Laptop'ta son çarem bu mu

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Laptop'ta son çarem bu mu
Arkadaşlar ben laptop alıcam ama i5 işlemcili mağazalarda 1600 filan ama genede bakcaz mağazalara.Eğer bize uygun yoksa sizce bunu almalımıyım GTA IV Crysis 2 BF3 kaldırsa yeter yani bide after effect de de çalışıcam bunları göz önünde bulundursak ?

ecel54

ecel54

Üye
erkan kartı yazmıyor ama kaldırmaz bence

- - - Eklendi - - -

ekran kartı hd 4000 galiba . öyleyse kaldırmaz

phasan

phasan

Üye
Sıze tavsıyem bencr buyuk oyunlara leşyop almayın hem ekran kaldırmaz kaldırsada kasar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Genelde evde vakit gecirecekseniz bir sogutucuyla cok rahat oyun oynarsiniz.Abimin Samsung i5 islemcili laptopu var.6 ay oldu alali.Crysis gibi oyun oynamadim ama Kngiht falan cok agir sartlardaki oyunlari hic kasmadan oynanabiliyor 3 saat boyunca sogutucu olmadan,daha sonra cok isiniyor makine a,a yine de oynaniyor.

achambo

achambo

Üye
ekran kartı gt-620m baktım da iyi değil onun yerine

lenovo z580 e bak derim 1300-1400 civarı i5 3210 / gt-635m / 4-6-8 gb ram

ecel54

ecel54

Üye
gt 620 olan modeli ttnette satılan değil benim baktığım kadarıyla

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Biz mağazadan kredi kartsız alıcağız 1500 ve altı önerdiğiniz montaj ve oyun için bilgisayar varmı laptop özellikle ?

Uhops

Uhops

Üye
O fiyata en iyi secenek gt645m'li lenevo.

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Acer rekabette son noktayı koydu.
En üst segmentten bi laptop 2600 lira ama aldın mı 5 sene idare hatta daha fazla idare eder.
32 gb ram 4 gb ekran 2.2 ghz 6mb önbellek 17.4 hd ekran Windowns 8 note book.

ciddi anlamda fiyatını hak eden bir notebook

ecel54

ecel54

Üye
En üst segmentten bi laptop 2600 lira ama aldın mı 5 sene idare hatta daha fazla idare eder.

gt 730 ilemi 5 yıl götürecek.

- - - Eklendi - - -

64-128bit çeşitleri var. 256 bit bile değilken çoğu oyunu yüksek ayarlarda çalıştırmaz. 5 yıl sonrasını düşünemiyorum bile. şuan benim kullandığım gt650m den daha kötü

Uhops

Uhops

Üye

caspere özenmiş rakamları şışırmış

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Acer o makineye gt750 koysaydı en az olurdu. Gerçi rakamlara bakılırsa gtx770 koyması lazım işlemciyi de en az 2.40 yapmalı. 4 gb gt730 yerine 2 gb gt750 olsa daha iyi olurdu alınabilirdi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt