Turkcell Romlu 920 Telefonlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
Daha fazla bilgiye tıklayın 1. 2. Ve sonuncuyu yazar mısın diğer ikisini yazma sakın onlar sana ait

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
sürüm numarası değişmediği için alamadılar..emin ol bu test hali şuan..çünkü tek bir rom yok. örnek türkiyede 2 çeşit rom var.. biri global < 0001 > diğeride turkcell rom < 0002 > !!! orjinal yani global romda sorun yok.zaten oun üzerinden çalışma yapıyorlar ama turkcell romda aksaklık çıkarmı çıkmazmı diye bence test amaçlı yayınlandı..
dostum ak koyun kara koyun otadan yayınlanmaya başladığında göreceğiz. Benim bildiğim kadarı ile navifirmden portico yu alanlar otadan güncelleme almada ki onda da böyle bir durum oldu ota ya düşmeden önce navifirm serverlerına düştü.Ayrıca bu güncelleme nokia care suite de de göründü. ÖEY adlı arkadaşın telefonu servisteymiş yarın alacakmış büyük ihtimalle onda da gdr2 yüklü olarak gelmiş olur. Ama dediğim gibi haftaya göreceğiz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bence son hali değil hiç fark olmaz yarın çekerler serverlardan 1 hafta sonra düzenkenmiş halini sunarlar.. nokia bunu hep yapıyor. önce serverlara yem atıyor, sonra sonuçlara bakıp 1-2 düzeltme yapıp otaya veriyor.. portico olsuni GDR2 beta olsun hep öyle oldu ama :hmmm

Umarım dediğiniz gibi olur ama benim düşüncem OTA'dan verilecek olan sürümle bunun arasında bir fark olmayacaktır.
Yine de bekleyip görelim tabii ki. :oke:

IVI-Elia

Üye

Umarım dediğiniz gibi olur ama benim düşüncem OTA'dan verilecek olan sürümle bunun arasında bir fark olmayacaktır.

abi Bi de boyut farkı çok tel fark data sense olmasa gerek :(

n000k

n000k

Üye

Ali abinin dediği gibi otadan yayınlanmayan güncellme resmi FİNAL güncelleme değildir :) . bekleyip görelim :oke: bu arada nasıl kıydın güncelledin NSU dan? :D valla elle uygulamalrı tek tek yüklemek çok zor geliyor bana :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ali abinin dediği gibi otadan yayınlanmayan güncellme resmi FİNAL güncelleme değildir :) . bekleyip görelim :oke: bu arada nasıl kıydın güncelledin NSU dan? :D valla elle uygulamalrı tek tek yüklemek çok zor geliyor bana :)

Yedeği vardı telefonun zaten.

Güncellemeden sonra açılırken soruyor zaten yedeğin varsa ;)
Yükle dersen ayarların ve uygulama listen geri geliyor.
Wi-Fi'ye bağlandığın anda da uygulama listesine eklenmiş olan herşey sırayla inmeye başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye

Yedeği vardı telefonun zaten.

Güncellemeden sonra açılırken soruyor zaten yedeğin varsa ;)
Yükle dersen ayarların ve uygulama listen geri geliyor.
Wi-Fi'ye bağlandığın anda da uygulama listesine eklenmiş olan herşey sırayla inmeye başlıyor.
uzun sürüyor inmesi ama.. otadan yapınca 2 saatte hemen yedeği indiriyor.. bende hep yedeklerim telide GDR2 beta da ağzım yandı , o yüzden şimdi hiç bulaşmıyorum.. ama neme lazım NSU yu güncelledim.. NCS yi güncellicem şimdi.. birde birşey sormak istiyorum.. teli güncelleme için nokia care ye versem bana global rom yüklerler mi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
uzun sürüyor inmesi ama.. otadan yapınca 2 saatte hemen yedeği indiriyor.. bende hep yedeklerim telide GDR2 beta da ağzım yandı , o yüzden şimdi hiç bulaşmıyorum.. ama neme lazım NSU yu güncelledim.. NCS yi güncellicem şimdi.. birde birşey sormak istiyorum.. teli güncelleme için nokia care ye versem bana global rom yüklerler mi?

OTA'yı bekle bakalım.
Bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama sonuçta Ali Kemal'in dediği gibi en kesin sonucu OTA güncellemesi verecek.

O zaman da bir değişiklik olmazsa, yani bugün verilenin aynısı gelirse program şöyle:

Sabah 08:00 - Kalkış

Sabah 10:00 - Turkcell Genel Müdürlüğünün kapısına siyah çelenk bırakma

Öğle 12:00 - Nokia Care noktasına gidip Global Rom atılması talebinde bulunma (Kendiniz atamıyorsanız tabii ki)

Öğleden sonra 14:00 - Siyah çelengin yerinde durup durmadığını kontrol etme

Akşam 16:30 - Nokia Care'den güncellenmiş teli alma.

Akşam 18:00 - Happy ending :kop2:

• Beğen
Tepkiler: dakamon, ÖEY ve Bay H
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
OTA'dan gelecek olan Turkcell Romla, bugün NSU'dan indirilen Turkcell Rom arasında fark olacağını sanmıyorum :hmmm

Ancak NSU ile değil de NCS ile Turkcell ROM'lu cihazlara Global ROM flaşlanabilir olması lazım.

nasıl yapacağımızıda anlatırsan makbule geçer abicim :oke:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
benim anlamadığım nokia shoptan aldığım telefon nasıl turkcell romlu çıkıyor ya. Optimumdan aldım telefonu tukcell ve nokia yan yana orda, karıştırmışlar heralde :d:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

IVI-Elia

Üye
benim anlamadığım nokia shoptan aldığım telefon nasıl turkcell romlu çıkıyor ya. Optimumdan aldım telefonu tukcell ve nokia yan yana orda, karıştırmışlar heralde :d:

yok ya benim telefon değişti servisten yenisi gönderildi o da Türkcell rom artık ayrım yapmayı unutmuşlar herhalde

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben yaptım yine turkcell rom geldi bi sorun yok data sense de yok :D

PureFood

PureFood

Üye
Önce ncs'den global romu flaşlasam sonra da nsu ile global rom güncellemesini yapsam delirir miyim :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Önce ncs'den global romu flaşlasam sonra da nsu ile global rom güncellemesini yapsam delirir miyim :D

Global Rom'u flaşlarsan Global'in güncellemesini nasıl göreceksin (Zaten güncel olacak) :D
Eski 5957 sürümünü flaşlaman gerekir o zaman öncelikle.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buradan da yazayım Amber güncellemesi sunuculardan çekilmiş durumda

PureFood

PureFood

Üye

Global Rom'u flaşlarsan Global'in güncellemesini nasıl göreceksin (Zaten güncel olacak) :D
Eski 5957 sürümünü flaşlaman gerekir o zaman öncelikle.

o zaman önce güncellenmemiş global yazılımı indirip sonra nsu'dan güncellemek lazım :D güncellenmemiş global yazılımı nereden bulabiliriz ncs ille son sürümü mü gösteriyor.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt