iPhone 4 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 almayı düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar bu aralar iphone 4 8gb almayı düşünüyorum oyunla aram yoktur bir internet facebook foursqure vs. Yani sosyal ağlarda takılacağım sizce alayımmı memnun musunuz ?

cloudcomp

Üye
Merhaba arkadaşlar bu aralar iphone 4 8gb almayı düşünüyorum oyunla aram yoktur bir internet facebook foursqure vs. Yani sosyal ağlarda takılacağım sizce alayımmı memnun musunuz ?

Sadece dediklerinse seni idare eder memnun kalırsın.

- - - Eklendi - - -

Tabi 4s veya 5 alsan daha iyi ama karar senin

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
Sıfır alıp 750 lira vereceksen alma derim. Biraz para ekle tada biriktir ikinci el 4S al.

-Emre

-Emre

Üye
Sadece bunları kullanacaksan IOS almaya hiç gerek yok

cloudcomp

Üye
Sadece bunları kullanacaksan IOS almaya hiç gerek yok

Aslında arkadaş haklı diyor ama apple da çok cazip geliyo insana. Fakat yinede arkadaşa hak vermek gerek ona vericeğin parayla s3 mini s4 mini alırsın daha iyi olur.

NovaThor

NovaThor

Üye
arkadaslar bende galaxy ace 2 yi satıp 2. el 750 tl ye garantili ip4 alacam. sizce değer mi ?

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
750 TL ye neden ikinci el iPhone 4 alıyorsun? Onu anlamadım. O paraya rahatca sıfırda bulursun. Bende 32 GB beyaz iPhone 4 vardı, vurdum kırdım. Bu kadar para ettiğini bilsem yapmazdım :)

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
neyse olmadı 5S türkiyeye gelsin o zaman düşünürüm

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
1 Mikro sim iPhone'da söz konusu bile değil
2 4 ve 4s arasında performans açısından büyük fark var. Çift çekirdekli işlemci çok farkettiriyor.Arkadaşımda 4 var oradan biliyorum.
Şu saatten sonra 4 alınmaz. 2. el 4S bana göre daha mantıklı.

NovaThor

NovaThor

Üye
İp4 8gb 1000tl 16gb bulunmuyor o yuzden 2. El 16gb ip4 ler 750 tl

ChasingTheSun

Üye
4 alma.Ben geçici olarak aldım ve 5 alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum