Ateistlere Soruyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
Ateistlere Soruyorum?
Allah yoksa siz neyi inkar ediyonuz?

• Beğen
Tepkiler: Dede

s.ileli

s.ileli

Üye
:-D

Legendary.

Legendary.

Üye
"Ateist olmakda zor Ya Allah varsa?"

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
x-scarface

x-scarface

Üye
Okumayan cahil tek taraflı okuyan yobaz çok okuyanda ateist olur.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Invoke

Invoke

Üye

Okumayan cahil tek taraflı okuyan yobaz çok okuyanda ateist olur.

Çok yanlış laf abi, ilk ikisi doğru, çok okuduğu sanan aldanan ateist olur. Demek ki okumadığı bilmediği gerçekler var, hala. Onlar daha cahil de cahil olduklarının farkında değiller.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
x-scarface

x-scarface

Üye
Çok okuyan her dini okur her siyaseti sağı solu hepsini okur bakar ki dinler birbirine sağ sol birbirine düşman o zaman ortada kalmayı tercih eder kardeşim olaya birde burdan bak mesela?

Metin MF

Metin MF

Üye
eskiden ateist denince aklımıza bilim adamları gelirdi. şimdi maşallah öyle bi türediler ki facebook falan her yerdeler yani her an "allah yok din yalan ehehe :)" diyen biriyle karşılaşabilirsiniz. bu ne korkusuzluksa artık adam 1 ayda ateist oluyor

- - - Eklendi - - -

Çok okuyan her dini okur her siyaseti sağı solu hepsini okur bakar ki dinler birbirine sağ sol birbirine düşman o zaman ortada kalmayı tercih eder kardeşim olaya birde burdan bak mesela?

ateizm ortada kalmak değildir abi

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Kimse aslında gerçekten ateist değildir çünkü insan inanmaya endekslidir

zombaka

zombaka

Üye
Dünyada toplam 4 bin 300 din ve
mezhep bulunuyor. Semavi dinler
ve diğer inanç sistemlerinin yanı
sıra inançsızların da yer aldığı
grupların nüfusları şöyle:
Hristiyan: 2.1 milyar Katolik: 1 milyar 50 milyon
Ortodoks: 240 milyon
Afrika tarikatları: 110 milyon
Protestan: 540 milyon
Diğerleri: 260 milyon
Müslüman: 1.3 milyar Sünni: 940 milyon
Şii: 120 milyon
Ahmedi: 10 milyon
Dürzi: 450 bin
Diğerleri: 230 milyon
Ateist-Agnostik-din karşıtı: 1.1 milyar Bunlar arasında,
hümanistler, deistler, panteistler
ve özgür düşünceciler yer alıyor.
Hindu: 900 milyon
Çin Halk dinleri: 394 milyon
(Taoizm, Konfiçyanizm ve Budizm) Budizm: 376 milyon İlkel yerli
dinler: 300 milyon (Animizm,
Şamanizm ve Paganizm)
Geleneksel Afrika dinleri: 100
milyon
Sih: 23 milyon Yahudi: 14 milyon
Bahai: 7 milyon
Cainzim: 4.2 milyon
Şinto: 4 milyon
Diğer: 28 milyon (İspiritzma,
Zoroastrianizm, Cao Dai, Falun Gong, Tenrikyo, neopaganizm Kaynak: Britannica Ansiklopedisi ataistler sadece allahı değil bütün bu dinleri inkar ediyo

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben geldim :eller:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Agnostik Ateistler Allah'ı reddetmez. Allah'ın varolup olmadığının bilinemeyeceğini savunur. Birçok önemli şahsiyette ateisttir. Bu demek değil ki ateistler ortada kalmış. Herşeyi derinleme inceleyip sorgulayıp araştırdığı için din onlara saçma gelir. Büyük ateistlerden Freud Şöyle der : Dini ne kadar sorgularsanız o kadar uzaklaşırsınız. Ayrıca diğer büyük bir ateist Nietzsche'de bir papazın oğludur. Allah'ın insanları dünyada yalnız bıraktığını ve bu yüzden insanların güçlü olması gerektiğini savunmuştur. Doğada herkes güçlü olmalı güçsüzler yokedilmelidir. Güçsüzler can çekişirken ölmeleri için güçlülerin onlara yardım etmesi görüşünü ortaya koymuştur. Son olarak ateistler Allah'ı reddetmez çünkü varolmayan birşey reddedilemez.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve x-scarface
KayraBey

KayraBey

Üye
Bir çok önemli şahsiyet ateisttir demişsin. Demek ki önemli şahsiyet diye bildiğimiz birçok kişi içi boş ve amaçsız yaşayan varlıklarmış

• Beğen
Tepkiler: achambo ve x-scarface
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Çok okuyan,bilgili kişimi ateist olur ? Bırak allah aşkına.

Türkiyedeki ateistlerin %70 i ateizmi islam düşmanlığı. sanıyor.Türkiyedeki ateistlere bakın çoğu 14-20 yaş aralığında.Arkadaşları ateist diye olanlarda var.Zaten çoğu yobaz.Bizim okuldaki ateistlerin hepsi sınıfta kaldı.Çok bilgililer dimi :)

Asıl sorun sorumluluk almak istemiyolar.Alkol uyuşturucu ve seks daga tatlı geliyor.

Eğer hala forumda aktifseler kullanıcıadları ve sorgulayanadam gelip nutuk çekmeye başlıyacaklar.O yüzden ben gidiyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir kisi de cikip "Allah yoksa siz neyi inkar ediyorsunuz" sorusu ne kadar sacma dememis. :hmmm

zombaka

zombaka

Üye
Feminizm evleninceye komunizm parayı buluncaya atayizm de uçak sallanıncaya kadardır

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt