s2 mi iphone 4 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
s2 mi iphone 4 mu?
bayramdan sonra bu iki telefondan birini alacam beklentilerim cok oyun oynarim fotograf cekerim internette gezerim film izlerim bunlari hangisi karsilar ?

phasan

phasan

Üye
Oyun cok iphone 4 te internette gezınmek içinde ıyı flım donmadan ızlemek ıstıyosan sana html 5 sıteler tavsıye ederım iphone 4 sakın 8 gb alma tavsıye edmem 8 gb sana sıkıntı yapar

- - - Eklendi - - -

S2 kullanan arkadaslar varsa yorum yapsın arkadaslar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende galaxy ace 2 var real racing 3 kasmiyo . Bugun arki bize geldi onda ip4 var real racing 3 kasiyor . Fakat onun telde menu gecisleri internet v.s daha hizli

Puck

Puck

Üye
Oyun cok iphone 4 te internette gezınmek içinde ıyı flım donmadan ızlemek ıstıyosan sana html 5 sıteler tavsıye ederım iphone 4 sakın 8 gb alma tavsıye edmem 8 gb sana sıkıntı yapar

- - - Eklendi - - -

S2 kullanan arkadaslar varsa yorum yapsın arkadaslar

bana söyler misin html 5 sitelerini ?

aydknakn

Üye
arkadaslar bende galaxy ace 2 var real racing 3 kasmiyo . Bugun arki bize geldi onda ip4 var real racing 3 kasiyor . Fakat onun telde menu gecisleri internet v.s daha hizli
+1
sorulacak sorumu tabiki s2 ıphone 4 daha ace 2yi geçemiyor

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

üstelik android daha özgür bir işletim sistemi

farukbekl

farukbekl

Üye
Sana şukadarını söyliyim kardeşim.
Kalite istiyorsan. hizmet istiyorsan. en önemlisi rezil olmak istemiyorsan iphone 4 al.

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar tapatalk ceydıay da var mı

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sanirim iphone 4 almaya karar verdim ios daha bi guzel geldi bana. menuleri falan cok akici . real racing 3 modern combat 4 gibi oyunlarda kasma yapar mi samimice soyleyin lutfen. Siz iphone kullaniyonuz diye kasma yapmaz demeyin :)

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu ip4 un 16 gb sıfırı nkdr

frk uzn

frk uzn

Üye
son oyunlarda hafif kasıyor bende 8 gb var bana yetiyor ama sana yetmez oyun oynucam demişsin 16 gb 1500 verilmez çünkü 4s indirime giriyor 1550 ye düşüyor arada onu alırsın daha mantıklı

MücahitTokgöz

bi dakika ıphone 4 e s2 den daha iyi diyenler var ?? tabikide s2 diyorum ıphone 4 abimde var hungry sharkta bile kasıyor s2 yağ gibi.

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
1 yıldır kullanıyorum s2 vazgeçilmez

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
S2 suan bütün oyunları kaldırıyor

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
S2 yi alırsan pişman olmassın ilk olarak samsung ikincisi Android üçüncüsü teknik özellikleri yüksek dördüncüsü ise birçok formatı desteklemekte

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
ip4 16 gb 1500tl mi ? 1000tl ye yok mu yav 1500 cok pahalı

burak2362

burak2362

Üye
Ben iphone 4 aldım kullandırm Kasmaz ancak arka planda uygulama bırakma modern combat 4 gibi oyunlarda kasma yapabilir çünkü o oyunlar biraz yeni işlemcilere bakıyor grafik olarak iphone 4s alabilirsen onu al biraz daha hızlı onuda kullandım ancak bütcen iphone 5 e yetmeyecek gibi biraz zorlarsan iphone 4S al 16 Gb internette 2. elleride ucuzladı ayrıca bayramdan sonra biraz daha beklersen iphone 5S çıkar İphone 4 fiyatına 4S i alırsın şahsi düşüncem bu yönde :aha:

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
5s cikinca fiyatlari dusmez diye dusunuyorum. ip4u nerden ne kadara aldin ? benim ip4 u istememin nedeni tasarimi ekran canliligi ios olmasi bu yuzden istiyorum fazla oyun oynamam yaa sarmaz kucuk ekranlarda oyun. pcden oynarim daha iyi. Ace 2 yi satip ip4 alirsam mantikli bir sey mi yapmis olurum ? ace 2 de cift cekirdek 800mhz islemci varken ip4 de tek cekirdek 1000ghz islemci var diger ozellikleri hemen hemen ayni. iphonun ekrani gorilla glass retina ekran ama ace 2 de super pls lcd

Takipçi Satın Al

Üst Alt