Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

yükleme talimatlarını yaptın mı?

- - - Eklendi - - -

şuanda evde değilim akşam sorunlarınızla ilgilenirim

- - - Eklendi - - -

corede bak orda vardır

- - - Eklendi - - -

abi zaten hepsini coreden buldum bi tek o dediğim dosyanın adı yok diğer dediğim dosyayı attım Ovi senk diye birşey çıktı menüde :) abi bi de arama klavyesini değiştirmek için gerekli olan dosyayı çekip attım dediğin yerden değişmemiş :(

tamam o zaman. değişmesi gerek dosya o çünkü...

- - - Eklendi - - -

abi bende de ısınma sorunu var

cpu zorlayacak bir şey yokki ısınma yapsın... tuhaff

Abstract_Loco

Üye
eğer ovi senk olarak çıkansam doğru yapmışım abi galiba bi aktarma yapınca tam olarak bilgi veririm :) bu arama klavyesi değişmedi ya widget eklerken falan çıkan klavye var ya hani o değişmedi dediklerini yaptım abi diğer hepsi avkon değiştirdim 5 sayfa sembol yaptım onlar oldu ama o klavye değişmedi nereyi yanlış yaptım acaba :(

qweratomic

qweratomic

Üye

701 ve c7 de herhangi bir ısınma yok ama ısınma sorunlarıyla karşılaşanlar olmuş... oda uygulamalardan kaynaklıdır herhalde... güncelleme gerekli değildir... güncellemelerdeki güncellemeleri yüklemek sana kalmıştır... bir çok uygulama silinmiştir orijinal uygulamaları sizin yüklemeniz gerekecektir, yada ofw nin udasını evolsun udasına aktarmanız gerek... ekteki dosyalardan cihazına uygun olan yazılım dosyalarını indirip flaşhlaman yeterlidir... Nokia süiti ile alakası yoktur... ana başlıktaki verdiğim linkteki konudan bakıp eksiksiz yaparsan sorun ile karşılaşmazsın...

Teşekkür ederim kurdum eline sağlık güzel olmuş :)
(Kuramamın nedeni 5800 xm de teli kapatıp flashlıyorduk bunda telefon açıkken yapılıyormuş)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eğer ovi senk olarak çıkansam doğru yapmışım abi galiba bi aktarma yapınca tam olarak bilgi veririm :) bu arama klavyesi değişmedi ya widget eklerken falan çıkan klavye var ya hani o değişmedi dediklerini yaptım abi diğer hepsi avkon değiştirdim 5 sayfa sembol yaptım onlar oldu ama o klavye değişmedi nereyi yanlış yaptım acaba :(
tamam dene... 101f876e.txt dosya bu bunu değiştirirsen kesin değişmesi gerek tekrardan dene...

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim kurdum eline sağlık güzel olmuş :)
(Kuramamın nedeni 5800 xm de teli kapatıp flashlıyorduk bunda telefon açıkken yapılıyormuş)
usb den şarj aldığı için telefon açık konumda kalıyor ve açıkken flaşhlıyor... Rica ederim güle güle kullan :)

Abstract_Loco

Üye
101876e.txt var abi içinde şu an ben attım tekrar baktım flash attığım dosyanın içinde var ama değişmemiş :(

exalted55

exalted55

Üye
Arkadaşlar ben başka bir ülkede yaşıyorum ve hiçbir şekilde bu ülkede verdiğiniz indirme linkleri açılmıyor. Başka bir program için mediafire linkleri açılıyor ama sizin verdikleriniz açılmıyor. Sizden ricam lütfen başka bir N8 linki verebilir misiniz. Benim tercihim tabiki öncelikle mediafire ama olmayınca olmuyor. Yerine yine devam etme desteği veren bir site olursa çok sevinirim. Yoksa Türkmenistanda internet berbat ötesi ve sürekli kesiliyor. Hız da ortalama 35kb civarında.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bir N8 aşığı olarak şimdiden Teşekkürler.

Abstract_Loco

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben başka bir ülkede yaşıyorum ve hiçbir şekilde bu ülkede verdiğiniz indirme linkleri açılmıyor. Başka bir program için mediafire linkleri açılıyor ama sizin verdikleriniz açılmıyor. Sizden ricam lütfen başka bir N8 linki verebilir misiniz. Benim tercihim tabiki öncelikle mediafire ama olmayınca olmuyor. Yerine yine devam etme desteği veren bir site olursa çok sevinirim. Yoksa Türkmenistanda internet berbat ötesi ve sürekli kesiliyor. Hız da ortalama 35kb civarında.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bir N8 aşığı olarak şimdiden Teşekkürler.

dns ayarını değiştir sorıun yaşamazsın.

- - - Eklendi - - -

:) değişim derken abi linkten indîrdiğim orjinal evolsta o dosya yok benim ekleyip flash attığım dosyada var cookerdan bakıyorum duruyo içinde ? :)

var nasıl olmaz... Rofs2 de o dosya..

exalted55

exalted55

Üye

dns ayarını değiştir sorıun yaşamazsın.

Bırakın DNS değiştirmeyi, hotspot ve ultrasurf programlarını bile kullanıyorum işe yaramıyor. Ama şu an telefondan indiriyor bakalım bitirebilecek mi.

mtu80

mtu80

Üye
Aylardır cfw takip etmiyordum şans eseri gördüm hemen yüklicem sanırım çok güzel bi fw olmuş eline sağlık...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ONUR688

Üye
kardeş bildirimler ışığını nasıl orjinalıne çevirebilirz yani yenı mesaj yada arama geldğnde kırmızı ışık değlde beyaz ışık yanıp sönsün?? Teşekkürlr.

AHMED...

AHMED...

Üye
emeğine sağlık hakan usta bir kaç sorum olacak ben n8 ofw kullanıyorum kendi tarayıcısından oyun oynuyorum iki dakika da bir kapanıyor tarayıcı yada donuyor bu cfw de tarayıcı değişik mı güncel mı yada ne biliyim ışte bu bahsettiğim sorunlar varmı oynadığım oyun önceden opera mobilede çok rahat oynanıyordu oyuna yeni sürüm geldi ve mobil cihazlara uygulama olarak çıktı şimdi android ve ios ta var uygulama zaten symbiana destek bitti anlayacağın senin cfw son çare symbiani bırakmamam için

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim ilginize. Akşam evden denedim oldu. Bu gün inşallah kuracağım. Bella kurtuluş v2 var. Üzerine kursam problem olmaz değil mi?

olmaz ama yükleme talimatlarını yapki hata alma...
- - - Eklendi - - -

emeğine sağlık hakan usta bir kaç sorum olacak ben n8 ofw kullanıyorum kendi tarayıcısından oyun oynuyorum iki dakika da bir kapanıyor tarayıcı yada donuyor bu cfw de tarayıcı değişik mı güncel mı yada ne biliyim ışte bu bahsettiğim sorunlar varmı oynadığım oyun önceden opera mobilede çok rahat oynanıyordu oyuna yeni sürüm geldi ve mobil cihazlara uygulama olarak çıktı şimdi android ve ios ta var uygulama zaten symbiana destek bitti anlayacağın senin cfw son çare symbiani bırakmamam için

teşekkürler. Tarayıcı fixlendi ve donmalar minimuma düşürüldü...
- - - Eklendi - - -

kardeş bildirimler ışığını nasıl orjinalıne çevirebilirz yani yenı mesaj yada arama geldğnde kırmızı ışık değlde beyaz ışık yanıp sönsün?? Teşekkürlr.

pc e geçince söylerim, ezberimde yok kardeşim

-Hokage-

-Hokage-

Üye
Mesajlar karıştı sanki :ehe

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

neresi karıştı?

- - - Eklendi - - -

core / private / 10282bc4 / rules / dfs7x92_light_notification_control bu dosyayı çekip cfw de aynı yere aktar...

exalted55

exalted55

Üye
Ben daha önce de birçok kez versiyon kurdum telefonu birçok kez göçerttim. Saatlerce uğraşıp brick olmuş telefonu bile ayağa kaldırdım. Bu sefer de yine son aşamada ekranda test mode yazarken phoenix hata verdi ama ben yine de elle kapatıp açtım telefonu ve versiyon tamamdı. İnşallah ileride bir problem çıkarmaz. Çok güzel bir versiyon olmuş elinize, emeğinize sağlık. Yalnız ben galeri ve müzik çaları açınca hemen kapanıyor. Çok fotoğrafım var desem müzik çalarda bir tane bile müzik yok. Aklınızda bir çözüm varsa ve bilgi verirseniz sevinirim. Yoksa da problem değil ben bir yoluna bakmaya çalışırım. Tekrar söylüyorum çok güzel bir versiyon olmuş. Çok teşekkür ederim.

Üst Alt