Huawei P10 Plus Görseli ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei P10 Plus Görseli ve Özellikleri Ortaya Çıktı
Çin'den gelen bir haber Huawei P10 Plus'ın yeni tasarımını gözler önüne seriyor. Huawei P10'un daha önce detaylı görselleri gelmişti fakat Huawei P10 Plus'ın sadece siyah ön panelli bir versiyonuna ait görüntüler ortaya çıkmıştı. Ön taraftaki bu siyah kaplama, tıpkı Note 7'de olduğu gibi, telefonun ön tarafında muhtemelen bir iris tarayıcıya ait olan fazladan bir sensörün olabileceğini fark etmemize izin vermedi.

Huawei P10'un arkasında parmak izi sensörü olmaması ve telefonun ön yüzündeki fiziksel ana ekran butonu parmak izi tarayıcısının telefonun ön tarafında olacağını işaret ediyor. Görseli sızdırılan Huawei P10 Plus'ın ise fiziksel ana ekran butonuna sahip olmasına rağmen parmak izi tarayıcısı arka tarafta yer alıyor. İki farklı parmak izi tarayıcısı olma ihtimali pek görünmüyor. Bu yüzden P10 Plus'ın fiziksel ana ekran butonu sadece bir tuş olarak görev görebilir.



Yukarıda belirttiğimiz detaylara ek olarak Huawei P10 Plus, Çin merkezli şirketin üst seviye phablet cihazı Mate 9 Pro modelinde yer alan iki tarafı kavisli ekrana sahip olacak gibi görünüyor. Huawei P10 Plus'ın iddia edilen boyutları göz önüne alındığında, 5.5 inç ekran ve kavisli ekranlı Mate 9 Pro'ya tamamen benziyor diyebiliriz. Son olarak P10 Plus, otofokus için lazer destek sensörünü çevreleyen halka şeklinde bir flaşa sahip.

Kaynak, P10'un HiSilicon Kirin 960 ile güçlendirileceğini ve P10 Plus'ın daha yüksek seviyede çalışan Kirin 965 yonga seti taşıdığını iddia ediyor. Huawei P10'un 4GB + 64GB / 6GB + 128GB yapılandırmalarında, P10 Plus'ın ise 6GB + 128GB / 8GB + 256GB bellek versiyonlarına sahip olduğu söyleniyor. Her iki versiyon da microSD ile genişletilebilir ve Android Nougat tabanlı (muhtemelen) EMUI 5.0 ile çalışacak.

Resmi fiyatlandırma MWC 2017'de akıllı telefonlarla birlikte açıklanacak olsa da, P10'un 699 dolardan başlayan fiyat etiketine sahip olması öngörülüyor.
 


Üst Alt