dostum ak koyun kara koyun otadan yayınlanmaya başladığında göreceğiz. Benim bildiğim kadarı ile navifirmden portico yu alanlar otadan güncelleme almada ki onda da böyle bir durum oldu ota ya düşmeden önce navifirm serverlerına düştü.Ayrıca bu güncelleme nokia care suite de de göründü. ÖEY adlı arkadaşın telefonu servisteymiş yarın alacakmış büyük ihtimalle onda da gdr2 yüklü olarak gelmiş olur. Ama dediğim gibi haftaya göreceğizsürüm numarası değişmediği için alamadılar..emin ol bu test hali şuan..çünkü tek bir rom yok. örnek türkiyede 2 çeşit rom var.. biri global < 0001 > diğeride turkcell rom < 0002 > !!! orjinal yani global romda sorun yok.zaten oun üzerinden çalışma yapıyorlar ama turkcell romda aksaklık çıkarmı çıkmazmı diye bence test amaçlı yayınlandı..
bence son hali değil hiç fark olmaz yarın çekerler serverlardan 1 hafta sonra düzenkenmiş halini sunarlar.. nokia bunu hep yapıyor. önce serverlara yem atıyor, sonra sonuçlara bakıp 1-2 düzeltme yapıp otaya veriyor.. portico olsuni GDR2 beta olsun hep öyle oldu ama![]()

Umarım dediğiniz gibi olur ama benim düşüncem OTA'dan verilecek olan sürümle bunun arasında bir fark olmayacaktır.
Yine de bekleyip görelim tabii ki.![]()

Ali abinin dediği gibi otadan yayınlanmayan güncellme resmi FİNAL güncelleme değildir
Umarım dediğiniz gibi olur ama benim düşüncem OTA'dan verilecek olan sürümle bunun arasında bir fark olmayacaktır.
Yine de bekleyip görelim tabii ki.![]()
. bekleyip görelim
bu arada nasıl kıydın güncelledin NSU dan?
valla elle uygulamalrı tek tek yüklemek çok zor geliyor bana 
application version : 1.10.1.17Daha fazla bilgiye tıklayın 1. 2. Ve sonuncuyu yazar mısın diğer ikisini yazma sakın onlar sana ait
Ali abinin dediği gibi otadan yayınlanmayan güncellme resmi FİNAL güncelleme değildir. bekleyip görelim
bu arada nasıl kıydın güncelledin NSU dan?
valla elle uygulamalrı tek tek yüklemek çok zor geliyor bana
![]()
uzun sürüyor inmesi ama.. otadan yapınca 2 saatte hemen yedeği indiriyor.. bende hep yedeklerim telide GDR2 beta da ağzım yandı , o yüzden şimdi hiç bulaşmıyorum.. ama neme lazım NSU yu güncelledim.. NCS yi güncellicem şimdi.. birde birşey sormak istiyorum.. teli güncelleme için nokia care ye versem bana global rom yüklerler mi?
Yedeği vardı telefonun zaten.
Güncellemeden sonra açılırken soruyor zaten yedeğin varsa
Yükle dersen ayarların ve uygulama listen geri geliyor.
Wi-Fi'ye bağlandığın anda da uygulama listesine eklenmiş olan herşey sırayla inmeye başlıyor.
uzun sürüyor inmesi ama.. otadan yapınca 2 saatte hemen yedeği indiriyor.. bende hep yedeklerim telide GDR2 beta da ağzım yandı , o yüzden şimdi hiç bulaşmıyorum.. ama neme lazım NSU yu güncelledim.. NCS yi güncellicem şimdi.. birde birşey sormak istiyorum.. teli güncelleme için nokia care ye versem bana global rom yüklerler mi?

OTA'dan gelecek olan Turkcell Romla, bugün NSU'dan indirilen Turkcell Rom arasında fark olacağını sanmıyorum
Ancak NSU ile değil de NCS ile Turkcell ROM'lu cihazlara Global ROM flaşlanabilir olması lazım.

benim anlamadığım nokia shoptan aldığım telefon nasıl turkcell romlu çıkıyor ya. Optimumdan aldım telefonu tukcell ve nokia yan yana orda, karıştırmışlar heralde![]()
Önce ncs'den global romu flaşlasam sonra da nsu ile global rom güncellemesini yapsam delirir miyim![]()

Global Rom'u flaşlarsan Global'in güncellemesini nasıl göreceksin (Zaten güncel olacak)
Eski 5957 sürümünü flaşlaman gerekir o zaman öncelikle.
O zaman Ali Kemal abinin dediği çıkacakArkadaşlar buradan da yazayım Amber güncellemesi sunuculardan çekilmiş durumda

Arkadaşlar buradan da yazayım Amber güncellemesi sunuculardan çekilmiş durumda
Global Rom'u flaşlarsan Global'in güncellemesini nasıl göreceksin (Zaten güncel olacak)
Eski 5957 sürümünü flaşlaman gerekir o zaman öncelikle.
güncellenmemiş global yazılımı nereden bulabiliriz ncs ille son sürümü mü gösteriyor.?