General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Evet sebepsiz yere gitti telefonu yeniden başlattım kamera simgesi yoktu ana sayfada sonra baktımki uygulamalarda da yok yani şuan fotoğraf çekemiyorum video kayıt yapamamıyorum.Playdan bikaç tane kamera uygulaması yükledim açmadı bi tanesi bazısıda sadece ön kamerayı açtı ön kamera açıkkende sağ köşedeki kamera değiştirme simgesi yok arka kameraya geçmiyor yani
bu arada 2 defa fabrika ayarlarına döndüm olmadı

Es file explorer gibi bir programla /system/app konumuna gelip kamera uygulaması yerinde mi diye bakar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Dede

ankin38

ankin38

Üye

Es file explorer gibi bir programla /system/app konumuna gelip kamera uygulaması yerinde mi diye bakar mısınız?
Hocam şimdi es file da 2 tane galeri var biri kamera simgeli digeri normal bildigimiz galeri.Kamera adı altında bir uygulama yok
Şu şekil

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Oradan bakmayın dediğim konumdan bakın Camera.apk dosyası var mı diye

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Şehriyar
-efşan

-efşan

Üye
Kullanıcılar kulübüne Beyaz Discoyla girmiş bulunuyorum , eklenebilirim :) . . Size yardımcı olmak , almak veya almamak konusunda tercihi size kalmış olan fikir vermek için bi kaç bişey söylemek istiyorum , dilimin döndüğünce . .

Hayırlı Geceler . . .

Hay Maşaallah. :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
baktım ikiside var

Allah allah orda bulundugu halde menude gozukmuyorsa izinlerde mi bir sorun oldu ki. Recovery menusunde fix permissions diye bir secenek var mi? Sanmiyorum orjinalde olacagini ama..
Sizin icin en garanti cozum verilerinizi yedekleyip orjinal romu tekrar yuklemek olur herhalde. Eger buna ragmen calismiyorsa malesef sorun yazilimsal degil..

emre_2535

emre_2535

Üye
Aynen kardesim bende ne yaptiysam olmadi bi çözüm yolu bulursam paylasirim tabiki.
merhaba ben bu programı buldum rehberle senkronize ediyor facebook kişilerini rehberde görebiliyorum artık ama bu kez de kişileri birleştiremiyorum yani rehber kaydıyla facebook profilini tek kayıt yapamıyorum... sen de dene istersen...

ankin38

ankin38

Üye

Allah allah orda bulundugu halde menude gozukmuyorsa izinlerde mi bir sorun oldu ki. Recovery menusunde fix permissions diye bir secenek var mi? Sanmiyorum orjinalde olacagini ama..
Sizin icin en garanti cozum verilerinizi yedekleyip orjinal romu tekrar yuklemek olur herhalde. Eger buna ragmen calismiyorsa malesef sorun yazilimsal degil..

Evet oda yok.Hocam veriler umrumda değil zaten alalı 5-6 gün oldu pek birşey yapamadım.Sana zahmet orijinal rom atmayı anlatır mısın varmıdır linki? Servise göndermek istemiyorum yedek telefonum yok kaç gün beklicem Allah bilir.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Telefondan bende yok ki kardesim bilmiyorum nasil rom atilir orjinal rom nerde vardir..

seco_can_can

seco_can_can

Üye
forumda custom rom mevcut ben yükledim 2 gündür kullanıyorum s4 gibi oldu :)

Storm Worm

Üye
Burada da yerimi alayım dh den tanıyanlar vardır muhtemelen sorunu sıkıntısı sorusu olanların ulaşması yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Burada da yerimi alayım dh den tanıyanlar vardır muhtemelen sorunu sıkıntısı sorusu olanların ulaşması yeterli.

Hoşgeldin dostum. Seni forumda sıkça gördüm. Rom konusunda buradaki arkadaşlara da yardımcı olacağından eminim.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
İnfinity v2 çıkmıştı 2 gün önce onu kurdum şuan memnunum.

Nenamark2 testi marketten indirip yapan var mı kaç fps sonuç aldınız? ben 44.3 aldım infinity v2 rom yüklü

Sarangni

Sarangni

Üye
CM Rom var mı bu cihaz icin?

selcukas

Üye

Merhabalr oncelikle tum forumun bayrami mubarek olsun hocam ben s3 miniye bir rom var s4 temali onu yuklemek istiyorum pc kullanimi olarak sorunum yok ama daha once hic bu tur islere yanasmadim acaba rica etsem rok yuklememde yardimci olur musunuz?

• Beğen

Storm Worm

Üye
CM Rom var mı bu cihaz icin?

Başka burakgon hocamın ve bir kaç yabancı arkadaşın custom romları mevcut durumda.

Merhabalr oncelikle tum forumun bayrami mubarek olsun hocam ben s3 miniye bir rom var s4 temali onu yuklemek istiyorum pc kullanimi olarak sorunum yok ama daha once hic bu tur islere yanasmadim acaba rica etsem rok yuklememde yardimci olur musunuz?

S3 mini çok fazla bilgi sahibi olduğum bir alan değil muhtemelen forumda ana konusu mevcuttur veya rom mu hazırlayan arkadaş yardımcı olacaktır eğer hazırlayan burakgon hocamsa mutlaka yardımcı olacaktır.

- - - Eklendi - - -

Hoşgeldin dostum. Seni forumda sıkça gördüm. Rom konusunda buradaki arkadaşlara da yardımcı olacağından eminim.

Hoşbulduk daha önce 5800 için buradaydım şimdi destek içinde bir gözüm burada.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye

Bu konuda sadece general mobile discovery ile alakalı bilgiler paylaşılıyor. Android rom bölümüne konu açıp yardım isteyebilirsiniz

Üst Alt