Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Parimli

Parimli

Üye
Tekefonumda hic uygulama yok sadece microsoft uygulamalari var whatsapp var weChat var oupeng var 1 2 tane ufak oyun var baska bisey yok ama dayanmiyo yarim gun. 3g bile acik degil :D islemciden supheleniyorum ama bilmiyorum. Servise versem 100 kagittan asagi istemez. S4 Mini alcam onu alana kadar idare ederim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

FastBreaker

FastBreaker

Üye
phoenix kurarken önceden nokia suitei kurmaya gerek var mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefona su kaçtı usb yeri hata veriyo kapattım direk telefonu

- - - Eklendi - - -

3g kapalı dimi

kapalı konumda bağla pc ye depolama modunda başlasın düzelecek. evet 3 g kapalı ama yoğun kullandığım zamanlar açıyorum

- - - Eklendi - - -

phoenix kurarken önceden nokia suitei kurmaya gerek var mı ?

yok sadece phoenix i kurman yeterlidir

- - - Eklendi - - -

Tekefonumda hic uygulama yok sadece microsoft uygulamalari var whatsapp var weChat var oupeng var 1 2 tane ufak oyun var baska bisey yok ama dayanmiyo yarim gun. 3g bile acik degil :D islemciden supheleniyorum ama bilmiyorum. Servise versem 100 kagittan asagi istemez. S4 Mini alcam onu alana kadar idare ederim

anladım... hayırlısı olsun şimdiden..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
haritaları nasıl kurucam ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Batarya şarj süresi ile uygulama ilişkisine bir örnek vereyim,
LockScreen uygulamasını telefona indirip kurdum kullanmaya başladım 2 gün rahat giden şarj süresi 1,5 günü zor görmeye başladı bazı uygulamalar ya telefonu kasıyor yavaşlatıyor yada şarj süresini kısaltıyor sorun cfw'den ziyade uygulamalardan kaynaklanıyor maalesef..

aynen öyle :)

- - - Eklendi - - -

Garantisi 3 ay once bitti ama goturmeyi dusunuyorum kardesim. Sagolasin cfw ve yardinin icin :)

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

haritaları nasıl kurucam ??

ya Nokia suitiden yada güncellemelerden kur...

- - - Eklendi - - -

hakan abi bana şu C7 FP1 için ilk çıkardığın evolsun linkini atabilir misin ya ? Bu sınradan gelnlerde ekran yatay olarak kilitleniyor gıcık oldum valla.Elnde linki duruyosa veya dosya varsa şunu yüklesen ne güzel olur. Şu avkonu yeşil bişeler olan vardı o :D Font ta nokia pureydi. Acil cevap bekliyorum cfw arıcam elnde yoksa :D
maalesef yok... kolay gelsin bol bol aramalar kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: -Hokage-
-Hokage-

-Hokage-

Üye
Bizim int. cafede pcleri formatlarken birindee yüklemişitm evolsu hatırladım şimdi.Deepfreeze var pcde duruyodur onlar.Gidip kurayım birazdan :D O gerçekten efsane bu yeni attıklarn nedense hiç stabil gelmiyor bana.bendemi sorun var bilmiyorum ama telefon sık sık donmaya başladı.Sensörde gariplaşiyor flan :D Gidp onu geri yüklicem :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bizim int. cafede pcleri formatlarken birindee yüklemişitm evolsu hatırladım şimdi.Deepfreeze var pcde duruyodur onlar.Gidip kurayım birazdan :D O gerçekten efsane bu yeni attıklarn nedense hiç stabil gelmiyor bana.bendemi sorun var bilmiyorum ama telefon sık sık donmaya başladı.Sensörde gariplaşiyor flan :D Gidp onu geri yüklicem :D

cfw de herhangi bir sorun yok.. kolay gelsin kardeşim

-Hokage-

-Hokage-

Üye

cfw de herhangi bir sorun yok.. kolay gelsin kardeşim

yok zaten abi sorundan geğil ben kafaya taktım mı sürekli kafam orda olur cebimden çıkarıp düz mü uyan mı diye kontrol ettiğimi blirim :D Sen yenisini mi önerirsin abi eskisini mi ben pek bi fark göremedim ? Olmadı yardımcı olda şu yenisinin sensörü düzeltip FP2 keyboard atayım onu kurayım tekrar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok zaten abi sorundan geğil ben kafaya taktım mı sürekli kafam orda olur cebimden çıkarıp düz mü uyan mı diye kontrol ettiğimi blirim :D Sen yenisini mi önerirsin abi eskisini mi ben pek bi fark göremedim ? Olmadı yardımcı olda şu yenisinin sensörü düzeltip FP2 keyboard atayım onu kurayım tekrar.
son sürümü kur... tuş kilidi sensörü içinde 200159ed.txt bu dosyayı ofw nin rofs2 den çekip aynı yere aktar

-Hokage-

-Hokage-

Üye

son sürümü kur... tuş kilidi sensörü içinde 200159ed.txt bu dosyayı ofw nin rofs2 den çekip aynı yere aktar

Abi valla ben uzman değilim hiçbişe anlamadım :D Yokmu gönüllü şunu yapsın bende ofw de yok zaten.Birde FP2 Klavye eklesin ? Abi zamanın varsa sendende bekliyorum tabi

MaxipmaN

Üye
Ayni uygulamalar bende de var ancak isim olmadigi surece mobil veriyi acmiyorum whatsapp ta oyle. Ve sarj en fazla 8 tas catlasin 9 saat gidiyo. Uygulama yok kullanmiyorum gereksiz uygulamalari. Telefonu sabah tam doldurayim hic ellemiyim aksam 4 5 gibi batarya zayif uyarisini veriyo. 3 batarya aldim nafile. Telefonda mi sorun var anlamiyorum.

üç tane batarya almışsın da 20 lira olanlardan bi cacık olmaz 50 tl olanlar iyi oluyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi valla ben uzman değilim hiçbişe anlamadım :D Yokmu gönüllü şunu yapsın bende ofw de yok zaten.Birde FP2 Klavye eklesin ? Abi zamanın varsa sendende bekliyorum tabi
yoğunum fp2 klavyesi olmaz...

-Hokage-

-Hokage-

Üye
hakan abi bari sana zahmet şu orj. Sensör ayarlı bitane yapsan

-Hokage-

-Hokage-

Üye
abi tamam onuda geçtim sen şu dosyaları OFW den çek buraya linkini at bari ben bilmem nası çıkarırız OFW de yok bende ztn.Birde onla ugrasmıoyım tmm cfwye yüklerim ben (öyle umuyorum :D )

- - - Eklendi - - -

-Fotoğrafların 5-6 MB olması
-Tuş kilidi yatay (sensör olan ) (CORE,10282bc4)
-Tuş kilidi saat

Bunları ofw den çekip bana yollarmısın acilen abi ?

- - - Eklendi - - -

abi acil bari bu yazdıklarımın yyerlerini söyle bari çıkmam lazım şunu bitirip öyle gdeym

- - - Eklendi - - -

düzenlemeri yapabildimde bunların orjinal dosyalarını ve yerlerini bilmiyorum biri yazabilir mi acil

- - - Eklendi - - -

sabahtan beri sayfa yeniliyorum yok mu kmse

kaantalha

Üye
abi şu tuş kilidini açarken arada ekran yan dönüyo birde yan döndüğü zaman sallaman lazım düzelmesi için onu düzeltirsen ramazan ramazan baya duamı alıcaksın. :naughty:

-Hokage-

-Hokage-

Üye
abi şu tuş kilidini açarken arada ekran yan dönüyo birde yan döndüğü zaman sallaman lazım düzelmesi için onu düzeltirsen ramazan ramazan baya duamı alıcaksın. :naughty:

bende bekliyorumda yok ortalıkta :(

- - - Eklendi - - -

:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

- - - Eklendi - - -

bana şunları OFW den verebilecek veya yerini söyleyebilecek var mıı

-Tuş
kilidi yatay (sensörle ekranın yan kilitlenmesi )
-Tuş kilidi saat (tuş kilitliyken menü tusna basınca gelen ekrandaki saat )

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende bekliyorumda yok ortalıkta :(

- - - Eklendi - - -

:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

- - - Eklendi - - -

bana şunları OFW den verebilecek veya yerini söyleyebilecek var mıı

-Tuş
kilidi yatay (sensörle ekranın yan kilitlenmesi )
-Tuş kilidi saat (tuş kilitliyken menü tusna basınca gelen ekrandaki saat )

Fotoğraf: private / 10202be9 / 10282EDC
Tuş kilidi: private / 10202be9 / 200159ed
Tuş kilidi saat: Core / Resource / apps / popupclockdefault.mif

- - - Eklendi - - -

Tuş kilidi: private / 10202be9 / 200159ed bu dosyayı çekip cfw e aktar

-Hokage-

-Hokage-

Üye
nerde bunlar ? Rofs2 de falan mı sana zahmet yazsan. Birde müsaitsen şunları bi uplasan senn elinin altında vardır ofw bide onu indirmiim bastan sabah indirmiştim cevap vermedn pcden slndiler ofw flan

achambo

achambo

Üye
nerde bunlar ? Rofs2 de falan mı sana zahmet yazsan. Birde müsaitsen şunları bi uplasan senn elinin altında vardır ofw bide onu indirmiim bastan sabah indirmiştim cevap vermedn pcden slndiler ofw flan

evet 2 si rofs 2 diğeri core

Üst Alt