telefonu garantiye göndermelimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
telefonu garantiye göndermelimiyim
arkadaşlar telefonumu alalalı 2-3 hafta oluyor telefona zarar verecek hiçbirşey yüklemedim root rom vs. atmadım ama sorunlar yaşıyorum. en sık yaşadığım sorun örneğin internette takılıyorum telefon donuyo hiçbir şekilde dokunmatik algılamıyo kilit tuşuna basıp telefonu kitliyorum sonra bidaha bastığımda ekran falan gelmiyor telefonu kendine getirene kadar canım çıkıyor. yaşadığım bir diğer sıkıntı ise şu ana kadar 3 kez kadar oldu rehber algılamıyor. hattın internet bağlantısını kullanıyorum ama mesela babam arama yapıyor isim yazmıyor whatsappda falan hep numara yazıyor 2 dk sonra falan da htc hata veriyor hatayı tam olarak hatırlamıyorum ama " rehber yüklenemedi " gibi bir mesaj geliyor.. bu durumlarda telefonu garantiye yollamalımıyım KVK dan garantili.. telefonda bu kadar sorun yaşayacağımı sanmıyordum..

jtmirrors

Üye
Telefonun modelini yazsaydin belki benzer olayları yaşamış arkadaşlar çıkardı

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
profilde yazıyor diye gerek duymadım HTC One V

WebAskeri

WebAskeri

Üye
Bence Hiçbir şey yapmadan garantiye git.

samikayaa

samikayaa

Üye
Donanımsal sorunlardan olmuş olabilir.İstersen garantiye ver.

- - - Eklendi - - -

Htc iyi telefon değil arkadaşım bunu sen o telefonu almadan öncede söylemiştim.Keşke kendimde hic HTC One X almasaydım

Invoke

Invoke

Üye
Telefonunu tekrar güncelle, son sürüm yüklüyse dahi bırak aynı sürümü tekrar kursun. Yine olmazsa garantiye ver.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
skylinegti

skylinegti

Üye
hiç uğraşma bence servise ver gitsin...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
sanırım tek çare bu...

Puck

Puck

Üye
"En sık yaşadığım sorun örneğin internette takılıyorum telefon donuyo hiçbir şekilde dokunmatik algılamıyo kilit tuşuna basıp telefonu kitliyorum sonra bidaha bastığımda ekran falan gelmiyor telefonu kendine getirene kadar canım çıkıyor."

bendede olmuştu ama htc değildi . Sony'di , pc companion ile tekrar yüklemiştim yazılımı bu sorun ortadan kalkmıştı .

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
"En sık yaşadığım sorun örneğin internette takılıyorum telefon donuyo hiçbir şekilde dokunmatik algılamıyo kilit tuşuna basıp telefonu kitliyorum sonra bidaha bastığımda ekran falan gelmiyor telefonu kendine getirene kadar canım çıkıyor."

bendede olmuştu ama htc değildi . Sony'di , pc companion ile tekrar yüklemiştim yazılımı bu sorun ortadan kalkmıştı .

hocam şu olayı bana bi geniş anlatabilir msin özelden falan ? benim telde 4.0.3 yüklü aynı sürümü yeniden nasıl yüklicem

Puck

Puck

Üye

hocam şu olayı bana bi geniş anlatabilir msin özelden falan ? benim telde 4.0.3 yüklü aynı sürümü yeniden nasıl yüklicem

sony nin kendi pc uygulaması var işte pc companion diye . orada yazılımı onarabiliyorsun ama htc de böyle bir şey var mı bilgim yok ama mutlaka vardır kendi programı . Bir fikir olsun diye söylemiştim :good:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
bide bişey sorucam bu belirttiğim sorunlar telefonda sürekli olmuyor adamlar kullanım sırasında bi sorunla karşılaşmazlarsa nolcak?

Invoke

Invoke

Üye
Nasıl tekrar kuracaksın aynı sürümü bilmiyorum, htc için de vardır kesinlikle bir programı araştır. Büyük ihtimalle sorunun çözülecek o şekilde.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl tekrar kuracaksın aynı sürümü bilmiyorum, htc için de vardır kesinlikle bir programı araştır. Büyük ihtimalle sorunun çözülecek o şekilde.

araştırıyorum programı.. bilen varsa pm atsın lütfen

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
bide bişey sorucam bu belirttiğim sorunlar telefonda sürekli olmuyor adamlar kullanım sırasında bi sorunla karşılaşmazlarsa nolcak? soruma cevap verebilecek olan var mı

Üst Alt