Konsept: "Nokia Lumia 1080" ve "Windows 8.1"

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
Android fanları artık ne kusur bulabilirler buna aklım ermiyor.

narnia16

narnia16

Üye
Bu konseptler bende çarpıntı yapıyor. Elimdeki telefondan soğuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve man20
narnia16

narnia16

Üye
m542tf

m542tf

Üye
bu benimde hayalim olan cihaz
bu veya benzeri özellikte bir makina bekliyorum :tşk:

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu cihazın çok benzeri Eylül ayında tanıtılacak bence:oke:

• Beğen
Tepkiler: m542tf
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu cihazın çok benzeri Eylül ayında tanıtılacak bence:oke:
bence de Nokia nın yapacakları çok konuşuluyor uzun sürmez yeni modeller zaten başka çareleri de yok rekabet için

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bazıları büyük sever.

Eskiden telefonların küçülme modası vardı.
Herkes kolay taşınması adına daha küçüğünü tercih ederdi.
Markalar da birbirinden daha küçük modeller üretmek için birbiriyle yarışırdı.

Şimdi telefonlarda internet, oyun vb multimedya özellikleri yaygınlaştıkça daha büyük ekranlı telefonlar tercih edilmeye başladı.

Ancak bu sefer de telefonu taşımak ve tek elle kullanmak sorun haline gelmeye başladı. :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
4.7" , 4.5" ve 4.3" bu 3 boyut bence segmentler açısından ideal. Geri kalanı ya çok küçük ya da çok büyük :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
4.7" , 4.5" ve 4.3" bu 3 boyut bence segmentler açısından ideal. Geri kalanı ya çok küçük ya da çok büyük :D

Bence tek elle kullanım göz önüne alındığında ekran boyutu olarak 4.0 inç ve 4.3 inç en ideali gibi :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
4,7" iyi ama dediğiniz gibi tek el kullanım için 4.0" daha ideal olur.

Sırf multimedia için ise 5.5" :good:

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben aslında 3 segment olarak düşündüm yani giriş seviyesi 4.3", orta segment 4.5" ve üst segment 4.7". Benim eski telefon 4.3" di ve tek elle kullanım gayet rahattı. Bu biraz da kişiden kişiye göre değişir bence. Zevkler ve renkler olayı:oke:

man20

man20

Üye

Eskiden telefonların küçülme modası vardı.
Herkes kolay taşınması adına daha küçüğünü tercih ederdi.
Markalar da birbirinden daha küçük modeller üretmek için birbiriyle yarışırdı.

Şimdi telefonlarda internet, oyun vb multimedya özellikleri yaygınlaştıkça daha büyük ekranlı telefonlar tercih edilmeye başladı.

Ancak bu sefer de telefonu taşımak ve tek elle kullanmak sorun haline gelmeye başladı. :hmmm
hep merak etmişimdir erkekler büyük telefonu nasıl taşıyorlar? nereye koyuyorlar? :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

hep merak etmişimdir erkekler büyük telefonu nasıl taşıyorlar? nereye koyuyorlar? :)

Ben Lumia 920'yi arka cebimde taşıyabiliyorum.
Ancak önümüzdeki yeni Lumialardan bazıları 5 inç ve üzeri olacak muhtemelen.

Onlar arka cebe de sığmaz.
Ya sürekli netbook veya tablet gibi elimizde gezdirmek zorunda kalacağız ya da bizler de birer çanta edineceğiz :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben ön cebime koyarım ya arka ceb rahatsız ediyor :D Üstüne oturup kırarım falan hiç gerek yok maceraya :D:kop:

Dtn

Üye
Bir arkadaşım otururken 5310u arka cebinden çıkarmadığı için telefonu eğilmişti :D kırılmak değil de baya belli bir falsosu vardı telefonun, fazla incelik de zarar :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
narnia16

narnia16

Üye
Ben ön cebime koyarım ya arka ceb rahatsız ediyor :D Üstüne oturup kırarım falan hiç gerek yok maceraya :D:kop:

Bende arka cebimde taşıyorum Özgür abi güvenle oturabilirsin.Telefon daş gibi hiçbir şey olmuyor :kop:

• Beğen
Tepkiler: man20

Üst Alt