Yeter artık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O zaman boşver gitsin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben de sebepsiz uyarı aldım ama oldu bitti. Kafaya takmıyorum. İsterse sınırsız ban atsınlar hiç önemli değil.

Türe

Türe

Üye
Kusura bakma da sen benim dostum musun arkadaşım mısın da benim nick'imi kullanarak konu açma cürretini kendinde buluyorsun ?

Forum kurallarına aykırı fiillerde bulunduğun sürece seni şikayet edeceğimi buradan garanti ederim sana.

:oku :megafon: :locked2:

-Emre

-Emre

Üye
Kusura bakma da sen benim dostum musun arkadaşım mısın da benim nick'imi kullanarak konu açma cürretini kendinde buluyorsun ?

Forum kurallarına aykırı fiillerde bulunduğun sürece seni şikayet edeceğimi buradan garanti ederim sana.

Yalnız değilsin :pro:

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi

İsminle açılmış bir sürü konu vardı forumu kirleten,hatırlarsan bende AntiSagocular gibi bu konulara Savaş açmaya çalıştım ama Hiç admin ahbapım olmadığı için bir şey yapamadım sonrada dedimki 'tamam ozaman bende kirleteyim bende saçmalayayım' o yüzden o konuyu açtım...
Bu arada önceki mesajlarımda tanımladığım kişi senmişsin.

Türe

Türe

Üye

İsminle açılmış bir sürü konu vardı forumu kirleten,hatırlarsan bende AntiSagocular gibi bu konulara Savaş açmaya çalıştım ama Hiç admin ahbapım olmadığı için bir şey yapamadım sonrada dedimki 'tamam ozaman bende kirleteyim bende saçmalayayım' o yüzden o konuyu açtım...

Fazla tanımlama bir gün olur da vücuda bürünürüm :ok2: Saygı göstermeyi öğrenirsen saygı görürsün bu kadar basit.

Onları açanlar benim dostum abim kardeşim dediğim insanlar. O sıfatlarda olmayıp tartıştığı biri adına konu açmaz bir insan bilmem anlatabildim mi.

-Emre

-Emre

Üye

Sadece o değil.

- - - Eklendi - - -

Fazla tanımlama bir gün olur da vücuda bürünürüm :ok2: Saygı göstermeyi öğrenirsen saygı görürsün bu kadar basit.

Onları açanlar benim dostum abim kardeşim dediğim insanlar. O sıfatlarda olmayıp tartıştığı biri adına konu açmaz bir insan bilmem anlatabildim mi.

:oke:

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi

Ben o konuyu Symbian Pro ile rakip olsun diye açtım bilmem anlatabildimmi.

iOSait

iOSait

Üye
sago nickli arkadaşım böyle durumlarda konu açmak yerine admin veya modları hoş görsen daha iyi olur hadi admin diyelimki bi hata yapmış uyarı almışsın ki bence ilkinde haklı ikincisi bana da doğru gelmedi ama sınuçta uyarı ban atmadığına dua et sen :D böyle durumlarda hoş gör ki bi farkın olsun öyle etrafa hesap sorarsan hakaret edersen bir gün sınırsız ban yersin bu güzel forumdan faydalanamazsın ben günümün yarısını bu forumda geçiriyorum en iyi teknoloji forumu diyebilirim ama eğer ki bir uyarı almışsan ve bunun doğru olmadığını düşünüyorsan şikayetin yeri burasa değil atarsın bi pm admine konuşur çözersiniz sorunu gürültü patırtıyla olmaz yani iyi geceler

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi

Soy İSMİM Türe :bye2:

He bu arada evet isim olarak da kullanılabiliyor.

Sadece kafadan uydurma bir nick sanıyordum.
Off lanet olsun, özür dilerim..

- - - Eklendi - - -

sago nickli arkadaşım böyle durumlarda konu açmak yerine admin veya modları hoş görsen daha iyi olur hadi admin diyelimki bi hata yapmış uyarı almışsın ki bence ilkinde haklı ikincisi bana da doğru gelmedi ama sınuçta uyarı ban atmadığına dua et sen :D böyle durumlarda hoş gör ki bi farkın olsun öyle etrafa hesap sorarsan hakaret edersen bir gün sınırsız ban yersin bu güzel forumdan faydalanamazsın ben günümün yarısını bu forumda geçiriyorum en iyi teknoloji forumu diyebilirim ama eğer ki bir uyarı almışsan ve bunun doğru olmadığını düşünüyorsan şikayetin yeri burasa değil atarsın bi pm admine konuşur çözersiniz sorunu gürültü patırtıyla olmaz yani iyi geceler

ama böylede olmazki hoş göre göre bizi banlayacak adamlar :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Konuyu boş yere uzatmayın ilk konuda haksızsin 2. De ise modlar sebebini soylemedigi surece haksizlar alinmayin da mod da olsa haksız ise gereği yapılsın lütfen

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeş burada modlara karşı kötü bir tavır sergilemiyorum biz hata yapinca cezasi veriliyor mod olmasi her,kararda hakli oldugu manasina gelmez hepimiz,insaniz hata yapabiliriz.

Akıncı

Akıncı

Üye
her ikisinde modlar haklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt