Telefon Tavsiyesi 500-800 tl bütçe arasında alınabilecek telefon önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
500-800 tl bütçe arasında alınabilecek telefon önerileri
Arkadaşlar 500-800 tl bütçe var bu bütçeyle alabileceğim telefon tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Fikirleriniz benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler...

Not: Özellikleri ile beraber veya linkle beraber verirseniz sevinirim.

r6565

r6565

Üye

sıfırı 950 lira ikinci el 800-700 temiz bulursun ama bence sıfır almalısın

ha buda 2.el

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kullanim amacina gore degisir

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Öğretmenim istedi de benden yani bilmiyorum yardımcı olursunuz demiştim sadece bir fikir gelmiş; @r6565 gerçekten çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ogretmenin isteklerini ogren yaz sana fikir yazayim

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Ogretmenin isteklerini ogren yaz sana fikir yazayim
Hocam genel özellikleri ile kendinize göre fikir/fikirler yazsanız... Çünkü zaten hocam benden birkaç tavsiye istedi kendisi karşılaştırma yapacak da...

The Benefit

The Benefit

Üye
Gmd olabilir. Ya da wp düşünürse lumia 525 olabilir.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Discovery xperia l lumia 820 lumia 720 625 dark evo p60 piranha grande lg l9

ByTameral

ByTameral

Üye
LG ye para verilmez hiç bi şekilde parçası yok ve satışı çok düşük alacaksan samsung al

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Asıl samsunga para verilmez kullanıcısını hep kekleyen bi firma Samsung s3 kullanıcıları isyanlarda mesela s4 ve note3 de öyle exynos olduğu için s4 te amiral gemi olmasına rağmen opengl 3.0 bile yok ama lg te bakın g2 mesela bataryası yeter hem de rakiplerinden daha ucuz hep tavsiye edilen bir cihazdır yada nexus 4 ün de 5 inde enn az 2 sene güncellik garantisi var donanım desen o biçim benim düşüncelerim bunlar Samsung pişmanlıktır

• Beğen
Tepkiler: r6565, muhammettvurucu ve VIP_TECH
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler; biraz baktım da şu sizce nasıl

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Asıl samsunga para verilmez kullanıcısını hep kekleyen bi firma Samsung s3 kullanıcıları isyanlarda mesela s4 ve note3 de öyle exynos olduğu için s4 te amiral gemi olmasına rağmen opengl 3.0 bile yok ama lg te bakın g2 mesela bataryası yeter hem de rakiplerinden daha ucuz hep tavsiye edilen bir cihazdır yada nexus 4 ün de 5 inde enn az 2 sene güncellik garantisi var donanım desen o biçim benim düşüncelerim bunlar Samsung pişmanlıktır
Bi bakıma haklısın :D Samsung 1 sene sonra kendi haline bırakıyo cihazlarını

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Pekala bunu göz önünde bulunduracağım

suleyman696

Üye
S4 mini satayim ben ona 1yildan fazla garantisi var

Üst Alt