ateistim diyenler genel olarak yaratilisi sacma hikayelere dayandiriyor ve hepsi farkli kafadan atiyor. ayrica kendilerini peygamber olarak gorup kendi goruslerini yayma cabasindalar. dinine bagli insan ne olursa olsun yobaz oluyor.dindarligi abartip yoldan cikmis insanlar da cok tabi. gecen birinin paylasimlarina baktim guzel ahlakli hz muhammed(dalga gecerek yazmis muhammed yazmamis yani) bilmem kac kisiyle evlenmis dokuz yasindaki cocugu koynuna almis felan sallamis durmus cevap veren biri olunca hemen yobaz seni de mi koynuna aldi nerden biliyosun(karsi taraf bisey demedi bu konudan emin olan kendisi) bilenler biziz inananlar siz biz daha hakliyiz felan yazmis durmus. tartismaya girsen kesin doversin deli ederler insani. allaha inanmiyorsun olumden sonra cehennem yok kabir azabi yok sana gore o zaman birak da kim naparsa yapsin kimse sana dine gel musluman ol demiyo sen de bulasma. baska bi atesit de makale yazmis kurban kesmek firindan ekmek alip ekmegi firinciya hediye etmege benziyor diye. kimseyi kucumsemek istemem ama akil yoksunu. beni elestirebilirsiniz ama bugune kadar gordugum kendini ateist goren butun insanlar sorunlu. inanmayan arkadaslarim var hic biri bi kelime etmedi bana ama ateistim diye gecinenler neyin cabasinda anlamadim. insanlarin sinirini bozmaktan zevk mi aliyolar acaba