Arkadaşlar ACİLL YARDIMM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapmayı planlıyorum ama win8 konusunda bana yardımcı olurmusun xp kullandıktan sonra böle win8 kullanınca bocaladım biraz :(

Uhops

Uhops

Üye
öyle yapmayı planlıyorum ama win8 konusunda bana yardımcı olurmusun xp kullandıktan sonra böle win8 kullanınca bocaladım biraz :(

kısa zamanda alışırsın. Bende win8 formatı atmaya çalışıyorum ama atamıyorum :)

s.ileli

s.ileli

Üye
Win 7 ile yyola devam

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
hayrınıza şöle bi video falan yokmu yada forumda konu kullanımıyla alakalı nerde ne var nasıl kullanılır özellikle masaüstü özelleştirme şöle güzel kullanışlı bi masa üstüm olsun istiyorum örnek masa üstü falan olan bi konu varsa lütfen link atarmısınız maxicep.com çerçevesince lütfen

- - - Eklendi - - -

pcyi alt - f4den baaşka nasıl kapatacaz onları falan bi kısa özet geçseniz :D çok makbule geçer

Uhops

Uhops

Üye
Windows bölümünde var :)

- - - Eklendi - - -

Bide tek tık ile kapatma diye bişey var oda güzel.

Uhops

Uhops

Üye
sürüm yazacaktım

- - - Eklendi - - -

anladım site f.u.l.l yazmayı engelliyor. sen gecede başıma geldi. :D

s.ileli

s.ileli

Üye
sürüm yazacaktım

- - - Eklendi - - -

anladım site f.u.l.l yazmayı engelliyor. sen gecede başıma geldi. :D

Anladim ben seni anladim ***** programlsri en iyi xp de calisiyor ***** icin sanal disk kullaniyorum xp kurulu win 8in baslat menusunu begenmiyorum bana kalirsa tek iyi yani hizli acilmasi

Uhops

Uhops

Üye
Anladim ben seni anladim ***** programlsri en iyi xp de calisiyor ***** icin sanal disk kullaniyorum xp kurulu win 8in baslat menusunu begenmiyorum bana kalirsa tek iyi yani hizli acilmasi

hem hızlı hemde estetik :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ön yargılı olmayın bende ilk win 8 kullandığımda 2 saat sonra win 7 atmıştım şimdi hiç kullanmıyorum metroya alıştım gayet şık ve kullanışlı tabi tercih meselesi ama 98'deki başlat menüsünün 15 sene sonra makyajlısını kullanmak bana doğru gelmiyor yeniliklere açık olun derim win 7'de powera bastığımda açılmasını beklemek çok sıkıcı gelirdi pcyi açar su içmeye falan giderdim zaman geçsinde açılsın diye :) ama artık tv gibi neredeyse basıyorsun 15 saniye sonra canavar gibi :oke: oyunlarda sorun yaratıyor falan diyorlar şehir efsanesi knight haricinde hiçbirinde sorun yok neredeyse hepsini win 8'de bitirdim :)

• Beğen
Tepkiler: s.ileli
Takipçi Satın Al

Üst Alt