nanotex
Üye
Foursquare Mağdurları (Güncellendi)
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Foursquare uygulamamızın aldığı major güncellemeden sonra birkaç özelliğimizi kaybettik ve kısıtlandık
Ben biraz karıştırdım uygulamayı kim yapıyor diye bir kısım var. Microsoft ve Nokia ortaklığında yapılıyormuş zaten bunun altından başkası çıkmazdı, hiç şaşırmadım
Bir e-posta adresi filan bulamadım sadece tweet atın yazısı var kenarda. Özgür ve Alikemal abilerimizin bildiği bir iletişim adresi var mıdır? Buraya yazın, herkes yüklensin adamlara.
Uygulamadaki sorunlar:
-Mekanda olan kişileri göremiyoruz, en kötü özelliği bu.
-Arkadaş etiketleme yok.
-Arkadaşlar chech in yaptığında bildirim gelmiyor.
-Yorumlar silinemiyor ve beğeni kaldırılamıyor.
-Arkadaşların chech in lerine yorum yapamıyoruz yoksa ben mi bulamadım
-Uygulamada yazıların, bölümlerin birbirine karıştığına şahit oldum ve tarzanca bir Türkçe var.
Anlamadığım şey şu: neden adamlara bırakmıyorlar tam resmi bi foursquare uygulamamız yok? Microsoft illa burnunu sokacak. Mahfettiler uygulamayı, facebook da öyle. Aylardır insanların isteklerini karşılayan bir uygulama yapamadılar. Bıraksınlar da adamlar halletsin.
Gördüğünüz gibi millet isyan bayrağını çekmiş
Bu arada bir ekleme yapayım bizim googleµsoft ortak youtube uygulaması ne oldu?
Ben biraz karıştırdım uygulamayı kim yapıyor diye bir kısım var. Microsoft ve Nokia ortaklığında yapılıyormuş zaten bunun altından başkası çıkmazdı, hiç şaşırmadım
Bir e-posta adresi filan bulamadım sadece tweet atın yazısı var kenarda. Özgür ve Alikemal abilerimizin bildiği bir iletişim adresi var mıdır? Buraya yazın, herkes yüklensin adamlara.Uygulamadaki sorunlar:
-Mekanda olan kişileri göremiyoruz, en kötü özelliği bu.
-Arkadaş etiketleme yok.
-Arkadaşlar chech in yaptığında bildirim gelmiyor.
-Yorumlar silinemiyor ve beğeni kaldırılamıyor.
-Arkadaşların chech in lerine yorum yapamıyoruz yoksa ben mi bulamadım
-Uygulamada yazıların, bölümlerin birbirine karıştığına şahit oldum ve tarzanca bir Türkçe var.
Anlamadığım şey şu: neden adamlara bırakmıyorlar tam resmi bi foursquare uygulamamız yok? Microsoft illa burnunu sokacak. Mahfettiler uygulamayı, facebook da öyle. Aylardır insanların isteklerini karşılayan bir uygulama yapamadılar. Bıraksınlar da adamlar halletsin.
Gördüğünüz gibi millet isyan bayrağını çekmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada bir ekleme yapayım bizim googleµsoft ortak youtube uygulaması ne oldu?