Telefon Tavsiyesi max. 600 tlye 0 telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
yanı urun yasal yollarla yurtdısından gelıyor burda mesala a firması bızden garantılı dıyor yanı saglam ayak degl

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Atrix ;)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sen ıstek atıyordun abdllhekz faceden ekle beni

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
s3 mini ace 2 sola

Invoke

Invoke

Üye
çift çekirdek bu demi ?

evet, çift çekirdek Xperia u, l, sola hepsi çift çekirdek. L'nin işlemcisi daha üstün U ile Sola aynı işlemciye sahip, Solanın artısı hafıza kartı takılıyor.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ekle abdll hekz

abdllhekz

Üye
    Konu Sahibi
sizce xperia p alayımmı ?

achambo

achambo

Üye
hangisini alınca rahat olaaksan onu al

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sayende bızımde kafamız karıştı :d:

Invoke

Invoke

Üye
sizce xperia p alayımmı ?

Olabilir Udan soladan iyi bir telefon... Yalnız Pde de fiyatı 600den yukarı çekmiş oluyorsun Pdense L mantıklı olur, kesinlikle.

- - - Eklendi - - -

26 sayfa telefon önerisi konusu mu olur la, adam teğmen olmuş :ehe

Kardeş, git bak hangisini beğeniyorsan ve bütçen hangisine yetiyorsa onu al, sonra da o daha mı iyiydi bunu mu alsaydı acaba diye düşünme.

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Olabilir Udan soladan iyi bir telefon... Yalnız Pde de fiyatı 600den yukarı çekmiş oluyorsun Pdense L mantıklı olur, kesinlikle.

- - - Eklendi - - -

Kardeş, git bak hangisini beğeniyorsan ve bütçen hangisine yetiyorsa onu al, sonra da o daha mı iyiydi bunu mu alsaydı acaba diye düşünme.

+1 ..

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

- - - Eklendi - - -

+100

iOSait

iOSait

Üye
599tl gmd alırsın 1tl cebinde kalır çam sakızı çoban armağanı :D

emre_2535

emre_2535

Üye
General mobile discovery kullaniyorum gayet stabil ve kullanisli bir cihaz tavsiye ederim. (Neyi kötü bu cihazin anlayamadım.)

thebancally

Üye
şaka gibi gerçekten.600 tl ye s3 performansına çok yakın bir "discovery gerçegi"varken ace2-xperia u öneren var.Telefon taş gibi her telefonda ölü piksel çıkabilir,disco ya özgü birşey degil.Takılma-donma-gecikme kesinlikle sözkonusu degil.Kazıklanmaya devam.S3 ilk çıktıgında 2000 tl ye satılırken şimdi 1100 tl ye satılıyor ve hala kar ediyorlarsa buna kazıklanma derim ben.Bunu telefonun fiyatı düşük vardır bunda birşey diye düşünenlere diyorum.Ayrıca disco çin malı degil.Amerika-Miami de Blu isimli şirketin Blu Life Play isimli telefonunun 1-1 aynısı.Birçok ülkeye farklı isimlerle giriş yapıyor.