Bütçe 1200 TL

Sponsorlu Bağlantılar

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe 1200 TL
Arkadaslar hangi telefonu alayim bakin oyun istemiyorum sadece internet ve wifi için baska bir sey icin degil aklimda nexus 4 var ama onda acayip isinma ve wifi çekmeme sorunu varmis telefonu ekim veya aralik ayinda alicam tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler :)

Invoke

Invoke

Üye
Şuan için SP derdim ama eylülde yeni modellerin duyurulmasıyla fiyatlar düşer 1200e daha farklı seçeneklerin olur, ekim aralık gibi tekrar konu aç istersen :D

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaslar hangi telefonu alayim bakin oyun istemiyorum sadece internet ve wifi için baska bir sey icin degil aklimda nexus 4 var ama onda acayip isinma ve wifi çekmeme sorunu varmis telefonu ekim veya aralik ayinda alicam tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler :)

hangi telefonda ısınma yok ki s4 fırın gibi zaten xperia sp veya nexus4 al

Baskentliia

Baskentliia

Üye
s3 1000 tl ye bulabilirsin

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Nexus 4 ilk tercihin olsun .
2.tercihin ise S4 Mini ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator

Kim diyorsa wifi çekmiyor vs yalan söylemiş ya da sallamış diyeyim .
Isınma sorunu her cihaz da olduğu gibi Nexus 4 de de olabiliyor . Wi fi çekmeme gibi bir dert asla yok . Çok hızlı bir şekilde girebiliyorsun internete.
Bizzat kullanıcısı olarak söyleyebilirim .

• Beğen
Tepkiler: -efşan
fk555897

fk555897

Üye
Bence Nexus 4 veya multimedya özellikleri iyi olsun dersen Sony Xperia SP al.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
s3 yada s4mini

DalvikCache

DalvikCache

Üye
s4 mini deki adreno 305 gpu su adreno 225 ten iyimidir? Yada mali400mp den? Eğer iyi değilse tavsiye edilecek cihaz değil adreno 320 li nexus4 varken.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Adam oyun istemiyorum demiş siz gpudan bahsediyorsunuz :ah. Sen eline al s4 miniyi beğeneceksin :oke: oyunda da sıkıntısı yok oynamayacak olsanda batarya süresi kamerası wifiside güzel şık telefon ele de oturuyor incele derim.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Galaxy mega :)

smh60

smh60

Üye
Sırf net wi-fi için 1200 tl fazla değilmi

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
alacağın zaman tavsiye istemelisin. şu an aldığın fikir sana sadece eğlence olur. aralığa kadar ne modeller çıkar...

-efşan

-efşan

Üye
Htc One Mini'nin gelmesini bekleyebilirim diyorsan yakında gelir ve de alınası bir cihazdır.
Fiyatı da aşağı yukarı bütçene uygun olur.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence one mini doğru bir tercih olmaz s4 miniden çok eksiği var.

maskedboy

maskedboy

Üye
madem oyun çık önemli değil sony xperia sp htc one mini s3 s4 mini bunlara bak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bugün teknosa da sordum s4 mini ellerinde kalmamış iyi satıyor heralde

Megandroid

Megandroid

Üye
s4 mini deki adreno 305 gpu su adreno 225 ten iyimidir? Yada mali400mp den? Eğer iyi değilse tavsiye edilecek cihaz değil adreno 320 li nexus4 varken.[
Adreno gpu lar open gl3 destekliyor. Bunun ne anlama geldigini birkac ay sonra anlarsiniz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
s4 mini deki adreno 305 gpu su adreno 225 ten iyimidir? Yada mali400mp den? Eğer iyi değilse tavsiye edilecek cihaz değil adreno 320 li nexus4 varken.[
Adreno gpu lar open gl3 destekliyor. Bunun ne anlama geldigini birkac ay sonra anlarsiniz.

konu sahibinin anlamasına gerek yok oyun istemiyorum demiş ihtiyaca göre telefon almak en doğrusu oyun oynamayacak adama adreno 305 fazla gelir open gl3'e ise ihtiyacı yoktur :oke: