Nokia Windows Phone'dan Şikayetçi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
bi bas git hacı işine markette reklam atan uygulamaları virüs sanan adamlarla uğraşıyoz varya. Linux çekirdeğinin en önemli özelliği neydi bi hatırla bakalım. Androidden virüs kapan adam getir kanıtla bana kendime 90 gün ban atıyım

Zaten bu üslubunla banı yersin merak etme. Ben google yaptığı işlerde güvenliğe önem vermediğini söyledim. Tarayıcısından marketinde uygulamaların güvenlik açığı olduğunu her yerde gördük. Daha neyi kanıtlanmasını istiyorsunuz?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Nokia, WP ile kalır burası kesin. Ki sadece Microsoft'un umarsız davrandığından şikayetçi. Ama siz yine Nokia'yı batırdınız. Merak ediyorum da ilk Lumia satışa çıktığından beri toplamda 15 milyondan fazla Lumia satan Nokia nasıl başarısız olup batabilir? Nokia'nın başarısı ortada. Sistemden memnun olanlarda ortada. Hepimiz biliyoruz ki Android'e ne kadar şikayet varsa WP'ye de var. Kimse sütten çıkma ak kaşık değil. Sonuç olarak Nokia wp sayesinde tekrardan büyüdü ve bundan gayet memnun. Kullanıcılarını memnun etmek istemesi ise gayet normal bir durum. Bu durumda bazı şikayetleri olması doğal. Birde Lumia'ların kalitesine laf etmiş bir arkadaş. Ne şüphesi var Lumia'ların malzeme kalitesi ile ilgili acaba? HTC One örnek göstermiş ki o daha da kötü. Eğilen bir kasa ile Lumia'nın polikarbon kasasını, seramik tuş takımlarını karşılaştırmayın bile başka telefonla.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

skylinegti

skylinegti

Üye
bence nokiadaki malzeme kalitesi eskiden beri hiçbir markada yok ama yazılıma gelirsek wp'a geçerek hata yaptı nokia kendi bir işletim sistemi geliştirseydi daha iyi olurdu...

Megandroid

Megandroid

Üye

Çok şey söylerdim. Burda işi iyi bilenler bile bunu söylüyor. Ben ne anlatsam hepsine karşı çıkacağını biliyorum. Bu yüzden polemiğe girmeyeceğim. İsmin çok güzelmiş ;)

- - - Eklendi - - -

nereye batıyormuş. Yok öyle bi dünya, herkes kendi tarafını baştan seçmiş. Taraf değiştirerek birbirini yıkmak çok zor. Nokia erken davransaydı belki.

Kardesim hangi sistemin ne seviyede oldugunu gayet iyi biliyorum. Ayrica dedigin gibi polemige bosuna girmeyelim. Firmalar yuzunden tartismamiz cok sacma :) Fakat sunada bir aciklik getireyim. Amacim nokiaya karsi bir zitlik degil. Htc de wp yapti ama ben onuda begenmiyorum.

SheFy

SheFy

Üye
Kardesim hangi sistemin ne seviyede oldugunu gayet iyi biliyorum. Ayrica dedigin gibi polemige bosuna girmeyelim. Firmalar yuzunden tartismamiz cok sacma :) Fakat sunada bir aciklik getireyim. Amacim nokiaya karsi bir zitlik degil. Htc de wp yapti ama ben onuda begenmiyorum.

Biz zaten nokia tı tartışmıyorduk ki :D Hiç biri dört dörtlük değil. Ne nokia nın ne androidin ne de wp8 in. Birinin bi eksiği varsa ötekinin başka bi eksiği var. Önemli olan eksiklerini görüp azaltmaktır. Microsoft titirz çalışıyor uzun sürüyor. Google titiz çalışmıyor kısa sürüyor güncellemeleri.

phasan

phasan

Üye
Nokıa android geçmez

partyhard

Üye
Polikarbonla(plastik) htc one in tek kasa aliminyumunu karailastiriyosun bide bukuluyo diyosun gercekten tebrik ediyorum seni. Sana gelince chromium a laf edebilcek kadar yurek varsa kanitlarini belgelerinide goster gorelim. Kernelden engellenmis olan virusler sistemin ustunde sadece gezinir baska hic bisey yaoamaz. Bos zamaninda bi linux dene

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Polikarbonla(plastik) htc one in tek kasa aliminyumunu karailastiriyosun bide bukuluyo diyosun gercekten tebrik ediyorum seni. Sana gelince chromium a laf edebilcek kadar yurek varsa kanitlarini belgelerinide goster gorelim. Kernelden engellenmis olan virusler sistemin ustunde sadece gezinir baska hic bisey yaoamaz. Bos zamaninda bi linux dene

?
Bu da polikarbon ile ilgili bir yazıdan alıntı:

"polikarbonat çok dayanıklı bir malzemedir, kurşun geçirmez cam yapımında kullanılır. Polikarbonatların karakteristikleri polimetil metakrilat’a (PMMA ; akrilik) oldukça benzer, fakat polikarbonat daha güçlü ve daha pahalıdır."
.

Şurayı okumalısın: http://windowstelefon.com/archives/1276/lumia-920-dayaniklilik-testi-gercekten-dayanikli

O anahtarı HTC One'ın kasasından Bi geçirdiğini düşün. :)

SheFy

SheFy

Üye

Chormium google a ait değil. Bu motoru yandexte, opera da, maxthon da kullanıyor. Google chrome bu motoru kullanan ilk tarayıcı. Bazı sitelerden virüslü eklentiler kuruldu bir iki tıklamayla otomatik kuruluyor. Ve kaldıramıyorsun, yaşadım biliyorum. Devamlı linux dene vs. Diyorsun. Linux u ben nerde kötüledim? Çekirdek sayesinde gelişen ne yazılımlar var. Linux u kötüleyen biri yoktur zaten bu dünyada. Ben sadece güvenmediğim şirket google dedim. Konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. Ben düşüncelerimi söyledim. Bana katılmak zorunda değilsin, google ın avukatlığını yapmak zorunda da değilsin.

IVI-Elia

Üye
neyi kafamıza takıyoruz ya ben lumia 920 kullanıyorum en azından Nokia 2 yıl daha wp da.Yatırımdan dolayı.Ben memnunum wp dan ve geleceği umrumda değil hiçbir firmanın geleceği beni ilgilendirmez.Bana iki-uç yıl güncelleme versinler destek çıksınlar sonra ne yaparsa yapsınlar ben niye kafamı ypruyum

Anil-D

Anil-D

Üye
gene symbiani biraktgı gibi bırakırsa şaşmam

phasan

phasan

Üye
Nokıa wp bırakmaz

Anil-D

Anil-D

Üye
samsung s4 var teyzemin hacıdan gelene kadar benim gelince isticem ama

cyber

cyber

Üye
Nokia jolla ya geçer niye android e geçsin

Anil-D

Anil-D

Üye
androide geçse idi yada yarıyolda bırakmasaydı parayı kırardı

partyhard

Üye

Chormium google a ait değil. Bu motoru yandexte, opera da, maxthon da kullanıyor. Google chrome bu motoru kullanan ilk tarayıcı. Bazı sitelerden virüslü eklentiler kuruldu bir iki tıklamayla otomatik kuruluyor. Ve kaldıramıyorsun, yaşadım biliyorum. Devamlı linux dene vs. Diyorsun. Linux u ben nerde kötüledim? Çekirdek sayesinde gelişen ne yazılımlar var. Linux u kötüleyen biri yoktur zaten bu dünyada. Ben sadece güvenmediğim şirket google dedim. Konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. Ben düşüncelerimi söyledim. Bana katılmak zorunda değilsin, google ın avukatlığını yapmak zorunda da değilsin.
Chromium Admin Organization:Google Inc.

caglar b

caglar b

Üye
zamanında belle için milleti onca beklettin nokia, birazda sen bekle bakalım :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Androide geçeceğini sanmıyorum ben nokianın çok geç oldu artık çünkü. WP ye gelince Nokia harbiden de haklı çok oyalanıyor microsoft güncellemelerde. Kaç ay öncesinden Amber güncellemeli cihazlar çıktı hiçbir problem olmamasına rağmen de hala yayınlanmadı güncelleme. Yine batırmışsınız bu arada Nokia'yı tebrikler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt