Hangisini Alsam Karar veremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini Alsam Karar veremiyorum
Samsung S3 mü yoksa lumia 820 mi yada bu ıkisi seviyesınde olan başka bir marka öneriniz varmı hangisi daha kullanışlı kullananlar varsa yardımcı olabilirmi

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Telefonu ne için kullanacaksın ?

iOSait

iOSait

Üye
Samsung S3 mü yoksa lumia 820 mi yada bu ıkisi seviyesınde olan başka bir marka öneriniz varmı hangisi daha kullanışlı kullananlar varsa yardımcı olabilirmi

Butce nekadar

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
O paraya direk git s3 al. Ama mumkunse biraz bekle s4 mini yada htc one mini al.

beklersem o para kalmaz bende :) bı avanaklık yaptık nokia 500 aldık elimizde pğatladı :D bu sefer sorakta alak dedım ramazan sonu almayı dusunuyorum zaten bayramdan sonra ama en kullanıslılısı wp8 mi yoksa androidmi ona karar veremıyorum S3 ve lumia 820 ı gordum gayette hosuma gıttı ıkısının de hızı ve kullanısı ama elbet bırısı daha cok kullanıslı ve daha avantajlı onu bilmiyorum

esraa123

Üye
O paraya git xperis sp al paranı iyi kullan yani

Megandroid

Megandroid

Üye
beklersem o para kalmaz bende :) bı avanaklık yaptık nokia 500 aldık elimizde pğatladı :D bu sefer sorakta alak dedım ramazan sonu almayı dusunuyorum zaten bayramdan sonra ama en kullanıslılısı wp8 mi yoksa androidmi ona karar veremıyorum S3 ve lumia 820 ı gordum gayette hosuma gıttı ıkısının de hızı ve kullanısı ama elbet bırısı daha cok kullanıslı ve daha avantajlı onu bilmiyorum

Kardesim wp nin fazla gelecegi yok. Oyle olsaydi tum firmalar wp ye gecerdi. Androidle boy olcusup geride birakan bir ios var. O da stabiliteden dolayi. Android gittikce gelisiyor. Hem androidte olan uygulamalarin yuzde doksani wp de yok. Emin ol s3 alirsan iyiki almisim diyeceksin emin ol.

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim wp nin fazla gelecegi yok. Oyle olsaydi tum firmalar wp ye gecerdi. Androidle boy olcusup geride birakan bir ios var. O da stabiliteden dolayi. Android gittikce gelisiyor. Hem androidte olan uygulamalarin yuzde doksani wp de yok. Emin ol s3 alirsan iyiki almisim diyeceksin emin ol.

bak sımdı aklıma bunuda soktular :D xperis sp hesapta yoktu :)

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
S4 olmazda S3 olur anca bana burdakı tavsıyelere gore :)

gpu

gpu

Üye
bunlar arasından tabikide s3 ama xperia s de iyiye benziyo

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
herkez s3 te kararlı sanırım :D

Puck

Puck

Üye

wpnin neden geleceği yok ? wp telefonlarda gayet stabil çalışıyor marketide yavaş yavaş gelişiyor ilerde çok iyi bir sistem olacak bence .

bu 2 telefondan s3 derim :)

LimePie

LimePie

Üye
s3 kardeşim gerisi boş :D

Megandroid

Megandroid

Üye
wpnin neden geleceği yok ? wp telefonlarda gayet stabil çalışıyor marketide yavaş yavaş gelişiyor ilerde çok iyi bir sistem olacak bence .

bu 2 telefondan s3 derim :)

Su yuzden gelisemez ; Google ve Apple tum uygulama firmalarini ele gecirmisler ve ona gore ayar cekiyorlar. Mesela apple yuzunden uygulamalar androide 1 ay gec cikiyor. Wp de oyletek nokia ile ayakta kalmaz. Htc wp cikardi ama tutmayacagini anladi. Bu piyasa boyle. Bugun bir sgs 4 ve htc one gibi telefonlari herkes ister. Birine s4 mu lumia... mi desen s4 der . Ya da iphone 5 mi sgs 3 mu desen iphone 5 der. Ayrica sunu soyleyeyim. Google apple geride birakmak istiyor. Birde wp ile ugrasmak istemez. Bu piyasa bunlarin elinde. Ne yone cekerse o yone gider. Google androidten elini cekse markalar batar. Ama wp nin boyle bir alternatifi yok. Ya da nokia tek basina mucadele edemez. Symbian tipinde ondeydi fakat artik karsisina samsung vs.. degil direk androidi rakip aldi. Bu is zor kardes.

enesrsln

enesrsln

Üye
Bence Nexus 4 al. 2 GB ram ve 4 çekirdekli 1.5 Ghz işlemcisi var. Ayrıca güncellemeleri ilk o alıyor.

iOSait

iOSait

Üye
Buyuk ekran dusunursen mega performans&guncel model istiyordan s4mini al cunku S3un alavagi son guncelleme 5 olabilir ama s4mini rahat 5 ve ustunu alir diye dusunuyorum s3un s4miniye gore tek iyi noktasi islemci ama zeten s4minide 2gb ram var bu farki kapatir ;)

Üst Alt