Uygulama google play store 'bağlantı yok' hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
yaptım olmadıTamam arkadaşlar sorunu hallettim sağolun :)

Mücahit Güven

Mücahit Güven

Üye
freedomun seçeneklerinden stop a basın

murattii_01

murattii_01

Üye
Aynı sorun bendede var nasıl yaptığını açarmısın
Freedom açılmıyor

murattii_01

murattii_01

Üye
Hocam Rootluydu supersu programında ayarların içinde root kaldırmak istedim ve freedomda yüklüydü sonrasında format attım telefona ve google hesabını kuramıyorum root explorerle host dosyasını silmek istedim silinmedi ve hiç bir işlem yapamıyorum şimdiden teşekkürler hocam
Telefonum not 3 SM N900

cihanata_1

cihanata_1

Üye
uygulama yöneticisinden google play uygulamasının verilerini silmeyi deneyebilirsiniz:)

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
Hocam Rootluydu supersu programında ayarların içinde root kaldırmak istedim ve freedomda yüklüydü sonrasında format attım telefona ve google hesabını kuramıyorum root explorerle host dosyasını silmek istedim silinmedi ve hiç bir işlem yapamıyorum şimdiden teşekkürler hocam
Telefonum not 3 SM N900
Peki yeniden root atma sansin var mi

gez

gez

Üye
Aynı sorun bendede var nasıl yaptığını açarmısın
Freedom açılmıyor
kardes yapamadıysan root exploreri yukle system etc klasörüne gir host diye dosya var onu sil telefonu yeniden baslat düzelir ama telefon rootlu olması gerek

celiker68

Üye
Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım mobil internet ayarlarını yeniden yükledim düzeldi

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Biraz hort yapmış olacağım ama bu sorun beni deli etti. Cihazım rootluydu ve freedom kullandım. Sonra root kaldırdım ve cihazı güncelledim. Google play store bağlantı hatası alıyorum. Bu hata root kaldırmadan da freedom dan kaynaklı vardı ama root kaldırmadan host dosyasını silmeyi unuttum.
Geleyim asıl soruna. Cihazı güncellediğim için rootlanmıyor. Hata alıyorum. Ve ne yaparsam yapayım google play'e de giremedim. Başka bir çözüm yolu var mı bunun?

muratena

muratena

Üye
işe yaradı tşkler

xx11xx11

xx11xx11

Üye
En basit yolu soyliyim size dreedomu ac seneklerden STOP de tamamdir bu kadar

Üst Alt