Telefonu ne için kullanacaksın ?

Samsung S3 mü yoksa lumia 820 mi yada bu ıkisi seviyesınde olan başka bir marka öneriniz varmı hangisi daha kullanışlı kullananlar varsa yardımcı olabilirmi
max 1200 zorlarsak 1300![]()
max 1200 zorlarsak 1300![]()
O paraya direk git s3 al. Ama mumkunse biraz bekle s4 mini yada htc one mini al.
bı avanaklık yaptık nokia 500 aldık elimizde pğatladı
bu sefer sorakta alak dedım ramazan sonu almayı dusunuyorum zaten bayramdan sonra ama en kullanıslılısı wp8 mi yoksa androidmi ona karar veremıyorum S3 ve lumia 820 ı gordum gayette hosuma gıttı ıkısının de hızı ve kullanısı ama elbet bırısı daha cok kullanıslı ve daha avantajlı onu bilmiyorumbeklersem o para kalmaz bendebı avanaklık yaptık nokia 500 aldık elimizde pğatladı
bu sefer sorakta alak dedım ramazan sonu almayı dusunuyorum zaten bayramdan sonra ama en kullanıslılısı wp8 mi yoksa androidmi ona karar veremıyorum S3 ve lumia 820 ı gordum gayette hosuma gıttı ıkısının de hızı ve kullanısı ama elbet bırısı daha cok kullanıslı ve daha avantajlı onu bilmiyorum
Kardesim wp nin fazla gelecegi yok. Oyle olsaydi tum firmalar wp ye gecerdi. Androidle boy olcusup geride birakan bir ios var. O da stabiliteden dolayi. Android gittikce gelisiyor. Hem androidte olan uygulamalarin yuzde doksani wp de yok. Emin ol s3 alirsan iyiki almisim diyeceksin emin ol.
xperis sp hesapta yoktu 
bak sımdı aklıma bunuda soktularxperis sp hesapta yoktu
![]()
Kardesim wp nin fazla gelecegi yok. Oyle olsaydi tum firmalar wp ye gecerdi. Androidle boy olcusup geride birakan bir ios var. O da stabiliteden dolayi. Android gittikce gelisiyor. Hem androidte olan uygulamalarin yuzde doksani wp de yok. Emin ol s3 alirsan iyiki almisim diyeceksin emin ol.

wpnin neden geleceği yok ? wp telefonlarda gayet stabil çalışıyor marketide yavaş yavaş gelişiyor ilerde çok iyi bir sistem olacak bence .
bu 2 telefondan s3 derim![]()