neyseki sadece konsept. elindeki telefona geri dönebilirsinBu konseptler bende çarpıntı yapıyor. Elimdeki telefondan soğuyorum![]()

neyseki sadece konsept. elindeki telefona geri dönebilirsin![]()

Başka çarem yok zaten. Ben böylede seviyorum telefonumu ama şu konsept gerçek olsaydı fena olmazdı hani![]()

Çok büyük o![]()

bence de Nokia nın yapacakları çok konuşuluyor uzun sürmez yeni modeller zaten başka çareleri de yok rekabet içinBu cihazın çok benzeri Eylül ayında tanıtılacak bence![]()
bazıları büyük sever.
Çok büyük o![]()
bazıları büyük sever.

4.7" , 4.5" ve 4.3" bu 3 boyut bence segmentler açısından ideal. Geri kalanı ya çok küçük ya da çok büyük![]()

hep merak etmişimdir erkekler büyük telefonu nasıl taşıyorlar? nereye koyuyorlar?
Eskiden telefonların küçülme modası vardı.
Herkes kolay taşınması adına daha küçüğünü tercih ederdi.
Markalar da birbirinden daha küçük modeller üretmek için birbiriyle yarışırdı.
Şimdi telefonlarda internet, oyun vb multimedya özellikleri yaygınlaştıkça daha büyük ekranlı telefonlar tercih edilmeye başladı.
Ancak bu sefer de telefonu taşımak ve tek elle kullanmak sorun haline gelmeye başladı.![]()

hep merak etmişimdir erkekler büyük telefonu nasıl taşıyorlar? nereye koyuyorlar?![]()

Ben ön cebime koyarım ya arka ceb rahatsız ediyorÜstüne oturup kırarım falan hiç gerek yok maceraya
![]()