skype c6 01

Sponsorlu Bağlantılar

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
skype c6 01
arkadaşlar c6 01 de skype açabilen Var mi Bende Load olurken donuyor

catdog136

catdog136

Üye
valla skype sık sık arıza çıkarıyor zaten, çalışmıyorsa hard format atıp yeni bir fw kurmak bu soruna kökten çözüm

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
denedim yine olmadı ki sinir oldum Ya resmen rezalet bu nokia

lostiem

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]valla ben bundan bir kaç önce ovi de gezinirken ihtiyaacım olduğundan değil bulunsun diye indirdim. Sonra baya kullandım donma vs yaşamadan gayette memnundum, sonra silindi bazı sebeplerden dolayı daha ovi de bulamadım başka sitelerden indirdiklerimde açılmıyor donma problemi yaşıyorum, zamanında ovi den indiren programı düzgün çalıştıran varsa yüklesin bizde kullanalım :(( ulan nokia sattın bizi...[/SIZE][/COLOR]

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mağazadan kaldırılmış zaten Skype..belki de yenisi gelecektir.

lostiem

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]anlaşması bitti diyorlar sanmıyorum bildiğiniz gibi symbian mühendislerini şutladılar artık symbiana yatırım yapmazlar, aylar sonra bir tane güncelleme geldi o da nokia lumia alırsak kolayca bu telefonla lumia'nın senkronizasyonunu yapmak için kısaca nokia sırtımızdan pıçakladı :).... Senelerdir nokiadan başka telefon kullanmayan ben lanet ettim:) android for ever bundan sonra görsünler bakalım:@;)[/SIZE][/COLOR]

maverick58

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]valla ben bundan bir kaç önce ovi de gezinirken ihtiyaacım olduğundan değil bulunsun diye indirdim. Sonra baya kullandım donma vs yaşamadan gayette memnundum, sonra silindi bazı sebeplerden dolayı daha ovi de bulamadım başka sitelerden indirdiklerimde açılmıyor donma problemi yaşıyorum, zamanında ovi den indiren programı düzgün çalıştıran varsa yüklesin bizde kullanalım :(( ulan nokia sattın bizi...[/SIZE][/COLOR]

pc suite kurukken mağazaya göz at tıklamadan aratırsan çıkıyor. aksi halde çıkmıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
magaza toptan siliniyor :D

aklsm

aklsm

Üye
Magaza siliniyor derken

Anil-D

Anil-D

Üye
kaldırıyolar bir şeyleri ondan diyom