lumıa 820 almayı düşünüyorum ama birde sizden fikir alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
lumıa 820 almayı düşünüyorum ama birde sizden fikir alayım
şimdi arkadaşlar cihazı ikinci el almayı düşünüyorum fiyatları 650-850 arasında geziniyor genelde 2-3 aylık faturalı cihazlar

öncelikle herhangi bir sorunu olabilirmi bu cihazların şarj erken bitme gibi yada donma kasma olurmu ilk defa ikinci el cihaz alacağım için bu konularda biraz kafamda soru işareti oluşuyor yani satan kişi böyle sorunlar yuzunden satıyor olabilirmi diye düşünmeden edemiyor insan :)

birde orjinal kutu içeriğinde ne olması gerekir yada aksesuarın orjinal olup olmadığını anlayabilirmiyim :)

fikir belirten ve yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler :)

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Ben satayım sana

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ben satayım sana

teşekkürler dostum yanlız telefon aramıyorum konu içeriğinde böyle bir ibare gördünmü? birde ben istanbulda oturuyorum ve sen izmirde görünüyorsun telefonu elden almayı düşünüyorum :)

ÖEY

ÖEY

Üye
İkinci el alma işi tamamen şans, onu baştan söyleyeyim sana :) Benim cihazımda ikinci el ve bir sürü sorunla uğraştım/uğraşıyorum fakat benim cihazımla aynı modeli kullanıp da hiç sorun yaşamayanlarda var. Ha, şöyle bir şey var; sıfır alıp da bir sürü sorunla uğraşabilirsin. Yani tamamen şans işi bu iş. Sırf Nokia için konuşmuyorum her telefon için geçerli bu söylediklerim. Benim sana tavsiyem sıfır al. İkinci el ile sıfır arasında şu sıralar çok büyük bir fark yok. Bugün mesela mediamarkt'ta tüm telefonlarda %30 indirim vardı. Bu tarz yerlerdeki indirimleri falan takip edersen çok hesaplı fiyatlara sıfırını alabilirsin.

Kutun içeriği standart olarak, cihaz + şarj aparatı ve usb kablosu + kulaklık + simkart için iğne + kullanım klavuzu şeklinde olur. Eğer google'dan kutu içeriği falan diye aratırsan bir sürü resim ve video çıkar. Oradan bak gör almaya gittiğinde karşılaştırmış olursun:oke:

Bir de bence bekle Lumia 925 sahneye çıkacak çok yakında. Belki fiyatı iyi gelir ve dizaynı falan beğenirsin onu alırsın:islik

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

Konunun özelden devam ettiği an :kop2:

dostum konuyla ilgili yorum yokmu :)

- - - Eklendi - - -

İkinci el alma işi tamamen şans, onu baştan söyleyeyim sana :) Benim cihazımda ikinci el ve bir sürü sorunla uğraştım/uğraşıyorum fakat benim cihazımla aynı modeli kullanıp da hiç sorun yaşamayanlarda var. Ha, şöyle bir şey var; sıfır alıp da bir sürü sorunla uğraşabilirsin. Yani tamamen şans işi bu iş. Sırf Nokia için konuşmuyorum her telefon için geçerli bu söylediklerim. Benim sana tavsiyem sıfır al. İkinci el ile sıfır arasında şu sıralar çok büyük bir fark yok. Bugün mesela mediamarkt'ta tüm telefonlarda %30 indirim vardı. Bu tarz yerlerdeki indirimleri falan takip edersen çok hesaplı fiyatlara sıfırını alabilirsin.

Kutun içeriği standart olarak, cihaz + şarj aparatı ve usb kablosu + kulaklık + simkart için iğne + kullanım klavuzu şeklinde olur. Eğer google'dan kutu içeriği falan diye aratırsan bir sürü resim ve video çıkar. Oradan bak gör almaya gittiğinde karşılaştırmış olursun:oke:

Bir de bence bekle Lumia 925 sahneye çıkacak çok yakında. Belki fiyatı iyi gelir ve dizaynı falan beğenirsin onu alırsın:islik

dostum zaten 2. el için kafam karışıktı kanıma girdin şimdi sıfır yolu gözüktü sanırım bana :)

mediamarkta 1000 tl gözüküyor sanırım oradan alabilirim biraz daha düşüneyim en iyisi acele işe şeytan muhabbeti olmasın sonra :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet acele etme tüm seçenekleri gözden geçir ve içine sinen telefonu al, kolay gelsin:oke:

• Beğen
goktas19

goktas19

Üye
Nokia Lumia 820 2.El: 700-800
Sifir:920 filan(cogu magaza kampanyada bu aralar)
Yani degmez 2.el alacagina dusurmustur,cizmistir,onu bunu bozuktur filan o yuzden2.el dusunme bence... WP yeni oldugu fiyat oynamiyor pek

• Beğen
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
İphonedan başka düşünme derim

erdgnblt

erdgnblt

Üye
İphonedan başka düşünme derim

Bi bitmediniz ..... ..... :)

Şimdi eğer durumun çok sıkışık değilse ve fikrin Lumia 820 ise, teknoloji marketlerinden değil hepsiburadadan almanı öneririm. Ordada fiyat 989 TL

Ama 920 istersen 1150-1200 e kadar var. (Doğubankta kvk genpa çıkışlı, turkcell teknosa gibi yerlerdekinin aynısı :) )

yasinturan

Üye
Alma kardeşim ben pişmanım herşey eksik git samsung al htc al bunu alma yok şu zaman güncelleme gelecekte gelen güncelleme bile hatalı 8 aydır kullanıyor memnun değilim kamerası iyi sadece başkada bir şey yok arkadaşlarımın oynadıkları oyunları gördükçe pişman oluyorum adamların bıktığı oyunlar bile kaç ay sonra geliyor tabi sadece oyun olarak algılamamak lazım ama bir işe yaramaz

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Alma kardeşim ben pişmanım herşey eksik git samsung al htc al bunu alma yok şu zaman güncelleme gelecekte gelen güncelleme bile hatalı 8 aydır kullanıyor memnun değilim kamerası iyi sadece başkada bir şey yok arkadaşlarımın oynadıkları oyunları gördükçe pişman oluyorum adamların bıktığı oyunlar bile kaç ay sonra geliyor tabi sadece oyun olarak algılamamak lazım ama bir işe yaramaz

Sen memnun kalmamış olabilirsin, o kadar kişiye aldırdım, aldırıyorum. Hiçbirisi gelip bana ya sen bana bu telefonu aldırdın ama ben memnun kalmadım demedi.

ÖEY

ÖEY

Üye
Zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaşlar. Herkes gelip fikrini beyan etmekte özgür ama kırıcı olmadan tartışalım lütfen. Sonra herkesin tadı kaçıyor:oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben ikinci el konusundan anlamam ama cihaz için bir kaç şey söyleyebilirim.

Öncelikle NL920 ile aynı çipseti barındırıyor.

Windows 8 ve 3.güncellemeli hali(1308 sürümü), AMBER yolda.

Takılma,kasma,bekletme yada herhangi bir tekleme söz konusu değil. Telefondan NOVA3 oynamak büyük bir zevkmiş tatmalısın.Özellikle arkada bir şeyler kapatmana gerek olmadan oyuna girip kendini kaptırdığında ;)

Performans teknik verileri bildiğin gibi yüksek(Snapdragon S4 1GB Ram) ve gerçekten WP ile uçmaya hazır bir sistem BENCE.

Sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Ha 1 dakika sorun yaşayabilirsin. Windows Phone'a alışınca diğerleri tat vermeyecek :good:

Plesk234

Üye
Lumia serisi almak istiyorsan +720 Bi seri al sıkıntı yaşamassın :)

yasinturan

Üye
Ben fikrimi söyledim arkadaşım daha video formatlarını bile oynatmayan telefonu övmeyin bir uygulama geliyor seviniyoruz çocuk gibi:) hazıra konmak yerine gittik Nokia ve Windowsun deney aracı olduk...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bak arkadaş ne güzel almadan önce araştırıyor bizler gibi.

Ben cihazı alınca "Aaaa Flash Player yokmuş, Tüh bildirim merkezi de yok. Vay anasını ya altyazı da göstermiyormuş" demedim çünkü biliyordum ;)

Araştıracak,eksileri artıları görecek, eğer derse "bu bana uyar benim ihtiyaçlarım bunlar, bu cihazda da bunlar var gerisi de yazılımsal destekle çözülebilecek şeyler. Zamanla olacaktır, her işletim sisteminin zamanla geliştiği gibi." o zaman gönül rahatlığıyla alır :good:

Arkadaşlar tartışmaya imkan verecek sözlerden kaçının, fikrinizi kimseyi kırmadan ve özgürlüklere saygı duyarak belirtin lütfen :polis:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslr yorunlar icin tesekkurler ama S4 mini aldim androidin cazibesine kapilip umarim pisman olmam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...