Bay H
Üye
Siz şuan da global rom yüklediğiniz için flashlama ile gdr 3 güncellemesi ve bundan sonra ki her güncellemeyi büyük olasılıkla global rom olarak alacaksınız. Eğer eski roma dönmek istiyorsanız ya servise vereceksiniz ya da navifirm (hala kullanımda bilgim yok) ile eski bir turkcell romu yüklemeniz gerekmektedir.yükleyenler ne yapsın taaa GDR3 e kadar beklesin mi? ben şey yapsam oradan gelince tekrar flashlasam düzelir mi?![]()
Ben güncelledim Türkcell roma
Şuandan sonra dostum yapılabilecek fazla bir şey yok artık. Turkcell roma eğer bir şekilde geri döndürebilirsiniz hallolur herşey de o da karışık durum. Nokia bu data sense olayını kapasite kontrol gibi market uygulaması olarak verirse sıkıntı felan kalmaz aslındaBende güncelledim ve data sense gelmedi![]()
siz güncellemeyi yaptıysanız eğer sürüm numaranızın sonu kaç 2002 mi 2001 mi ?Belki Turkcell'in kendisi ayrı bir uygulama hazırlayacaktır o yüzden kendi Rom'una dahil ettirmemiştir![]()
siz güncellemeyi yaptıysanız eğer sürüm numaranızın sonu kaç 2002 mi 2001 mi ?
bekle yakma kendinihaydaaa tam yapıcam güncellemeyi kurt düştü aklımane yapsam beklesem mi ?
bende gdr2 betayı yüklediğim nsu ile sonra millete otadan geldi birkaç gün sonra, çok kıskanmıştım
bu tat hiçbie yerde yok 
Şuan flashlama yoluyla yüklediğiniz için global roma geçme ihtimali yüksek telefonların romları sıfırlayıp yüklüyor sonuç olarak.OTA dan Türkcell Roma güncelleme gelince yapamaz mıyız ki ?
bulutsuz gecenin mesajının üstünde ki mesajda yazmakta biraz okursak görürüz. Bu arada 820 de de data sense yok şuan içinYa neden kimse bana cevap vermedi. Şu an güncelleme yapmadım telefonumun turkcell romlu olup olmadığını nasıl anlarım.
Data sense 820 ye de verilmediği için büyük ihtimal ile Turkcell romlu cihazlar ile 820 için market uygulaması olarak gelecek gibi görünüyor.OTA'dan gelecek olan Turkcell Romla, bugün NSU'dan indirilen Turkcell Rom arasında fark olacağını sanmıyorum
Ancak NSU ile değil de NCS ile Turkcell ROM'lu cihazlara Global ROM flaşlanabilir olması lazım.
Ya neden kimse bana cevap vermedi. Şu an güncelleme yapmadım telefonumun turkcell romlu olup olmadığını nasıl anlarım.

