Foursquare Mağdurları (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Foursquare Mağdurları (Güncellendi)
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Foursquare uygulamamızın aldığı major güncellemeden sonra birkaç özelliğimizi kaybettik ve kısıtlandık :)
Ben biraz karıştırdım uygulamayı kim yapıyor diye bir kısım var. Microsoft ve Nokia ortaklığında yapılıyormuş zaten bunun altından başkası çıkmazdı, hiç şaşırmadım :) Bir e-posta adresi filan bulamadım sadece tweet atın yazısı var kenarda. Özgür ve Alikemal abilerimizin bildiği bir iletişim adresi var mıdır? Buraya yazın, herkes yüklensin adamlara.

Uygulamadaki sorunlar:
-
Mekanda olan kişileri göremiyoruz, en kötü özelliği bu.
-Arkadaş etiketleme yok.
-Arkadaşlar chech in yaptığında bildirim gelmiyor.
-Yorumlar silinemiyor ve beğeni kaldırılamıyor.
-Arkadaşların chech in lerine yorum yapamıyoruz yoksa ben mi bulamadım :D
-Uygulamada yazıların, bölümlerin birbirine karıştığına şahit oldum ve tarzanca bir Türkçe var.

Anlamadığım şey şu: neden adamlara bırakmıyorlar tam resmi bi foursquare uygulamamız yok? Microsoft illa burnunu sokacak. Mahfettiler uygulamayı, facebook da öyle. Aylardır insanların isteklerini karşılayan bir uygulama yapamadılar. Bıraksınlar da adamlar halletsin.

Gördüğünüz gibi millet isyan bayrağını çekmiş

Bu arada bir ekleme yapayım bizim google&microsoft ortak youtube uygulaması ne oldu? :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve ÖEY

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Adamlar yaptıklarına pişman oldu :D Türkiye Mağazasında böyleyse UK,ABD görmek isteniyorum ama kardeşim bu kadar kısıtlama da aptallık olmuş kullanıcı kaybedecek.

PureFood

PureFood

Üye
Abi arkadaşımda iphone var, Buca forbes'te çekin yaptım, saniyesinde telefona mesaj geldi. Ne işin var bucada diye. Bizde neden bu özellik yok ? Kim nerde ne yapmış bildirim olarak gelse ya..ya da istediğimiz kişiler sadece...

dediklerinden ayrı bişey yazmış oldum ama bu da bir sorun en azından.. Ancak katılıyorum yazdıklarına. :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O değil de millet yine telefonu kötülüyor olan yine Lumialara oldu(Bknz:500 liralık telefon her uygulamayı acıyor bizimkine bak)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Abi arkadaşımda iphone var, Buca forbes'te çekin yaptım, saniyesinde telefona mesaj geldi. Ne işin var bucada diye. Bizde neden bu özellik yok ? Kim nerde ne yapmış bildirim olarak gelse ya..ya da istediğimiz kişiler sadece...

dediklerinden ayrı bişey yazmış oldum ama bu da bir sorun en azından.. Ancak katılıyorum yazdıklarına. :D

Adamların sistem kapalı da olsa bildirimler akıyor. Bizdeki bildirim sistemi tamamen shitting yani :D Eski kız arkadaşımda 3Gs vardı şöyle demişti "uyumuşum sen yer bildirimi yapınca bildirim geldi ona uyandım" abi nasıl özendim var ya :D keşke beni de öyle bildirimler uyandırsa :D iphone alırsam sırf bu yüzden alırım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

partyhard

Üye

İyide bu çok anormal. Foursquarede biri checkin yaptigi zaman whatsappdan nasil bildirim geliyorsa foursquareden de oyle gelmesi lazim. Geliyor yani iphone4 ve g.nexus için çok defa şahit oldum

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar yaptıklarına pişman oldu :D Türkiye Mağazasında böyleyse UK,ABD görmek isteniyorum ama kardeşim bu kadar kısıtlama da aptallık olmuş kullanıcı kaybedecek.

Avrupa ülkeleri filan pek takmıyor böyle şeyleri, onlarda şikayetler daha az oluyor gördüğüm kadarıyla. Ama bizim türkler akıyor :D "1600 tl verdiğim telefonda görüntülü arama yapamıyorum" :kop:

- - - Eklendi - - -

İyide bu çok anormal. Foursquarede biri checkin yaptigi zaman whatsappdan nasil bildirim geliyorsa foursquareden de oyle gelmesi lazim. Geliyor yani iphone4 ve g.nexus için çok defa şahit oldum

Bizde bildirimler saçma sapan geldiği için bu bize çok anormal geliyor dostum :D

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye

anormal değil uygulamada boyle bişey yok aga. Mesele de bu işte.

- - - Eklendi - - -

Adamların sistem kapalı da olsa bildirimler akıyor. Bizdeki bildirim sistemi tamamen shitting yani :D Eski kız arkadaşımda 3Gs vardı şöyle demişti "uyumuşum sen yer bildirimi yapınca bildirim geldi ona uyandım" abi nasıl özendim var ya :D keşke beni de öyle bildirimler uyandırsa :D iphone alırsam sırf bu yüzden alırım.

artık ios&android ayrımı bile yapmıyorum aga ben. O durumdayım yani :D alıcan nexus 4 yıllarca keyfime bakıcan. Ha bizim telefon her alanda nexusa basar ama uygulama derdimiz olmasa.. Mağazadaki yorumlara hak veriyorum artık..

- - - Eklendi - - -

Aynı şekilde iphone'a da basıyor ama... Basamıyor işte..uzulduğum nokta da bu.

nonamex

Üye
Wp8 başlı başına bildirim sistemi diyenler vardi noldu onlara :ehe

Bildirimler en stabil iOs'ta geliyor, android'te facebook uygulaması falan yollamayi unutuyor ara sıra.

PureFood

PureFood

Üye
Evet wp8 bildirim sistemi, kutucuklarda neyin ne olduğu yazıyor.
Bende twitterda whatsappta hiç.sorun yok akıyor. Ama 4sq'de yapısı gereği bildirim yok. Koymamış adamlar. Mecbur içine girip bakacaksın.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Bende twitterda whatsappta hiç.sorun yok akıyor. Ama 4sq'de yapısı gereği bildirim yok. Koymamış adamlar. Mecbur içine girip bakacaksın.

Ayarlarda bildirim seçeneği var?

recep288

recep288

Üye
Kapitalizmin besiginde sosyalist politikalar sergileyip hereye karisan,kisitlayan microsoft aci bize sahip:D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Mümkünse o sesle bildirim gelmesin ben girer bakarım :D

cintrikus

cintrikus

Üye
uygulamanın ayarlarında bildirim gelsin seçeneği mevcut ancak bişi geldiği yok.. fotoğraf ekle diyosun yükleniyor diyor yüklendi gibilerinden ana ekrana dönüyor kendisi sonra fotoğraflara girip bakıosun fotoğraf yok..check yapıosun ortamda ne var ne yok gözükmüyor yorum bırakıyosun bazen gidior bazen gitmiyor.. ilk başlardaki gayet güzel çalışıodu güncelleme yaparak bozmak nasıl bir kabiliyet nasıl bir düşünce anlamış değilim mağazadaki uygulamanın sayfasında sorunu microsofta bildir linkinden bildirim yapıyorum aklıma geldikçe dikkate alırlarmı bişi yaparlarmı bilinmez... telefona lafım yok ama böle basit şeylerin olmaması insanın sinirini bozuyor

orian

orian

Üye
yani illa kendine özel bişey yapmak zorunda mısın microfost kardeş. ios ve androidde nasılsa aynını yap sende. herşeyi ben bilir yaparım havasında. yapabiliyorsan adam gibi yapamıyorsan da ya yardım al ya da aynını yap kardeşim. sana diyom Bill Gates sana! :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

He şimdi çaktım köfteyi, sen istediğin kişiler check in yapınca bildirim gelsin istiyorsun :D karıştırmak lazım ya yok mu?

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Gökhan yeni projen belli oldu ha :D:D Hadi bakalım bol şans :D

PureFood

PureFood

Üye

He şimdi çaktım köfteyi, sen istediğin kişiler check in yapınca bildirim gelsin istiyorsun :D karıştırmak lazım ya yok mu?

tam üstüne bastın çek ayağını :D aynen yav ya da herkes için gelsin fark etmez,ayarlarda bildirim olayını gördüm ama onlar bizimle ilgili bildirimler değil mi ? Benim çekinime yorum yapıldı beğenildi falan ya da arkadaşlık isteği falan

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

tam üstüne bastın çek ayağını :D aynen yav ya da herkes için gelsin fark etmez,ayarlarda bildirim olayını gördüm ama onlar bizimle ilgili bildirimler değil mi ? Benim çekinime yorum yapıldı beğenildi falan ya da arkadaşlık isteği falan

Aynen onun bildirimleri. Ancak onlar bile gelmiyor bende işaretli olduğu halde :kop: bildirim özürlüsü bir sistemimiz var, ya da uygulamalarımız

• Beğen

Üst Alt