Yeter artık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iOSait

iOSait

Üye

birinci konuda anlaştık dimi paşam?

Bak güzel kardeşim forum bir satış sitesi değil sen oraya gerçek bir telefon koymuşsun ve yorumunda şu istediğiniz fiyatı söyleyin üstüne 3000 :tl: ben ekleyim demişsin normalde satış için değil gırgır için yaptığını biliyorum ama yorum ve resimin birleşiminden dolayı uyarı aldığını düşünüyorum paşam :oke:

Abi bisey dicem size galiba S3 kullaniyorsunuz yeri degil ama ben haftaya bayram harcliklarim ile s4 almayi dusunuyorum siz memnun musinuz s3ten s4 iyi midit

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi

Bak güzel kardeşim forum bir satış sitesi değil sen oraya gerçek bir telefon koymuşsun ve yorumunda şu istediğiniz fiyatı söyleyin üstüne 3000 :tl: ben ekleyim demişsin normalde satış için değil gırgır için yaptığını biliyorum ama yorum ve resimin birleşiminden dolayı uyarı aldığını düşünüyorum paşam :oke:

1. konuda anlaştık diyelim uzatmayalım.
ama 2. konuda yanılmıyorsam uyarının nedenindede 'uygunsuz konuşma' yazıyordu yani senin dediğin gibi bir neden yok.

- - - Eklendi - - -

Abi bisey dicem size galiba S3 kullaniyorsunuz yeri degil ama ben haftaya bayram harcliklarim ile s4 almayi dusunuyorum siz memnun musinuz s3ten s4 iyi midit

yuh be ben bayram harçlıklarımla anca boncuklu tabanca alıyorum adam s4 alıyor :cry:

abandonware

abandonware

Üye

olaylara biraz fransız kaldım ama gereksizler kısmına açmadıysa konuyu uyarı alabilir belki ama konuyu gereksizler kısmına açmışssa uyarı alması gerçekten gereksiz ve saçma

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
s3 den memnunum s4 de iyi tabii ki :oke:

uygunsuz konuşmamı :hmmm
ikinci konuda sana hak verdim paşam ama birinci konuda haksız olduğun kanısındayım hala :oke:

abandonware

abandonware

Üye
yani konunun şaka olduğu da her halinden belli

-Emre

-Emre

Üye
Bu konu uzar millet. Konunun başlığında bile şikayet eden ADAMA Karsi bir mesaj var. Bi An önce modların gelmesi lazım.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

konunun adı Antüreid os ve bu bir telefon ve uygunsuz konuşma diye bir uyarı var ortada :hmmm bence mesele açtığın telefon konusu değil bu işin içinde başka bir iş var paşam :oke:

- - - Eklendi - - -
mesela şikayet :hmmm

-Emre

-Emre

Üye

konunun adı Antüreid os ve bu bir telefon ve uygunsuz konuşma diye bir uyarı var ortada :hmmm bence mesele açtığın telefon konusu değil bu işin içinde başka bir iş var paşam :oke:

İş olmasa uyarı alır mı. Ben biliyorum :zzz:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu uzar millet. Konunun başlığında bile şikayet eden ADAMA Karsi bir mesaj var. Bi An önce modların gelmesi lazım.

Ne bu telaş? ADAM'ı niye büyük harflerle yazdın? kendinimi yüceltmeye çalışıyorsun?

- - - Eklendi - - -

bende onu diyorum işte zaten Uygunsuz konuşma nedir? Bana o an sebep boş olmasın diye yazılmış gibi geldi.

-Emre

-Emre

Üye

Ne bu telaş? ADAM'ı niye büyük harflerle yazdın? kendinimi yüceltmeye çalışıyorsun?

Yüceltmek mi? Egolu birisi değilim.. Seninle tartismak istemiyorum kardeşim. Telaş değil konu kalabalığı olmasın .

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -
mesela şikayet :hmmm

O Gammaz'ı biliyorum.

- - - Eklendi - - -

Yüceltmek mi? Egolu birisi değilim.. Seninle tartismak istemiyorum kardeşim. Telaş değil konu kalabalığı olmasın .

Sen yüceltmek derken verdiğim mesajı anlamadın.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ban at belli bir süre kendine iyi gelir. Beraber gidebiliriz istersen

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
|-)

-Emre

-Emre

Üye

O Gammaz'ı biliyorum.

- - - Eklendi - - -

Sen yüceltmek derken verdiğim mesajı anlamadın.

Söyle peki ne anlatmak istedn? Ben senin neden uyarı aldığını çok çok iyi biliyorum, savunma yapmana da gerek yok.

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi

Söyle peki ne anlatmak istedn? Ben senin neden uyarı aldığını çok çok iyi biliyorum, savunma yapmana da gerek yok.

Söylersem Belki uyarı alırım. ama sen anlamıyorsan bu mesaj sana suçlama olarak gelmiyorsa demekki sen kabullenmişsin, ayrıca biliyorsan söyle bende öğreneyim.

- - - Eklendi - - -

Birkaç gün ban at. Uzak durunca daha çok seversin.

Birkaç kişinin işgüzarlığı yüzünden ayrılmak istemiyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Olayları bilmediğim için tek taraflı yorum yapmak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt