nokia lumia 520 tavsiye edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 520 tavsiye edermisiniz?
lumia 520 almayı düşünüyorum

MARKET,PUSULA,ÖN KAMERA HARİÇ başka bir sorunu var mı?

düşünceleriniz neler önerirmisiniz?

bide hangi renk alıym siyah almak istemiyorum böyle 15 yaşındayım havalı olmalı hangi rek almalıyım (sarı hariç)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
lumia 520 almayı düşünüyorum

MARKET,PUSULA,ÖN KAMERA HARİÇ başka bir sorunu var mı?

düşünceleriniz neler önerirmisiniz?

bide hangi renk alıym siyah almak istemiyorum böyle 15 yaşındayım havalı olmalı hangi rek almalıyım (sarı hariç)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Düşünmeden tavsiye ederim.Hatta biraz daha ekleyin 620 alın. Fıstık yeşili çok tatlı görünüyor renk olarak. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
market derken lumia520'nin market konusunda herhangi bir sorunu yok. Soruya gelirsek o fiyatta wp8 deneyimini kusursuz yaşatan,hızlı,stabil bir cihaz. İnternet performansı cok iyi,kullanişli,degiştirilebilir kapak ve batarya avantaji var. Ekrani 4" cok kaliteli bir ekrana sahip degil fakat fiyatina gore yeterli kullanimda sorun yaratmiyor.

manialog

manialog

Üye
620 yeni gelecek güncellemeyi almayacak ona göre internetten araştırabilirsiniz

Düşünmeden tavsiye ederim.Hatta biraz daha ekleyin 620 alın. Fıstık yeşili çok tatlı görünüyor renk olarak. :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
620 yeni gelecek güncellemeyi almayacak ona göre internetten araştırabilirsiniz

He yav he. Senin haber kaynakların bayağı destekli atmış arkadaşım. Bence sen bir daha araştır sonra geri gel konuya. (Radyo desen bir nebze kabul ederim)

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
bide flas player yokmuş

ben wifi den internete girince video izleyemiycemmi ?

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
bide youtubeden filan video izleniyor demi

flash player yokmuş

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar youtube da filan videolarını izliyorum 2saatdir

fakat ekran parlaklığı çok düşük gibi geliyor gerçekden düşük mü ekran parlaklığı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
flash player zaten mobil cihazlar için artik geliltirilmiyor ve yeni cihazlar icin lisanslanmiyor. Video izleme konusunda tabi ki youtube ve benzeri sitelerde videolari izleyebilirsin.

Ekran parlskligi konusunda ise videolar aldatici olabilir. Zira videoya cekilen cihazda ekran parlskligi kısık olabilir veya otomatikte oldugu icin ekran işigi ortama gore ayarlayabilir. Ekran parlikligi konusundaki şuphelerini gidermenin en iyi yolu cihazi eline alip incelemen. Ayarlardan ekran parlakligini ve guneş altinda gorulebilirligi acip dene hoşuna giderse sorun yok demektir.

kursat99

kursat99

Üye
Bende 520 sahibiyim. Şu ana kadar sistemde ne takılma ne bişey gördüm. Ekranı 'diğer Lumialara göre' kötü. Yoksa mükemmel bir ekranı var. Parlaklığı yüksek yaptığında güneş altında çok iyi sonuçlar alabilirsin. Ayrıca yukarda yazdıklarında Market sorunu diye bir şey yok. Ek olarak NFC ve Kamera Flaşı yok.
Bugün karanlık bir ortamda ışık lazım oldu. Telefonun flaşı yok o yüzden bende parlaklığı yüksek yapıp OneNote ı açtım. OneNote ın ana sayfası beyaz olduğu için bir ışık yaptı nerdeyse flaşı aratmayacak derecede aydınlandı ortalık. :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
2 haftadir kullaniyorum zaten internet kullanirim bi .boyle hizli bi net gormedim .kota cabuk bitiyor diodum ama dikkatli olunca sorun olmuyo. Oyun disinda tum ihtiyacini karsilar .oyunlar var ama nerdeyse hepsi parali secim senin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bide flas player yokmuş

ben wifi den internete girince video izleyemiycemmi ?

Adobe firması mobil platformda desteği kesti. Hiç bir cihaza lisanslams yapmıyor. Html5 tabanlı sitelerden online olarak film dizi klip fragman izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Üst Alt