6inch'lik Nokia phablet paneli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

anilakbay

Üye
Dokunmatik tuşların olduğu bölüm sanki biraz daha dar. Diğer lumia'lara göre? Yani istenilen gibi :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
SnapDragon 600 veya 800 olursa çok fena olur.

hezarfencik

hezarfencik

Üye
Ama bu bahsettiğimiz modele 2200 az degil mi pil olarak :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dev ekran benim başımı döndürdü

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY

blackcemre

Üye

Nokia'nın bu yıl icinde dev ekranlı tablet&telefon melezi bir phablet uretecegi dedikoduları bazı görsellerle desteklenmiş ve geçtigimiz gunlerde Nokia yetkililerinin yaptıkları açıklamalarla kesinlik kazanmıştı.

Burada en büyük soru bu melez telefonun ekran boyutunun ne kadar olacagıydı. 5.5" civari ekran buyuklugu beklenirken ortaya çıkan bu resim her şeyi netleştirdi. Evet resime gore yeni Lumia Phabletin ekran boyutu 6inch. Nokia'nın Çin'deki fabrikasında gizlice çekilen ve weibo uzerinden paylaşılan resime göre gerçekten dev ekranlı Lumia Phablet yakında aramızda olucak.

alıntı haber konu kilitlenmesi gerekiyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
hani dev ekranla da nasıl kulağa götürülüp konuşulur telefon yönünden biri bana baksa kafamı göremez komik olur :)

serecans

serecans

Üye
İnşallah adam gibi bir donanım olur wp8-8.1 çok şık durur gibime geldi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Arama geldiğinde kulaklık takılı değilse veya yanımızda değilse ne yapacağız :kıskıs:

SMS ile REDDET > "Üzgünüm, şu anda kulaklık yanımda olmadığından dolayı telefonu(!) açmaya utanıyorum. Ortam sakinleşince ben size dönerim." :d:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Samsung biliyorsunuz 6,3 mega çıkarttı ki 6,0 inç problem olmaz bence ama şunu söylim böyle bir tablet 920 928 1020 gibi özelliklerle gelirse dönüp bakılmaz bence ki özellik olarak şow amaçlı özellikler olmalı samsung bunu çok iyi beceriyor görseli harika özellikleri işte s3 te vardı telefonun üstüne vurup en üste kaydırma ona bakınca ekran kararmıyordu vs ekran daha hatta çok daha iyi olmalı diye düşünüyorum kamerada öyle

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir elinde (tek elle tutabilirsen) koca telefon ile yüzünün bir yanı zaten kapanır diğer elinle de yüzünün diğer yarısını kapatırsan, birazda kısık sesle konuşursan yüzünü saklayarak ve konuşarak ortamdan kaçabilirsin :islik

İşin esprisi bir yana, ben aslında telefon ile laptop arasında sıkışmış tabletleri zaten beğenmiyorum. Bence gereksiz bir alet.
- Büyük çaplı çalışma ve eğlenceler için PC ve Konsollar var,
- Bunların taşınabiliri dizüstüler var,
- Görüşme ve paylaşımların cebe sığdırılanı akıllı telefonlarda var;
iken ne tam olarak telefon görüşmesi yaptırtan (kaba ve büyük oldukları için), ne de tam bir eğlence ve iş yaptırabilen tabletleri gereksiz buluyorum. Orta malı gibi birşey. Ama bi parça daha büyük ekranlı ama yüzü komple kapatmayan tek elle tutup görüşme yaparken abartı büyüklükte kaba görünmeyen bir phableti bir parça kabul edebilirim. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
5,0 inç Turgayın deyimine göre ideal gerisi de çok büyük kaçar her ne kadar büyük ekran sevsem de

Üst Alt