Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
okumuş cahillere ateist diyoruz hem bizene isteyen istediğine inansın kardeşim...
Oğuzhan
Üye
Hadi arapça öğrettiler diyelim her arap müslüman mı? Öff salla hacı inanmayan inanmasın olum bana ne yea...
Bir Yaviz gibi her işi dalgaya vuramadık anasını satayım. Böyle konu aldu mu dalıyoz direkt.
Heee anladım şimdi la... Lakin söyleyeceklerim var. Kur'an kursuna gitmek Kur'an-ı Kerim'i arapça okumayı öğrenmektir. Bunun ateistlikle alakası yok. Sonuçta Kur'an kursunda arapçayı öğretmiyorlar.
ben kuran kursuna gittim ama arapçasını öğrenemedim...iş kuran okuyabilmekte mi?yoksa kuran ile hayatına nizam vermekte mi? müslümanlar bu yanılgıya düşüyor.ezberindeki kuranı hayatına uygulasa sorun kalmayacak ta...
Lakin söyleyeceklerim var. Kur'an kursuna gitmek Kur'an-ı Kerim'i arapça okumayı öğrenmektir. Bunun ateistlikle alakası yok. Sonuçta Kur'an kursunda arapçayı öğretmiyorlar.
Dini konuları olgunluk ve bilgi çerçevesinde konuşmadığınız müddetçe ve bunun yeri gereksizlerde olsa gereken yapılır.Kimsenin inancı yada düşüncesini forumda olsun yada olmasın yargılayamaz sorgulayamazsınız.Ancak bilgi ve düşüncelerinizi yapıcı bir şekilde belirtebilirsiniz.