Hangisini Alsam Karar veremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye
S4mini veya mega

enesrsln

enesrsln

Üye
Ben yerinde olsam düşünmeden Nexus 4 alırdım. S3'den filan daha iyi. Fiyatı da 1200 TL.

iOSait

iOSait

Üye
Ben yerinde olsam düşünmeden Nexus 4 alırdım. S3'den filan daha iyi. Fiyatı da 1200 TL.

istanbul bilişimde 1179TL S3

BU ARADA İSTANBUL BİLİŞİM ÇOK GÜVENİLİR BİR YERDİR ORDAN ÜRÜN SİPARİŞ VERMİŞLİĞİM VAR

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
istanbul bilişimde 1179TL S3

BU ARADA İSTANBUL BİLİŞİM ÇOK GÜVENİLİR BİR YERDİR ORDAN ÜRÜN SİPARİŞ VERMİŞLİĞİM VAR

ben bursadayım malesef :) bu arada pesın odeyemeye bılırım onumuz bayram yanı :) buyuk bı kısmını pesın verıp 800 - 900 tl sını pesın verıp dıgerınıde 1 ay sonrada vere bılırım teknosa vatan gıbı yerlere bakıyorum suanda kart kullanmadan alabılecegım yerler lazım bana yanı :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Note2

iOSait

iOSait

Üye
ben bursadayım malesef :) bu arada pesın odeyemeye bılırım onumuz bayram yanı :) buyuk bı kısmını pesın verıp 800 - 900 tl sını pesın verıp dıgerınıde 1 ay sonrada vere bılırım teknosa vatan gıbı yerlere bakıyorum suanda kart kullanmadan alabılecegım yerler lazım bana yanı :)

hmm hocam bence teknosadan almayın tam kazıkçı media markt veya saturn gibi yerlerden alırsanız daha ucuz oluyor oralarda o fiyata s4mini mega veya arkadaşın dediği gibi note2 bakabilirsin note2 bulman biraz zor 1200tlye ama S4mini Galaxy Mega gibi alternatifler var dört çekirdekli düşünürsen zaten S3

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
S3 al bence. Islemcinin dört Çekirdek olması seni rahat ettirir. Ekran canlılığı filan da iyi yani bence o fiyata en iyi s3 ;)

Invoke

Invoke

Üye
Xperia SP

Pişman olacağınız bir telefon değil, tavsiye ederim.

Üst Alt