Pc açılmıyor YARDIM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
senin yapman gereken bence ekran kartını anakarttan sökmen ondan sonra monitörü de kasanın kendi ekran kartına bağlayıp öyle denemen birde

Arkadaşın kartı onboard'dı yanlış hatırlamıyorsam.

bayon

Üye
ya biosunu güncellemeyi deneyin birde. yada bios pilini çıkartıp takın sonra ramleri çıkartıp takın ne biliyim termal macunun kontrol edin

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı harici ama anakartta onboard yok işte arkadaştan parçalarını alıp sorunun nerde olduğuna bakıcam bayram sonu inş yaparız

Uhops

Uhops

Üye
ekran kartı harici ama anakartta onboard yok işte arkadaştan parçalarını alıp sorunun nerde olduğuna bakıcam bayram sonu inş yaparız

Onboard yok:hmmm
anakartın kendisinde ekrana taktığım(pinli, kendinden vidalı genelde mavi renkli) kabloyu takacak yer var mı.

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

Onboard yok:hmmm
anakartın kendisinde ekrana taktığım(pinli, kendinden vidalı genelde mavi renkli) kabloyu takacak yer var mı.
sende bizi cahil belledin kardeş yaa :D
resmini çektim en alttaki harici ekran kartından başka girişi yok anakart markasa asus p5glx olması lazım onboard yok yani anlayacağın

Uhops

Uhops

Üye
sende bizi cahil belledin kardeş yaa :D
resmini çektim en alttaki harici ekran kartından başka girişi yok anakart markasa asus p5glx olması lazım onboard yok yani anlayacağın
oNBOARDSIZ PC OLRMU YA :hmmm
:d

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
aynn bende dedim ama o zamanlar 12 yaşında ve pcden gram anlamayan gta vc oynamak gibi bi hayalim olan bi çocuktum ne biliyim onboardı :D

Uhops

Uhops

Üye
İlginç bi durum :hmmm