Uygulama Android Telefon İçin Cheat Engine - YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon İçin Cheat Engine - YARDIM
Arkadaşlar çoğu kişinin bildiği Cheat Engine programının android için olanı var mı ???

neyine gerek diyenler için anlatayım, paladog oynuyorum, bi bölümde takıldım kaldım sinirim bozuldu, azıcık para takviyesi yapıp bikaç update yapmam lazım :) bilgisayarda oynarken Cheat engine ile parayı değiştiriyorum paladogun, ama asıl oyunumu telefonda oynadığım için kafayı sıyırmanın eşiğine geldim. Cheat engine olmasa bile, bu dediğim işi yapabilecek bi program yada herhangi bişeyi bilen varsa allah için yardım etsin uyuz oldum 2 gündür uyumadım şu oyun yüzünden :hih:

FeC!

FeC!

Üye
Game guardian

Kendi uploadımızdır. :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Olmazsa game cıh var zaten baskada yok heralde androidde :)

FeC!

FeC!

Üye
Onunda apksını paylaşavilirim :ehe

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
gameCIH root istiyor. ilk paylastığın ne dostum ?

FeC!

FeC!

Üye
Game guardian o da root istiyor :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu tür uygulamalar root ister. Başka türlü yapamaz zaten

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Cheat Engine da yönetici yetkisi istiyor :D

navti

navti

Üye
hile uygulamasi root suz olmaz zaten mantigi telefonun erisilemeyen(rootsuz) klasorlerindeki oyun dosyalarini editlemektir benim telefon rootlu ve gamecih kullaniyorum...

ryanbabel68

ryanbabel68

Üye
@FeC!

Kardeşim ben gameguardian ı indirdim fakat internet olmasına rağmen o bahsedilen reklam gelmiyor yardımcı olabilir misin ? :)

ENES250

Üye
bu programlar bende root istemio sorunsuz kullaniorum her iksi icinde gecerli

camesbond9

Üye
Uben kullanamadim bunu yardim edermisiniz

nakliyat

Üye
rootsuz bir hile programı varmı acil vector oynuyorum delircem android için vector ltfen

romrot06

romrot06

Üye
Game Guardian 6.0.5 Sürümü Lazım + GameCih indiriyorum açılmıyor açılsada hata felan veriyor. :cigara:

____________++++________________
Yukarda verdiğiniz linkten Game Guardian indirdim telefona oyuna hileyi açıp kodu arattım oldu fakat Örn; 999999 yazıyorum param halen aynı olmuyor bi etki göstermiyor.

Son düzenleme:
Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
Kardes eger uygulama korumaliysa onu degistiremezsin sb game tools dene

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Gamecih freedom

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
Game Guardian 6.0.5 Sürümü Lazım + GameCih indiriyorum açılmıyor açılsada hata felan veriyor. :cigara:

____________++++________________
Yukarda verdiğiniz linkten Game Guardian indirdim telefona oyuna hileyi açıp kodu arattım oldu fakat Örn; 999999 yazıyorum param halen aynı olmuyor bi etki göstermiyor.
Dedigim gibi sb game hacker internete apk yaz ya da aptoide den indir kardes

Üst Alt