Ateistlere Soruyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hadi arapça öğrettiler diyelim her arap müslüman mı? :o Öff salla hacı inanmayan inanmasın olum bana ne yea...
Bir Yaviz gibi her işi dalgaya vuramadık anasını satayım. Böyle konu aldu mu dalıyoz direkt. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Heee anladım şimdi la... Lakin söyleyeceklerim var. :D Kur'an kursuna gitmek Kur'an-ı Kerim'i arapça okumayı öğrenmektir. Bunun ateistlikle alakası yok. Sonuçta Kur'an kursunda arapçayı öğretmiyorlar.
ben kuran kursuna gittim ama arapçasını öğrenemedim...iş kuran okuyabilmekte mi?yoksa kuran ile hayatına nizam vermekte mi? müslümanlar bu yanılgıya düşüyor.ezberindeki kuranı hayatına uygulasa sorun kalmayacak ta...

• Beğen
Tepkiler: Invoke
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

Heee anladım şimdi la...

Lakin söyleyeceklerim var. :D Kur'an kursuna gitmek Kur'an-ı Kerim'i arapça okumayı öğrenmektir. Bunun ateistlikle alakası yok. Sonuçta Kur'an kursunda arapçayı öğretmiyorlar.
Kardeşim kendi çapımda mizah yaptım yahu :D

Delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı dedikleri bu olsa gerek :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dini konuları olgunluk ve bilgi çerçevesinde konuşmadığınız müddetçe ve bunun yeri gereksizlerde olsa gereken yapılır.Kimsenin inancı yada düşüncesini forumda olsun yada olmasın yargılayamaz sorgulayamazsınız.Ancak bilgi ve düşüncelerinizi yapıcı bir şekilde belirtebilirsiniz.:locked:

• Beğen
Tepkiler: s.ileli
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt