Uygulama google play store 'bağlantı yok' hatası

Sponsorlu Bağlantılar

AndrOmer

AndrOmer

Üye
    Konu Sahibi
google play store 'bağlantı yok' hatası
google play store 'bağlantı yok' hatası alıyorum ne yapmalıyım

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
AYARLAR

UYGULAMA YONETICISI

UYGULAMA TERCIHLERI SIFIRLANSIN MI?

UYGULAMALARI SIFIRLAYIN

Dedikten sonra google play ye giris yapa bilirsiniz....

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Tebrikler aylardır düşündüğüm konuydu açıldı hayırlı olsun :)

polat68350

Üye
kardeş telefonu rootlarıp freedom kurduysan freedom u açmadan ne facebook ne de play store giriliyo bendede oldu

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Freedom uygulamasını açmadan da girebilirsiniz. Bunun için Root Explorer tarzı bir uygulama ile "etc -> host" dosyasını silmeniz yeterli.

lDarkPasHa

Üye
Freedom uygulamasını açmadan da girebilirsiniz. Bunun için Root Explorer tarzı bir uygulama ile "etc -> host" dosyasını silmeniz yeterli.
Root explorer nasıl kullanacağız hoca. biraz açıklık getirirmisin..

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Root explorer nasıl kullanacağız hoca. biraz açıklık getirirmisin..

Bu dediğim Freedom uygulamasıyla oluşan sorun içindir. Uygulamayı çalıştırınca karşınıza "Root" dizini gelecektir. "etc" klasörüne girerek "hosts" dosyasını bulun ve sağ tarafındaki kutucuğu işaretlediğinizde aşağıda çeşitli işlemler için seçenekler çıkacaktır. Oradan "Çöp Kutusunu" seçerek silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yeterince açık mı? :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

lDarkPasHa

Üye
Bu dediğim Freedom uygulamasıyla oluşan sorun içindir. Uygulamayı çalıştırınca karşınıza "Root" dizini gelecektir. "etc" klasörüne girerek "hosts" dosyasını bulun ve sağ tarafındaki kutucuğu işaretlediğinizde aşağıda çeşitli işlemler için seçenekler çıkacaktır. Oradan "Çöp Kutusunu" seçerek silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yeterince açık mı? :)

saolun hocam yeterince açık

hocam konuyla alakası yok ama go task manager ex full apk var mı yada nasıl full yaparım...

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi
corus54

corus54

Üye
Eline sağlık oldu root explorer etc bulundu hotst silindi çalıştı tesekkurler

pnshr38

Üye

eyvallah kardeş çok yardımcı oldun

alisait07

alisait07

Üye

Önceden Sunucu ile güvenli bağlantı kurulamıyor diyoedu şimdi onu yaptım bağlantı yok diyor

maximert353

Üye
Arkadaslar ben ulkemizde kullanilamayan bir uygulamayi indirmek icin ilk once hideman vps (dogru mu yazdim bilmiyorum) kullandim ise yaranadi sildim hotspot shield vps kullandim uygulamayi indirdim amerikadan giris yaptim giriyodu sonra isim bitti sildim ama su an google playe girmiyor baglanti hatasi diyor yardimm edin arkadaslarr

NextWorld

NextWorld

Üye
Dns ayarlarındandır sıfırla.

Freedom ile alakalı olarak seçeneklerden stop yapın g.p açılıyo ozaman:oke:

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
Arkadaşlar benim telde de aynı sorun var. Ama freedomu silmeden rootu kaldırdım. Bunun başka bir çözümü yok mu acaba

SHS

SHS

Üye

Üst Alt