3 Telefondan Hangisini alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
3 Telefondan Hangisini alayım?
Arkadaşlar geçende bir öneri konusu açmıştım. Birazda kendim araştırma yaptım kendime alabileceğim telefonları listeledim fakat hangisini alsam karar veremedim. Önce kafama takılan sorular şunlar yani telefon ödeyeceğim miktarı gerçekten hakediyormu ve özellik bakımından hangisi daha iyi. Özelliklerini zaten bilenler yorum yapacaktır bu sebepten yazmıyorum.

İsediğim telefon tipi: Çok iyi şekilde oyun oynatacak, görüntü bakımından iyi , uzun pil süresi , darbe su toz vs. dayanıklı kasası olan, dizaynı hoş.

Xperia Z - 1700 TL
Note II - 1392 TL
Xperia SP - 1248 TL

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

HAM ZA

HAM ZA

Üye
xperia z alırsan suya sokmayı denemede :D seçim yapmak cidden zor kardeş SP ye güzel diyorlar ama z hakkında bi yorum yapamıycam. note 2 alabilirim diyosan biraz bekle note 3 çıkıcak :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
xperia sp büyüklük sorun değilse note 2

• Beğen
Lohengram

Lohengram

Üye
Xperia SP ve Xperia Z iyi cihazlar değiller.CPU,GPU,RAM,EKRAN[Amoled] olarak Note II önde.Bence seçimin NOTE II den yana olmalı.

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
Peki Xperia SP ile Z arasında uçurum gibi bir fark varmı ve Note 2 modası geçmeye başladı s4 çıktı mega çıktı ve Note 3 çıkıcak bunlar arasında da uçurum gibi bir fark varsa yani note 2'ye vereceğim paraya yazık olur :ağlarım:

Lohengram

Lohengram

Üye
Peki Xperia SP ile Z arasında uçurum gibi bir fark varmı ve Note 2 modası geçmeye başladı s4 çıktı mega çıktı ve Note 3 çıkıcak bunlar arasında da uçurum gibi bir fark varsa yani note 2'ye vereceğim paraya yazık olur :ağlarım:

Mega-Note 2'den kötü bir cihaz ve S4-Note III çıksada NOTE II kolay kolay eskimez :oke:

HAM ZA

HAM ZA

Üye

modaya göremi telfn alıcaksın :zzz: ihtiyaç olarak alıcaksn sanmıstım oysaki.

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
modaya göremi telfn alıcaksın :zzz: ihtiyaç olarak alıcaksn sanmıstım oysaki.
Haklısın. Az önce bir karşılaştırma videosu izledim HTC one - Xperia Z - Note 2 arasında HTC one en iyisi bana kalırsa anlattığına göre ikinci sırada Z ama note 2 GPS internet gibi işlemlerde daha hızlı falan sanırım hangisini alırsam alayım her hangi bir sorun olmayacaktır..

• Beğen
Lohengram

Lohengram

Üye
HTC ONE daha yeni bir cihaz NOTE II ye göre o karşılaştırmayı kim yaptıysa malmış :D

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
KArşılaştırmada Note 2'yi her türlü kapışır diye övüyordu :ah

Akıncı

Akıncı

Üye
note2 modaya göre s4 o zaman :ehe

maskedboy

maskedboy

Üye
artık indirimlerle galaxy s4 1700-1800 tl oluyor alabilirsin:oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Note 2 alırsan daha iyi olur ama bence Note 3'ü bekle.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
xperia z nin ekran çözünürlüğü ne kadar :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Htc one dusunebilirsin, 3 u arasindaysa z

enesrsln

enesrsln

Üye
1200 TL'ye Teknosa'da Nexus 4 var. İstersen bir düşün.

fk555897

fk555897

Üye
3 telefon arasından Xperia Z ama o fiyatlarda HTC One'a da bakmanı tavsiye ederim.

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z şık camsı görünüşü ince tasarımı 1080 P çözünürlülüğü ve 4.2 android sebebiyle tercihim olacak gibi Note 2'i ve onu Teknosada kendim karşılaştıracağım o zaman kesin karar veririm teşekkürler

s.ileli

s.ileli

Üye
Geçenlerde teknosaya yolum dustu ve xperia z yi inceledim arkadaslar anlatti suya soka cizilmeye dayanikli dediler o sirada ekrana dikkatle baktigimda ekranda cizik gordum ve arkadaslra gosterdim abi o lekedir dediler. Silmeye basladilar yaklasik 5 dk sildi ve cizik gitmeyince teshirden kaldirdilar telefonu
Paran yeterli ise s4 al stabilite sorunu olsada bunu gdermenin yolu guncellestirme ve bunu en iyi saglayan firma smsung

Takipçi Satın Al

Üst Alt