Turkcell Romlu 920 Telefonlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Romlu 920 Telefonlar.
Arkadaşlar Turkcell Romlu cihazların Flashlama yolu ile güncellenmesi sıkıntı yaramaktadır.Sebebi ise büyük bir ihtimalle Nokia'nın Turkcell Romlu cihazlar için update 'i özelleştirmesidir. Eğer yüklemediyseniz yüklemeyin OTA güncellemesini bekleyin

• Beğen
Tepkiler: n000k ve ÖEY

IVI-Elia

Üye
yükleyenler ne yapsın taaa GDR3 e kadar beklesin mi? ben şey yapsam oradan gelince tekrar flashlasam düzelir mi? :(

ÖEY

ÖEY

Üye
Aynen sanırım söylediğin gibi olacak.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
yükleyenler ne yapsın taaa GDR3 e kadar beklesin mi? ben şey yapsam oradan gelince tekrar flashlasam düzelir mi? :(
Siz şuan da global rom yüklediğiniz için flashlama ile gdr 3 güncellemesi ve bundan sonra ki her güncellemeyi büyük olasılıkla global rom olarak alacaksınız. Eğer eski roma dönmek istiyorsanız ya servise vereceksiniz ya da navifirm (hala kullanımda bilgim yok) ile eski bir turkcell romu yüklemeniz gerekmektedir.

katil_197

katil_197

Üye
Ben güncelledim Türkcell roma

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende güncelledim ve data sense gelmedi:(

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Bende güncelledim ve data sense gelmedi:(
Şuandan sonra dostum yapılabilecek fazla bir şey yok artık. Turkcell roma eğer bir şekilde geri döndürebilirsiniz hallolur herşey de o da karışık durum. Nokia bu data sense olayını kapasite kontrol gibi market uygulaması olarak verirse sıkıntı felan kalmaz aslında

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Belki Turkcell'in kendisi ayrı bir uygulama hazırlayacaktır o yüzden kendi Rom'una dahil ettirmemiştir :hmmm

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
dakamon

dakamon

Üye
Şu an güncelleme yapmadım ben telefonuma turkcell romlu olup olmadığını nasıl anlarım ben. 820 Kullanıyorum

PureFood

PureFood

Üye
haydaaa tam yapıcam güncellemeyi kurt düştü aklıma :hmmm ne yapsam beklesem mi ?

Dementor61

Üye
OTA dan Türkcell Roma güncelleme gelince yapamaz mıyız ki ?

n000k

n000k

Üye
haydaaa tam yapıcam güncellemeyi kurt düştü aklıma :hmmm ne yapsam beklesem mi ?
bekle yakma kendini :) bende gdr2 betayı yüklediğim nsu ile sonra millete otadan geldi birkaç gün sonra, çok kıskanmıştım :D bu tat hiçbie yerde yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve PureFood
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
OTA dan Türkcell Roma güncelleme gelince yapamaz mıyız ki ?
Şuan flashlama yoluyla yüklediğiniz için global roma geçme ihtimali yüksek telefonların romları sıfırlayıp yüklüyor sonuç olarak.

0001 ise son da ki dört hane bu global romdur arkadaşlar .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
OTA'dan gelecek olan Turkcell Romla, bugün NSU'dan indirilen Turkcell Rom arasında fark olacağını sanmıyorum :hmmm

Ancak NSU ile değil de NCS ile Turkcell ROM'lu cihazlara Global ROM flaşlanabilir olması lazım.

dakamon

dakamon

Üye
Ya neden kimse bana cevap vermedi. Şu an güncelleme yapmadım telefonumun turkcell romlu olup olmadığını nasıl anlarım.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Ya neden kimse bana cevap vermedi. Şu an güncelleme yapmadım telefonumun turkcell romlu olup olmadığını nasıl anlarım.
bulutsuz gecenin mesajının üstünde ki mesajda yazmakta biraz okursak görürüz. Bu arada 820 de de data sense yok şuan için

- - - Eklendi - - -

OTA'dan gelecek olan Turkcell Romla, bugün NSU'dan indirilen Turkcell Rom arasında fark olacağını sanmıyorum :hmmm

Ancak NSU ile değil de NCS ile Turkcell ROM'lu cihazlara Global ROM flaşlanabilir olması lazım.
Data sense 820 ye de verilmediği için büyük ihtimal ile Turkcell romlu cihazlar ile 820 için market uygulaması olarak gelecek gibi görünüyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt