freedomu sil root at hostu sil ayarlardan google play storenin onbellek temizle verileri temizle guncellemeler kaldir ve yeniden baslat düzelecekkirbu sorunu ysayanlar hostsu silip googleP. storenğn onbellek ve verilerini temizleyip guncellemerini kaldirip cihazi yeniden baslatsin duzelecektir...google play store 'bağlantı yok' hatası alıyorum ne yapmalıyım
nasil yani hata nedirneden root atamiyorsun?Şöyle bir sıkıntı daha var. Telefonun rootunu kaldırdım. Ama bu seferde root atamıyorum
internetten bilgisayarına mobogenie 2.0 indir baglamaya calis olursa one click root ile telefonunu rotluyabilirsinTelefonum bilgisayara bağlanmıyor
insallah olurOlur herhalde deniyim bi
Arkadaşım root yok nasıl silebilirim ☺system/etc klasöründeki host dosyasını sil
cihazına frameroot indir hiç pc he baglamadan root veya unroot atabilirsün kullanmada sıkıntın olursa buraya yazKardeş işte bilgisayara bağlanamadığımdan dolayı da root atamıyorum
su anda google playe erisebiliyormusun?İşte denemediğim yol kalmadı. Framarootu da denedim ama maalesef uyumsuz.
uyumsuz ne ile uyumsuz?İşte denemediğim yol kalmadı. Framarootu da denedim ama maalesef uyumsuz.
dediğimi yaptınmı?Erişemiyorum