Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkisinin sebebinide en iyi senin bilmen lazım
birisi şikayet etmiş ve şikayetinde haklı ise elbette ceza alırsın.Diğerinde ise yöneticinin kararına muhalefet olmak yazıyor aynen bu konuyu açman gibi bu konudanda ceza alırsan hiç şaşırma.Gücenme ama ikisindede haksızsın güzel kardeşim
İkisinin sebebinide en iyi senin bilmen lazım
birisi şikayet etmiş ve şikayetinde haklı ise elbette ceza alırsın.Diğerinde ise yöneticinin kararına muhalefet olmak yazıyor aynen bu konuyu açman gibi bu konudanda ceza alırsan hiç şaşırma.Gücenme ama ikisindede haksızsın güzel kardeşim
evet en iyi benim bilmem lazım ama bilmiyorum işte biri çıkıp açıklamada yapmıyor.
Akıncı
Üye
ilkinde biteceğini mi sanıyorsun demen hatadır muhalefet ikincı de başkasının nickini"alay" icin kullandın.
Reşwan
Emekli Yönetici
Arkadaşlar burada mod admin üye ayrımı olmaz, sadece görevlerimiz ve kurallarımız vardır bizlerde bu kurallara tabi olup forum düzenini sağlamaktayız.
Arkadaşının nick'ini, ismini alay söz konusu yaparsanız, size karşı yaptırımlarda bulunan birine aynı seviyede yaklaşırsanız, yönetimin uyarılarına rağmen devam ederseniz; sözlü uyarı / yaptığın hataya göre uyarı ve tekrarlama uyarısı, ki bu uyarı 1 puandır.
Eleştirildiğimiz için bizden yana sorun olmaz, eleştirilmeyen Admin, Moderator yoktur hangi forum olursa olsun mutlaka vardır, ancak üyeler arasındaki tartışmalara, alaycı konulara, kapışmalara müdahele etmezsek forum denen birşey olmazdı ve eleştirilecek yönetimde olmazdı kısacası kimse bu durumdan şikayetçi olmamalı.
Kimsenin olmadığı bir binayı, yada boş bırakılmış bankayı düşünürsek bankada yada binada birşey kalmayacağını, yağmalanacağını herkes çok iyi biliyordur sanırım.
Bu konuya müdahele etmediğimizi yada kimseyi uyarmadığımızı düşünürsek çok farklı boyuta taşınacağına fazlasıyla tanıklık ettik, nereye varacağı bellidir, yada neden artık kimse bu konuya müdahele etmiyor yönetim işini yapmıyor diye aynı şekilde eleştiriliriz.