KayraBey
Üye
nexus edition yükle Ahmet abi bak Türkçe hem ses muazzam yeni ses modu var romda![]()
Link at özelden
nexus edition yükle Ahmet abi bak Türkçe hem ses muazzam yeni ses modu var romda![]()
Telefon kendi kendini güncellemiş olabilir mi gençler
Telefon kendi kendini güncellemiş olabilir mi gençler
Soruyor kendi kendine güncelleme si çok zor 21 mb lık bir güncelleme geldi
Arkadaşlar istanbul levent telpa bayiinde telefon mevcuttu en son ben aldiğimda sadece beyaz var dediler almak isteyenler arayip sorsun.0212 371 15 00<<
ya biz arkadaşımla alacağız arkadaşıma da telpa ölü pikseli değiştirmiyormuş öyle bir sorun olursa ne yapacağız sikayetvar. com kaynıyor böyle şikayetlerlee
. . vereceğin parayı kuruşu kuruşuna hakeden aynı fiyattaki her telefondan kat be kat üstün dediğimde tınlamadılar genelde
. . fakat kararım kesin discoyu alıyorum
. . yalnız arkadaşlar size bi sorum olacaktı , ben kırşehirdeyim ve hiçbir telefoncuda ve telpanın sitesinden numarasını adresini aldığım hiçbi telefoncuda discoveryi bulamadım , sipariş alıyomusunuz dediğimde dahi yok dediler hep . . internetten alacaz mecbur ve fazlada beklemek istemiyorum . . şimdi telpamarkette 1 ağustosta sevkiyatlar başlayacaktır yazıyodu , telpamarketten sipariş versem bi sıkıntı falan yaşarmıyım ve telefon elime kaç gün içerisinde geçer ? . . bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim . . .ben telpamarket sitesinden aldım 2 günde elime geçti ama stok vardı size ne zaman geçer bilmiyorum ama doğru karar ben memnunum181 sayfayı tek tek okudum . . araştırmalarıma ve izlenimlerime göre bu fiyata alınabilecek rakipsiz bi telefon . . marka takıntım falanda yok allaha şükür . . ne alacaksın dediklerinde general mobile dediğimde hep napcan onu git samsung al nokia al dediler![]()
. . vereceğin parayı kuruşu kuruşuna hakeden aynı fiyattaki her telefondan kat be kat üstün dediğimde tınlamadılar genelde
. . fakat kararım kesin discoyu alıyorum
. . yalnız arkadaşlar size bi sorum olacaktı , ben kırşehirdeyim ve hiçbir telefoncuda ve telpanın sitesinden numarasını adresini aldığım hiçbi telefoncuda discoveryi bulamadım , sipariş alıyomusunuz dediğimde dahi yok dediler hep . . internetten alacaz mecbur ve fazlada beklemek istemiyorum . . şimdi telpamarkette 1 ağustosta sevkiyatlar başlayacaktır yazıyodu , telpamarketten sipariş versem bi sıkıntı falan yaşarmıyım ve telefon elime kaç gün içerisinde geçer ? . . bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim . . .

. . bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşım . .evet genelde öyle oluyor çok para verip daha düşük özellikte telefon alanlar öyle diyeceklerdirşu an stokta beyazı var sadece telpamarkette . . renk konusuda pek önemli değil , telefonun kılıfları falan geldiğinde hallederim onu bi şekilde . . yalnız telefonu gördüklerinde çin çin çin diyenler , aynı paraya belkide daha fazla paraya yarı bile olan özelliğe sahip olmayan telefonu aldıkları için bana pek hoş bakmayacaklardır![]()
. . bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşım . .
şu an stokta beyazı var sadece telpamarkette . . renk konusuda pek önemli değil , telefonun kılıfları falan geldiğinde hallederim onu bi şekilde . . yalnız telefonu gördüklerinde çin çin çin diyenler , aynı paraya belkide daha fazla paraya yarı bile olan özelliğe sahip olmayan telefonu aldıkları için bana pek hoş bakmayacaklardır![]()
. . bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşım . .
Biraz önce telpamarkete üye oldum siparişi vermek için . . bütün bilgileri girdim kredi kartının falan . . şifre geldi telefona onu yanlış girdim . . tekrar siparişi verdim bu sefer doğru girdim şifreyide ürün yine sepette göründü ve siparişlerime girdiğimde herhangi bi siparişiniz bulunmamaktadır yazıyodu . . niye böyle oldu anlamadım . . yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlarr . .
telefonun rengini seçmeden siparişi vermişim ondan öyle olmuş![]()
![]()
. . kargoyu beklicez 4 gözle artık
. . banada beyaz yazın
Bir hafta içinde gelirmi acaba ?