Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
linux kullana bilirmiyim kullana bilirsem hangisi .
Sponsorlu Bağlantılar
qLaMoR
Üye
Konu Sahibi
linux kullana bilirmiyim kullana bilirsem hangisi .
Merhaba abiler bende windıwotan sıkıldım biraz farklılık lazım . Kısaca konuya gireyim . Bilgisayarımın özelliklerşi.
Linux çok eski bilgisayarlara bile kurulur driver derdi yok
qLaMoR
Üye
Konu Sahibi
bundada driver sorunu olmaz dimi
HakanSeven12
Üye
Hayır belki çok küçük bir ihtimal ekran karti sorun çıkarabilir ama oda zor
restmod
Üye
Linux mint 15 oneririm daha guzel geliyor bana ubuntudan
MaxiHan
Üye
Kaldirmayi birak sistem ucar linux eski bilgisayarlardada rahatca calisabiliyor windowstaki hantalliktan linuxda eser yok. Bu arada farklilik olsun diye yazmissin ama kullanabilecegine emin olmadan yuklemeni tavsiye etmiyorum oncelikle live cd uzerinden biraz alismalisin ve ust konuda yer alan kurulumdan once okuyun konusunu okumalisin. Tavsiye olarakda linux mint iyi bir baslangic olacaktir senin icin.
qLaMoR
Üye
Konu Sahibi
bi ara backtrack 5 kullandım . Zaten konulardan esindim
Sen olaya damardan girmişsin kardeşim paket sistemi bilmeden basit kodları bilmeden backtrack'te ne arıyodun sanırım ne aradığını biliyorum evet onu ben de yapıyorum
Sen olaya damardan girmişsin kardeşim paket sistemi bilmeden basit kodları bilmeden backtrack'te ne arıyodun sanırım ne aradığını biliyorum evet onu ben de yapıyorum