasın nadir89 euro hesabı olması gerekir demişti o yüzden öyle yazdımben cevaplayayım.
1 euro mağazaya kayıt olurken ödenecek ücret. Kredi kartı yoksa sanal kartla da yapılabiliyor.
Ücretli içerik için banka bilgileriniz gerekli. Burayı her zaman düzenleyebiliyorsunuz. Euro hesabı da şart değil. Bilmiyorum ama garanti bankası para euro cinsinden gelince otomatik olarak euro hesabı oluşturmuştu. Belki diğer bankalar da böyledir.
Sonrası forumda konu açmak gibi...

doğru para tl cinsinden gelmiyor sonuçtaSağolasın nadir89 euro hesabı olması gerekir demişti o yüzden öyle yazdım![]()
Nasipse ben direk euro hesabı açtıracağım ama ne zaman bilmiyorum bu ay olacaktı amadoğru para tl cinsinden gelmiyor sonuçta

Yok yorumlarda onay durumu yok. Şuan mağaza sorunlu ve belirli tarihten sonra yapılan yorumlar görünmüyor. Yalnızca sayısı görünüyor. Nokia ya bildirdim ama henüz cevap gelmedi.Nasipse ben direk euro hesabı açtıracağım ama ne zaman bilmiyorum bu ay olacaktı ama
- - - Eklendi - - -
Bir de uygulamaya yazılan yorumlar da mı onay istiyor?
Benim derecemi kim üçe düşürmüş öğrenmem lazımYok yorumlarda onay durumu yok. Şuan mağaza sorunlu ve belirli tarihten sonra yapılan yorumlar görünmüyor. Yalnızca sayısı görünüyor. Nokia ya bildirdim ama henüz cevap gelmedi.

Benim derecemi kim üçe düşürmüş öğrenmem lazım![]()
Bazıları anonim Evet ya öğrenemem galibaBazıları anonim
![]()