Windows Phone'da bir ilk: WPTorrent

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone'da bir ilk: WPTorrent

WPTorrent Windows Phone'un telefona indirme yapabilen ilk torrent uygulaması.

Artık legal veya illegal download yapmak için Windows Phone telefonunuzdaki bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Kendi dosya yöneticisi,tarayıcısıyla oldukca kullanişli olan uygulama ile video ve muzikleri de izleyebilirsiniz. Bataryanız azaldiginda telefonunuz guc tasarruf moduna gectiginde sorun degil zira indirmeyi duraklatip dilediginiz zaman devam ettirebilirsiniz veys uygun wifi agı bulundugunda telefonun devam etmesini saglayabilirsiniz.

Şu anda magazada iki adet uygulama olarak bulunuyor. Bunlardan birisi reklam destekli ve 200kb/sn download limitli,ücretli versiyonda ise herhangi bir sınırlama bulunmuyor.

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve acoustic

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Abi temple run2 ve subwayden haber yok mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olsa onları da paylaşırım merak etme:oke:

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
sebahattinART

sebahattinART

Üye
torrent ne oluyor reis :) ucbrowsderde indirme yapıyor.

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler, indirip bakalım ...

mesutcinik

mesutcinik

Üye
torrent ne oluyor reis :) ucbrowsderde indirme yapıyor.
Bir bilgisayar kullanıcısı bilgisayarındaki bir dosyayı paylaşıma açıyor ve diğer bir kullanıcı o dosyayı indiriyor, bir başka kullanıcıda ondan indiriyor, bu öyle büyük bir paylaşım ortamı ki dünya üzerindeki herhangi bir kullanıcı sizin bilgisayarındaki paylaşmış olduğunuz dosyayı görebilir, indirebilir ve başka kullanıcılarla paylaşabilir. Bu paylaşım ortamının en yaygın olarak kullanılan platformu ise Torrent dir...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Nasıl calısıyor çözemedim

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Sağol abi bu aralar haşı neşirim zaten torrentle :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Vay be adamlar torrent uygulaması da yapmış helal olsun :D Sistem kırılmaya çok yakın o zaman bence:hmmm

mesutcinik

mesutcinik

Üye
abi torrent dosyalarını nasıl ekleyeceğiz buna ya çözebilen var mı ?

serecans

serecans

Üye
valla bir şey anlamadım ben

luckysleven

luckysleven

Üye
peki benim bildiğim torrent açık olduğu zaman sende olan bir dosyayı da başkası çekebiliyor bu da kotayı olumsuz etkiliyor diye biliyorum yanlış olabilir böyle bir durum söz konusu mu ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Etkiler şu an için tüm operatörler download ve upload'u kotadan düşüyor.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
torrent-arena.com

arkadaşlar yukarıdaki siteye kayıt olun. Oradaki torrent linklerine tıkladığınız zaman otomatik olarak program indirmeye başlıyor. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gencler dikkat edin torrent link paylaşimi yasak.

sameet33

sameet33

Üye
Uygulamayı test edenlere bir sorum olacak. Şimdi her torrent sağlam olmuyor, ben sağlam torrenti telefona atsam o program o torrenti açıp indirme yapacak mı ?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
peki benim bildiğim torrent açık olduğu zaman sende olan bir dosyayı da başkası çekebiliyor bu da kotayı olumsuz etkiliyor diye biliyorum yanlış olabilir böyle bir durum söz konusu mu ?
wi fi kullandığın zaman ttnet upload'ı kotadan düşürmüyor ancak diğer internet şirketlerini bilmiyorum.

ÖEY

ÖEY

Üye
wi fi kullandığın zaman ttnet upload'ı kotadan düşürmüyor ancak diğer internet şirketlerini bilmiyorum.
wifi den bağlandığınız da kullandığını hiçbir internet taşıyıcı firma upload'u kotadan düşmez çünkü şebekedeki pakedinizi değil normal internet taşıyıcı firmanın şebekesini kullanırsınız. Ama 2g-3g üzerinden girdiğiniz de Türkiye'deki tüm operatörler hem upload'a hem download'a ücret alır. Zamanında BTK bir açıklama yapmıştı ve upload'un aslında ücretsiz olabileceğini söylemişti (gsm operatörlerinde) yanılmıyorsam ama herhalde operatörler yanaşmadı.

Üst Alt