Sago.Kaf-Kef
Üye
Olayları bilmediğim için tek taraflı yorum yapmak istemiyorum.
Ortada olay yok olay tamamen konuda verdiğim ss'lerden ibaret.
Olayları bilmediğim için tek taraflı yorum yapmak istemiyorum.
O zaman boşver gitsin.
Ben de sebepsiz uyarı aldım ama oldu bitti. Kafaya takmıyorum. İsterse sınırsız ban atsınlar hiç önemli değil.
Kusura bakma da sen benim dostum musun arkadaşım mısın da benim nick'imi kullanarak konu açma cürretini kendinde buluyorsun ?
Forum kurallarına aykırı fiillerde bulunduğun sürece seni şikayet edeceğimi buradan garanti ederim sana.
![]()
![]()
![]()

Kusura bakma da sen benim dostum musun arkadaşım mısın da benim nick'imi kullanarak konu açma cürretini kendinde buluyorsun ?
Forum kurallarına aykırı fiillerde bulunduğun sürece seni şikayet edeceğimi buradan garanti ederim sana.
![]()
![]()
![]()
İsminle açılmış bir sürü konu vardı forumu kirleten,hatırlarsan bende AntiSagocular gibi bu konulara Savaş açmaya çalıştım ama Hiç admin ahbapım olmadığı için bir şey yapamadım sonrada dedimki 'tamam ozaman bende kirleteyim bende saçmalayayım' o yüzden o konuyu açtım...
Bu arada önceki mesajlarımda tanımladığım kişi senmişsin.
Saygı göstermeyi öğrenirsen saygı görürsün bu kadar basit.
İsminle açılmış bir sürü konu vardı forumu kirleten,hatırlarsan bende AntiSagocular gibi bu konulara Savaş açmaya çalıştım ama Hiç admin ahbapım olmadığı için bir şey yapamadım sonrada dedimki 'tamam ozaman bende kirleteyim bende saçmalayayım' o yüzden o konuyu açtım...
Bu arada önceki mesajlarımda tanımladığım kişi senmişsin.
Fazla tanımlama bir gün olur da vücuda bürünürümSaygı göstermeyi öğrenirsen saygı görürsün bu kadar basit.
Onları açanlar benim dostum abim kardeşim dediğim insanlar. O sıfatlarda olmayıp tartıştığı biri adına konu açmaz bir insan bilmem anlatabildim mi.

Fazla tanımlama bir gün olur da vücuda bürünürümSaygı göstermeyi öğrenirsen saygı görürsün bu kadar basit.
Onları açanlar benim dostum abim kardeşim dediğim insanlar. O sıfatlarda olmayıp tartıştığı biri adına konu açmaz bir insan bilmem anlatabildim mi.
Ben o konuyu Symbian Pro ile rakip olsun diye açtım bilmem anlatabildimmi.

Benim ismimi alet etmedikten sonra dilediğini yap![]()
Afedersin ama senin ismin türe'mi?
böyle durumlarda hoş gör ki bi farkın olsun öyle etrafa hesap sorarsan hakaret edersen bir gün sınırsız ban yersin bu güzel forumdan faydalanamazsın ben günümün yarısını bu forumda geçiriyorum en iyi teknoloji forumu diyebilirim ama eğer ki bir uyarı almışsan ve bunun doğru olmadığını düşünüyorsan şikayetin yeri burasa değil atarsın bi pm admine konuşur çözersiniz sorunu gürültü patırtıyla olmaz yani iyi geceler
Soy İSMİM Türe![]()
He bu arada evet isim olarak da kullanılabiliyor.
sago nickli arkadaşım böyle durumlarda konu açmak yerine admin veya modları hoş görsen daha iyi olur hadi admin diyelimki bi hata yapmış uyarı almışsın ki bence ilkinde haklı ikincisi bana da doğru gelmedi ama sınuçta uyarı ban atmadığına dua et senböyle durumlarda hoş gör ki bi farkın olsun öyle etrafa hesap sorarsan hakaret edersen bir gün sınırsız ban yersin bu güzel forumdan faydalanamazsın ben günümün yarısını bu forumda geçiriyorum en iyi teknoloji forumu diyebilirim ama eğer ki bir uyarı almışsan ve bunun doğru olmadığını düşünüyorsan şikayetin yeri burasa değil atarsın bi pm admine konuşur çözersiniz sorunu gürültü patırtıyla olmaz yani iyi geceler

Konuyu boş yere uzatmayın ilk konuda haksızsin 2. De ise modlar sebebini soylemedigi surece haksizlar alinmayin da mod da olsa haksız ise gereği yapılsın lütfen
:
:
: