Windows Phone 8 GDR3 ile Ekstra Kutucuklar !

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 GDR3 ile Ekstra Kutucuklar !
Microsoft'tan Windows Phone 8'e EK 3.Kolon !

Bir kaç gün önce öğrendiğimiz kadarıyla Windows Phone 8 GDR3 güncellemesi 1080p cihazları ve 4 çekirdekli işlemcilerin yanı sıra beraberinde 5 inçlik Phablet kategorisini de getiriyor.Ancak bu yeni yüksek çözünürlüklerde canlı kutucukların görünümüne ilişkin biraz değişim gerektiriyor.Çözüm Microsoft Windows Phone takımından, haberleri ise Mary Jo Foley'dan geldi.Ekstra Kutucuklar !

GDR3'ün yapım aşamasından önce sağlam kaynaklardan edindiği bilgileri doğrulayan Foley daha fazla kutucuğun ekrana yerleşebileceğini belirtmişti.Söylemlerinde özellikle "3. kolon" eklenmesinden bahsediyordu.Bu bize üç farklı büyük boy kutucuk imkanı da sağlayacak.Bu yeni kutucukların sadece "yeni" 1080p cihazlara mı uygulanacağı yoksa mevcut WXGA(Nokia Lumia 920 çözünürlüğü 1280x768) ve 720p ekranlara da uyarlanabileceği henüz kesinlik kazanmamış bilgiler olarak görülüyor.

Sizce 5 inç ekranda ekstra kutucuklar ve 3.kolon nasıl gözükür?

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve nanotex

nanotex

nanotex

Üye
Sağlam :good:

man20

man20

Üye
belki 920'ye gelebilir ekstra kutucuklar çünkü ekranı büyük. diğerlerine gelmez diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: nanotex

Dtn

Üye
Beklediğim buydu, gelirse mükemmel olur :oke: Daha güzel görünüyor hem, hem de daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olsun isterim açıkçası. :tşk:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ya zaten kutucuk çok fazla kullanılmıyor yani yeterince alan var bana göre MS'nin sanki daha orjinal şeyler düşünmesi hoş olacaktır

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence de şu an ki hali gayet yeterli. Bu kutucuk olayına çok gerek yok.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Böyle bir bilgi önceden ali kemal abi paylaşmıştı zaten yada özgür abi :hmmm

Ama bizim telefonlara ek bir kutu gelmiyeceğini biliyorum.GDR3 ve wp.blue güncellemeleriyle çıkan telefonlarda ek kutucuk olacak diye hatırlıyorum..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Bu haberi ben Nisan'da yapmıştım ama :hmmm

skynet

Üye
Olmasada olur :pro:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu haberi ben Nisan'da yapmıştım ama :hmmm

Konunun açılış zamanına bakmadım eski konuymuş pardon :) ama genelde ali kemal abiyle özgür abi paylaşım yaptığından onlar aklımda kalmışlar kusura bakma :islik

Üst Alt