oha 8 gb en ucuzu 900 tl mi olur 16 gb ye 1000 tl diyolar
ip4 ün 16gb fiyatı nedir . Birde benim anlayamadığım birşey var bu iphoneler neden pahalı? Bende ace2 var arkide ip4 var ace 2 800mhz cift cekirdek ip4 1000ghz tek cekirdek olmasina karsin ip4 un menuleri daha akici internette kasma yapmiyor bu neden !İp4 un retinası tasarımı menulerin cok akıcı olması ios olması benim hoşuma gidiyor. S2 ninde sade tasarımı performansı hoşuma gidiyor. Bu ikisi arasinda kaldim başka telefon almaya niyetim yok galibaip4 ün 16gb fiyatı nedir . Birde benim anlayamadığım birşey var bu iphoneler neden pahalı? Bende ace2 var arkide ip4 var ace 2 800mhz cift cekirdek ip4 1000ghz tek cekirdek olmasina karsin ip4 un menuleri daha akici internette kasma yapmiyor bu neden !
tekrar dedıgım gııb iphone 4 16gb fiyatı 1400- 1500 onun yerine 4S alınır oda 1500 e gördüm geçen bi katalogdaBen Sakaryada yaşıyorum buradaki hiçbir Turkcell bayide iPhone 4 kalmamıştı.Telefonu bu gezi parkı olayları falan tam canlandığı günlerde aldım dolar uçmuştu o günlerde.Aveadan 1100 TL ye aldım mecbur.Haklısınne kadara aldın memnunmusun keşke başka tel alsaydım dediğin oldu mu

bulman zor çünkü bende araştırdım birsürü telefoncuya gittim kiminin garantisi yok kiminin orta tuşu bozuk kimi kaçak enson sinir oldum sıfır 4 aldım kafam rahatArkadaslar iphone 4 un 16gb'ı piyasada yokmuş. 2. El iphone 4s mi aliyim s2 mi. İphone 4s in 2. Elini 1000tl ye bulabilirmiyim temizinden.

Saolun ilginiz iciniphonede olmazsa olmaz dediginiz programlar nelerdir
haklısınbi dakika ıphone 4 e s2 den daha iyi diyenler var ?? tabikide s2 diyorum ıphone 4 abimde var hungry sharkta bile kasıyor s2 yağ gibi.