Ateistlere Soruyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Oğuzhan'ım kimin gerçek müslüman olduğunu biz bilemeyiz. Kimin insan olduğunu yorumlayabiliriz. Dediğine göre tanımadığınız kişilerin yaptıkları doğru bir davranış olmuş

Ben muslumanliklarini sorgulamiyorum da aslinda gercek muslumanin yapmasi gereken seyi yapmamalarini sorguluyorum. Yillardir komsumuz olan insanlarin, babamin birlikte calistigi insanin boyle davranmasina sinirim bozuluyor. Kendilerinden degilsen onlar icin onemli degildir. Neyse ben en iyisi susayim ceza almayayim.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

- - - Eklendi - - -

Bir çok önemli şahsiyet ateisttir demişsin. Demek ki önemli şahsiyet diye bildiğimiz birçok kişi içi boş ve amaçsız yaşayan varlıklarmış

Amaçsız demek yanlış olur abi. Albert Einstein , Frederic Nietzsche , Sigmund Freud günümüze damgasını vurmuş insanlar. Ateist olabilir belki ama bu onların amaçsız olduğu anlamına gelmez. İnsanların dini görüşlerine saygılı olmalıyız abi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben ateist değilim, ama ateistlere karşı bu şekilde linç kampanyası yürütülmesine de karşıyım. Özellikle bu forumda bu çok yaşanıyor. İslam hoşgörü dini ehehe. Tatlı su müslümanı. Sanane lan ateistse, ayı.

- - - Eklendi - - -

Bu arada ''Agnostik ateizm'' diye bi şey yok. Ateizm ayrı, agnostisizm ayrı.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Metin MF

Metin MF

Üye
agnostik ateizm bir bakıma pozitif ateizmle aynıdır aslında. pozitif ateizm tanrının olabileceğini fakat ihtimalin çok düşük olduğunu savunur.

illa dinsiz olacaksanız deist olun :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ateistim diyenler genel olarak yaratilisi sacma hikayelere dayandiriyor ve hepsi farkli kafadan atiyor. ayrica kendilerini peygamber olarak gorup kendi goruslerini yayma cabasindalar. dinine bagli insan ne olursa olsun yobaz oluyor.dindarligi abartip yoldan cikmis insanlar da cok tabi. gecen birinin paylasimlarina baktim guzel ahlakli hz muhammed(dalga gecerek yazmis muhammed yazmamis yani) bilmem kac kisiyle evlenmis dokuz yasindaki cocugu koynuna almis felan sallamis durmus cevap veren biri olunca hemen yobaz seni de mi koynuna aldi nerden biliyosun(karsi taraf bisey demedi bu konudan emin olan kendisi) bilenler biziz inananlar siz biz daha hakliyiz felan yazmis durmus. tartismaya girsen kesin doversin deli ederler insani. allaha inanmiyorsun olumden sonra cehennem yok kabir azabi yok sana gore o zaman birak da kim naparsa yapsin kimse sana dine gel musluman ol demiyo sen de bulasma. baska bi atesit de makale yazmis kurban kesmek firindan ekmek alip ekmegi firinciya hediye etmege benziyor diye. kimseyi kucumsemek istemem ama akil yoksunu. beni elestirebilirsiniz ama bugune kadar gordugum kendini ateist goren butun insanlar sorunlu. inanmayan arkadaslarim var hic biri bi kelime etmedi bana ama ateistim diye gecinenler neyin cabasinda anlamadim. insanlarin sinirini bozmaktan zevk mi aliyolar acaba

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
agnostik ateizm bir bakıma pozitif ateizmle aynıdır aslında. pozitif ateizm tanrının olabileceğini fakat ihtimalin çok düşük olduğunu savunur.

illa dinsiz olacaksanız deist olun :D

Aynen. :D Deizm daha güzel. :P:

doctorrr

doctorrr

Üye
Şimdi bu Allah'ın evi

Bu da Allah'ın evi

Bu da Allahsızlığı yayma enstitüsü

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Şimdi bu Allah'ın evi

Bu da Allah'ın evi

Bu da Allahsızlığı yayma enstitüsü

Bu söylediklerinin dinle ne alakası var anlamadım. Cami'nin dış görünüşü mimari ile alakalıdır. İslam tarihindeki ilk camilere bakarsak şimdiki mimari harika olan Sultanahmet gibi camilerle yarışamayacağını görüyoruz. Mimariyi din ile karıştırma.

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye

Bu söylediklerinin dinle ne alakası var anlamadım. Cami'nin dış görünüşü mimari ile alakalıdır. İslam tarihindeki ilk camilere bakarsak şimdiki mimari harika olan Sultanahmet gibi camilerle yarışamayacağını görüyoruz. Mimariyi din ile karıştırma.
Pardon yea

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hep bunlar çocukluğunda kuran kursuna gönderilmemekten oluyor...

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Haluk.
doctorrr

doctorrr

Üye
Hep bunlar çocukluğunda kuran kursuna gönderilmemekten oluyor...
Küçükken annem zorla gönderirdi. Hep hocadan dayak yiyip gelirdim, bi şey de öğrenmedim sonra dedecağızım öğretti sağolsun, az çok bi şeyler biliyorum. Şeker gibi adamdı ya, mekanı cennet olsun.

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Beni göndermediler ve ateistim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Adam ironi yaptı Oğuz :sirit:

Heee anladım şimdi la...

Lakin söyleyeceklerim var. :D Kur'an kursuna gitmek Kur'an-ı Kerim'i arapça okumayı öğrenmektir. Bunun ateistlikle alakası yok. Sonuçta Kur'an kursunda arapçayı öğretmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt